- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Bocs, ez így tényleg nem általánosítható. Ha jól emlékszem Satellite U305 és csak Vista ment fel rá, az XP-re esély sem volt. Így maradt az Ubuntu. Nem tudom mekkora procival adták, de C2D, az biztos! állandóan forró, az öldben nem is tudod használni. A Dell amire viszont esküszök, az egy piros Vostro 1015-ös T6570-es procival, 2GB RAM-mal, 320GB HDD-vel. Még új szaga van!
Neked mi a kedvenced? Már ha van ilyen... -
lujó55
addikt
Hát, őszintén örülök, hogy neked bejön a márka. Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de a legutóbbi céges beszerzésből (24 db) csak minden 2. működik hibátlanul. Nem a belsejével van a baj, hanem a gombok, pánt, megjelenító. Ja a DVD író az első perctől kezdve nem működött nálam. A szervízben 5 perc alatt megcsinálták: nem volt a csatlakozó ráhúzva
Otthonra vettem egy Dell-t fizetésből.
Az Acer-t, mint márkát nem ismerem, de mostanában egyre többen dicsérik.
Ez a 3D érdekesnek ígérkezik. Kell ez nekünk? Én mondjuk az Avatar-t jobban élveztem 2D-ben, mint a szemüveges változatnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest