- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Az ASUS-nál sem minden fenékig tejfel
pedig nekemis tetszett pár notijuk.
-
kokyt
senior tag
Jelenleg egy tecra a10-est használok, éppen emiatt kérdeztem. Nekem nagyon bevált, r400-as TP helyett ajánlották ki, mert már nem tudtak azt rendelni. Ebben T5870-es van, de egyáltalán nem meleg sehol, ha maximumra kapcsol a hangját hallani akkor sem nagyon lehet. Pár ezer kilométer tömegközlekedés (napi minimum 60km) háton (vagy leginkább a busz padlóján
) már van benne. Mechanikai gond talán annyi van, hogy a bal oldalt alul nyomásra nyikorog a borítása, pl. ha csak egy kézzel ott alátámasztva emelem meg. Bár ez annyira nem probléma, mert a régi aspire-t meg sem mertem így emelni, féltem, hogy elreped benne az alaplap
-
törölt tag
Vegyes élményeim vannak Acerrel kapcsolatban. Július óta nyüstölök egy Aspire 5741G-t, i5 proci, 4GB Ram,DB-player, numpad klavi. Rendben van, a gombokat szoknom kell, hogy ilyen kialakításúak, konkrétan egy lapok a szilikonon. Egyik-másik kicsit hangosabb a többinél, de érzetre rendben van. A gép ok, használata hétköznapokban baráti. ami viszont dühítő: alapból nem volt a touchpadnek vezérlője telepítve, így a scroll nem működött. mondjuk a MM-ben is hülyének néztek a szervizesek, mit akarok én tőlük munkaidőben, ahelyett, hogy békében punnyadhatna. De Acer oldaláról három is elérhető volt, nesze neked választék. A másik, ami zavar, az USB portok elhelyezése, mind elöl, vagyis egy egér, klavi, stb. bedugása, ami egyetlen usb-sticknél több már zavaró. Amiért pedig akasztás járna: bloatware. Mindenféle rettenet programok előre telepítve, foglalják a helyet, s ami rosszabb, pofáznak is, hogy készítsek biztonsági mentést netes felületre valahova valami céghez.
Nyár elején nézegettem a Ferrari verziójú netbookjukat, abban tesztek alapján elég vékony volt a vas. Anyám régebbi gépe sem valami jól összerakottnak tűnik, bár szét nem esik, de valahogy nem kedveltem meg. Az a vistával igencsak pocsék használati élmény számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest