- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
válasz
Feketelaszlo #35 üzenetére
Hát mondam is hogy vannak ötleteim, de sajnos nem én vagyok a designer döntéshozó az EA-nél...
-
D.Va
őstag
Amúgy kajak nem értek senkit hogy ki mit vár egy NFS-től... Sok évig "csőbenhaladós" NFS-eket kaptunk és sírt mindenki hogy undergroundot akarunk. Megkaptuk 2015-ben, szabadon bejárható várossal, a mai trendeket követő tuninggal, Rocket Bunny-val meg mindennel ami a mai trend az autós "tuning" világban. (azt ne várja senki hogy a 15 évvel ezelőtti undergroundos tuning trendek lesznek egy mai NFS-ben...)
De ez a 2015-ös se tettszett senkinek.
NFS World szintén befuccsolt, igaz elég sokáig bírta.
Nem tudom ki-mit vár egy NFS-től, de komolyan...Forza-t, CREW-t, meg társait is hagyjuk a "300-al szálguldok a dombok közt 200 métert driftelve a levegőben miközben átmegyek árkon bokron mamutfenyőn mintha ott se lennének... de kapok 8 millió XP-t" fizikájával és játékmenetével...
Aki meg komolyabbra vágyik az úgyse NFS-ezik, arra ott az Assetto meg a többi...
Nekem lennének ötleteim egy jobb NFS-hez, de nem ülök sajnos az EA döntéshozói között...
-
D.Va
őstag
Ötleteim nekem is lennének, forradalmit csinálni, nagyot dobni már nem nagyon lehet egy autós játéknál... Meg akinek valami bjön, egy másik gamernek nem... De én is a realizmus irányba terelném a dolgot, sokan ezt kérik, mégis a full agyatlan arcade vonalat nyomatják... A sok felvillanó bizbasz engem is marhára idegesít... Teljesen eltereli a figyelmet, és teleszemeteli a képet...
-
D.Va
őstag
Hát én a Crew-al fél órát játszottam, szal nem tudok hozzá szólni, a Forza-val meg egy percet sem (semelyik Forza-val...)
De a 2015-ös NFS-ben a tuning még az Underground-oknál is részletesebb, és több lehetőséget nyújt, azt építesz meg benne amit akarsz kb...
Példa:
[link]Igaz, időigényes dolog...
-
D.Va
őstag
a 2015-ös mi volt ha nem underground feeling? Egyébként sztem nem volt az rossz. Az underground feelinget meg el kéne engedni, az akkor jó volt, és akkor az újdonság volt, ezért sírjuk vissza, de az idő megszépíti az emlékeket. Én is imádtam, de semmivel nem tudott többet mint a 2015-ös NFS. Ha ma előveszed az underground-ot, mai szemmel ugyanolyan uncsi lesz mint egy mai NFS, 1 óra után ráunnál. Anno szép volt jó volt, de elmúlt. Mint ahogy Ma egy Wolfenstein 3D, egy Vice City se nyújtja ugyanazt az élményt mint amit anno nyújtott. Vagy ma egy új Mortal Kombat se olyan jó mint amit anno a játékteremben az arcade pénzdobálós a kocsma sarkában. Sokszor nem a mai játékokkal van baj, hanem a gamerek lettek sokkal finnyásabbak... Ugyanazt az élményt akarjuk mint amit anno tizenévesen átéltünk. Az újdonság varázsát. De már kb mindent láttunk, így igazi újdonság nem ér a játékokban... (témától függetlenül)
Engem utoljára pl a Half Life 2 és a BIOSHOCK 1 tudott beszippantani, elvarázsolni a hangulatával...Szóval sztem a 2015-ös NFS hozta az Underground feelinget, csak az újdonság varázsa nélkül!
-
D.Va
őstag
Hát na... De amúgy most mit vársz? Egy autós játékban nem igazán lehet már újítani, nagy reformokat kitalálni... Már mindent ellőttek az elmúlt 30 évben autós témában. Kifulladt már maga az "autós téma". (most nem olyanokra gondolok mint a Rocket League, mert ha úgy nézzük az is "autós", hanem a normál autós játékokra.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Napelem
- Motoros topic
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest