- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Már mint annak tiltása.
Akkor ebben valóban nagyon tévedtem, elnézést.
“Verizon continues to be a key Windows Phone partner going forward.” - 2010, ehhez képest 2011 nyarára sikerült CDMA modelleket kiadni, és jelenleg 1db modell van a szolgáltatók kínálatában (Verizon-nál egy szem), valahogy nem érzem, hogy MS annyira törné magát hogy legyenek telók, meg a gyártókat se nagyon érdekeli valahogy. Még a Lumia 800-at se volt senki se képes forgalmazni. Nem gondolom, hogy az eladások nagyon befolyásolnák, ha a seggükbe dugják a pénzt, lásd 900-as 50$-ért...
Amúgy az a poén az egészben, hogy WP8 is két évet fog megélni és utána azt is elsüllyesztik a fenébe és jön az egységes Windows platform (ha bejön a WinRT/Metro stratégia), mondjuk legalább azzal nem lesznek olyan nagy kompatibilitási gondok.
Ha bukás lesz Win8 egyszerűen nem tudom mi a fenét fog csinálni MS teló fronton. -
vicze
félisten
Kösz, legalább tudom hogy miért lett a 900 először AT&T-nél. Elég erős kedvezményeket kaptak ezzel, ahogy T is. Amúgy pont a két szolgáltató által forgalmazott készülékeket sodortad fel, CDMA vonalon összesen 1 szem forgalmazott teló van egész US-ben.
Tehát akkor végső soron az forgalmaz WP7 telót, aki rakhat rá saját programot... -
vicze
félisten
(Kisujjamból szoptam mint általában.
)
Melyik részét azt hogy WP7-re nem lehet, vagy hogy WP8-ra nem lesz? (csak US-ről beszéltem) Első evidens. A második meg a saját spekulációm MS eddigi magatartásból kiindulva. (Nyilván változhat.)
Vagy tudsz rá más magyarázatot, hogy miért van összesen 7db WP7-es modell a szolgáltatók kínálatában? Ez 4 nagy szolgáltató és mindenkinél más modell van egyedül a AT&T kínál 4 WP7-est ott a legszélesebb a kínálat, és a Lumia 900-ból adódóan ők is vannak legjobban pénzelve a támogatásában. A kicsiknél gyakorlatilag nem létezik WP7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest