- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wnix
senior tag
válasz
VladimirR #78 üzenetére
A script más oldalakról (nálam pl xxxxxxx.cn) próbál letölteni (IE6-al). Jelenleg nincs mit töltenie, talán már törölték, vagy még nincs felrakva a kért tartalom.
Mindenesetre a script-et már több virusírtó ismeri: http://www.virustotal.com
-
azbest
félisten
válasz
VladimirR #73 üzenetére
nem fals, a forráskódban szépen meg lehet találni a trükkös javascript részt... elég feltűnő...
Jóideje linkelgetit ezt az oldalt... nem mai lehet a fertőzés sem... "szerencsés" találat... találtam már bolt weblapjában, egyetemen gyakorlatvezető weblapjában is... szólni szoktam, hogy tisztítsék ki... de itt ismeretlen az oldal tulajdonosa
Valsz nem okoz nagy gondot, internet explorer régebbi verióival azért óvatos lennék.
Sok hasonló webes féreg úgy terjed, hogy valaki megnéz egy fertőzött oldalt és utána mindenféle ftp jelszavakat begyüjt arról a gépről a trójai és aztán egy bankoki vagy orosz vagy kínai ip-ről belép (egy automata program) az ftp-re és letölti az ott lévő weblap index fájlját .. beleteszi a kódját majd visszatölti... ennyi az egészBici: a tracking cookie hülyeség, azzal nem kell foglalkozni, csak a vírusírtók versenye miatt jeleznek rá, hogy elmondhassák milyen sok problémát találtak
(#78) VladimirR :
láttam már ilyet néhányat... az hogy elkódolják a valódi tartalmát a scriptnek már gyanús... de ez még ok, az extra is kódolva teszi be a reklámkockáját a felhasználóik oldalaiba... viszont ff alatt szépen látszani szokott, honnan akar tölteni dolgokat, ez most nem ff kompatibilis, mert abban nem hoz létre trükkös dolgokat, ahogy látom. Másrészt a hétköznapi vírusok neve is annyi féle ahány vírusírtó felismeri... attól még ugyanaz, hogy mindegyik cég máshogy kereszteli el. -
válasz
VladimirR #73 üzenetére
Én is erre gondoltam, de aztán a Spybot talált többféle "tracking cookie"-t is, amiket egy órával elötte nem. (tök véletlen, hogy elötte is futtattam.) Nem állítom, hogy összefügg a kettő, csak furcsa. Mindegy, leszedtem őket.
Intelligencs, remington2: Futtassatok Spybot-ot, az eddig - nálam - még mindent megtalált, amit érdemes megtalálni.
Ééés, ingyenes, tehát nem kell ellopni!^Clown: Nem konkrét oldalak vannak tiltva, hanem pl. a zsidózás. A cikket csak félig kellett végigolvasni, hogy vagy 5 esetben említse a zsidó szót, pejoratív értelemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest