- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Egyébként azt, hogy gondot jelent, el tudom fogadni. Azt, hogy nem oldja meg, azt már nem.
Amúgy többek között azért sem szeretem ezt az egész témát, mert láttam már elég szar körülmények között élő, illetve durván nem elfogadható anyagi erőforrásokkal rendelkező embereket, akik ezt megoldották.
De nem is rinyáltak fórumokon, hogy "majd ha nekem 10 forintba kerül, akkor megveszem, addig meg letöltöm".Egyébként egyetértek, home felhasználásra ott az Ubi. Használni nagyjából ugyanaz, mint egy Windows-t (bekonfigurálni, programokat keresni rá ugyan nem, de az egy átlagos homejúzernek a Win-en is problémákat jelent gyakran, szóval...
)
-
Morden24
nagyúr
Tény, bár ugye az évülés itt is közrejátszhat, mind a két említett bundle termék esetében. Attól most tekintsünk el, hogy pl. a Nero egy klasszikus bloatware, amitől alapban jobb megszabadulni, és inkább nézzük azt, hogy hányan töltik le a legújabb Nero-t, csak azért mert az a latest version (függetlenül attól, hogy figyel-e a fiókban egy legális példány).
SWAT-nál meg egyszerűen csak a dolog elmélete idegesít. Olvasom itt már kommentek tucatjai óta a fene nagy árérzékenységet, meg hivatkozást a free cuccokra, aztán a vége mégis ugyanaz...
-
fordfairlane
veterán
Szerintem meg amelyik család meg tud venni egy gépet, az tud venni OEM XP-t is. Nem vagyok angyal én sem, a szoftvereim egy része nem legális, de feleslegesnek tartom az ilyen szintű megideologizáltságát, vagy csupán a szűkös anyagiakra hárítani a dolgot.
Emberek, ne a felelősséget hárítgassátok már jobbra balra, lehet azt vállalni is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest