- iOS alkalmazások
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rachmaninoff #50 üzenetére
Én mindvégig értettem. Marketingfogásból.
Úgy vélem, hogy a Qualcomm elnöke "kicsit" jobban tudja, hogy miről beszél, mint a 3 kolléga, aki leírta, hogy miért is lett 64 bites:
"Meggyőződésem, hogy ez csak egy marketingtrükk részükről. A felhasználók számára semmi előnnyel sem jár [a 64-bites technológia]", közölte Anand Chandrasekher, a Qualcomm elnök-helyettese egy a hét elején adott interjújában. A vezető elmondása szerint ugyanis a 64-bitesség előnyeit elsősorban csak olyan nagy memóriatartományok kezelése során lehetne kihasználni, amekkorával nem hogy az iPhone 5s, de még az annál jóval erősebb hardverrel érkező más készülékek sem rendelkeznek.
"[A 64-bitre] elsősorban a 4GB-on túli memóriacímzésre van szükség. Pont. A teljesítmény szempontjából szükségtelen, és azok az alkalmazások, amikben kihasználásra kerül nagyrészt óriási, szerver-szintű alkalmazások", mondta Chandrasekher aki egyébként korábban egy másik nagy chipgyártónál, az Intel-nél dolgozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest