Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
Az a gond hogy a múltban éltek és minimum 4-5 éves telefonokról beszéltek. Kolléga telefonálásra egy iPhone 3GS is jó... érted... Azért jó mert eltud látni egy alapfunkciót ... a HTC nem hogy piaci tényezőnek, de %-ban kimutatható gyártónak sem nevezhető már...
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
pali1228
csendes tag
+1
Nekem is van pár HTC-m, most is egy M8-at használok másodlagos telefonként, soha semmi baja nem volt, kivéve az akkut. Kicseréltem olyan lett, mint az új, így 3-4 napig elvan egy töltéssel, hogy csak hívásra használom. Volt One V-m is, azt 2 és fél évig használtam. Nem azért cseréltem le, mert elromlott, hanem mert erősebb kellett. A Redmi Note 8 Pro-mat, ha lenne egy U11+ 4500/5000-es akkuval és jack csatival, simán lecserélném rá.
[ Szerkesztve ]
Nézz a szemedbe!
-
lolal
senior tag
HTC ugyan... 2018 ban tették le az utolsó vállalható készüléket az U12+ személyében. Arról nem beszélve, hogy az is csak egy felkiáltás volt...a szakadék mélyéről... Az is három éve volt már...Egy megboldogult letűnt kor emléke a Tajvani csapat...semmi több.
A BlackBerryvel együtt szálltak sírba.Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
-
enginev3.0
félisten
Üde hatás?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
nagyúr
Eh... Inkább nem mondok semmit. Lássuk mit tesznek le az asztalra.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
csubbaka
tag
Nem kell bántani szegény HTC-t, teljesen feleslegesen gúnyolódtok. Van a családban U12+, Desire 20Pro mindkettő remekül teszi a dolgát, sőt nemrég lett leváltva egy U11 Life meggyőzően működött az is, csak ugye a kinézete volt már ódivatú.
Kellenek ők a piacra, nem mindenki a vágya egy tucat kínai/Koreai termék!csubbaka felhasználónak 43 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
kbyte1024
veterán
Szerintem ne várjatok mert csalódás lesz
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
joey04
titán
Idén is lesz középkategóriás HTC
de minek...
-
jUUh
addikt
Felsőkategóriás árazással, belépőkategóriás specifikációval?
Samsung Galaxy S23+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest