- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
"Amúgy az a poén az egészben, hogy WP8 is két évet fog megélni és utána azt is elsüllyesztik a fenébe és jön az egységes Windows platform " - Nem is tudom, kepes lennel-e nagyobb hulyeseget irni
Mar most azonos a kernel es a metro appok mindenen elfutnak, mi kell ennel egysegesebb?
-
Воланд
titán
az osszes szolgaltato rakhat ra sajat programot. ezen resze a mango sdk-nak hivatalosan csak a szolgaltatoknak erheto el (xda "tele" is van az stk korlatozas megkerulesevel, plusz az ms fejlesztoi forumok azzal a keressel, hogy legyen elerheto ez a toolkit a sima fejlesztoknek is). ha meg nem jelent meg tobb keszulek, akkor nem is tudnak tobbet forgalmazni. az elso ev ertekesitesi adatai utan meg gondolom felesleges magyarazni, hogy miert nem torik ossze magukat a szolgaltatok, azert, hogy wp-s keszulekeket forgalmazzanak. az ms egyebkent nincs a szolgaltatok ellen (hulye is lenne), lasd internet megosztas.
-
Воланд
titán
"Kisujjamból szoptam mint általában."
sejtettem, de gondoltam azert rakerdezek.
wp8: [link]
"Vagy tudsz rá más magyarázatot, hogy miért van összesen 7db WP7-es modell a szolgáltatók kínálatában?"
ize, tul sok mangos keszulek nem is jelent meg a gyartoktol.
nokiaval egyutt pontosan het darab masodik generacios keszulek van, ami az usa-ban megjelent hivatalosan: radar, titan ii, focus s, focus flash, focus 2, lumia 900, lumia 710 (talan elso generaciosok kozul trophyt arul meg a verizon, de most meg nem nezem). es ezek mellett ott van a titan, omnia w, lumia 800, tania meg a fujinak van egy, ami only japan. jah, meg egy acer.
-
törölt tag
igen, az elmélet az volna, hogy csak a wp8 lehet alternatíva, és mégis a statisztikák azt mutatják, hogy a rengeteg BB felhasználó jelenleg sián átmegy ios-re, vagy méginkább Androidra.
egyébként tudom, hogy nem jó a kevés pólulsú piac, de úgy látszik elég nehezen tud bármi is életben maradni jelenleg a két nagyobbon kívül. -
Misály
addikt
Eleg vaknak kell lenni ahhoz hogy akar itt a forumon ne lasd a sok droidbol kiabrandult embert. BB helyet tuti atveszi, es aki kiabrandul a droidbol, valoszinuleg a nagyobb valasztek miatt WP-t fog venni iphone helyett ill nagyobb aranyban fognak wp-t venni.
Plusz ott vannak a kikopo symbianosok.En is win admin vagyok (nagyvallalati kornyezetben) es meg shoa nem hallottam rola hogy az android egy linux kernelt hasznalo zart os (nem osszekeverendo a nagybetus linux-al)
, mellesleg a "linux eve" cimu bohozat mindig is a desktopra volt ertetendo, ami valljuk be, igen mulatsagos. Ja kerlek gyere azzal is hogy az otthoni routeremen is linux kernel fut, errol se hallottam meg.
-
Ricardo
titán
"Mindegyik oldalon vannak vaskalapos hívők, akkor nem akarják a valóságot látni.
WP7 hívő jelmondata pedig továbbra is "Majd jövőre!"."
Előre is bocsánatot kérek, de nem tudom ezek után kihagyni [link]Azért a WP8 messze túlmutat a 7-s verzión. javítanak egy csomó dolgot, és ott lesz mögötte támogatásként a windows8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest