- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerDer
tag
Szerintem tavasztól lehet majd rendelni Magyarországra is.
Kindle Fire -
ZooLee
senior tag
válasz
Tigerclaw #72 üzenetére
A Fire tökéletesen mutatja a "valamit valamiért" elv teljesülését:
"Ólcsón adjuk a készüléket, de akkor mi határozzuk meg, hogy milyen körben használd"
avagy
"Ha úgy használod a gépet, ahogy mi kitaláltuk, akkor olcsón utánad dobjuk"
(Emiatt megkövetem tjb007-et, egy másik fórumban kétségbe vontam, hogy túlságosan bekorlátozná az Amazon a készüléket, hát megtette.)
És emiatt nem is lehet őket elmarasztalni, ez így szerintem teljesen egyensúlyban is van.
Z.
-
Tigerclaw
nagyúr
Most néztem meg a legutóbbi WWDC-n készült Apple bemutatót és amellett hogy a nézők egy része minden apró dolognál éljenzésben tört ki maga a bemutató egész normális volt, és ami miatt említem az az hogy az iOS-t megpróbálják saját útra engedni, hogy ne függjön a PC-től, ezért az iOS5 is némileg ennek a jegyében készül. Megpróbálják a teljes telepítési, frissítési rendszert megoldani magán az iPad-on és alapból felszerelni olyan appokkal amik kellenek egy önálló géphez. Vagyis még közelebb kerül ahhoz, hogy csak tablettel meg lehessen oldani a legtöbb általános otthoni irodai munkát.
A Kindle Fire egyik legnagyobb hiányossága számomra, hogy túlságosan egy célra lett optimalizálva, ami pedig a tartalomvásárlás és tartalomfogyasztás. Egyrészt ez jó, mert a tartalom nagyon fontos, de a lehetőségek kurtításával kevésbé lehet általános tablet célokra használni. Persze ma már annyi variáció készült az okostelefon, tablet, netbook szegmensben, hogy lassan felesleges lesz egymást győzködni egy-egy készülékről, mert akinek már van X okotelefonja, annak már az Y tablet nem kell, vagy akinek már van tablet, annak okostelefon nem kell, vagy akinek van netbookja, annak tablet nem kell és fordítva.
-
ZooLee
senior tag
Váljék egészségedre, én azért ilyen célra inkább egy MacBook & MacOS & Office4Mac mellett teszem le a voksom, ha szabad.
Ez rendben is van, de kérdés, hogy ez milyen gyakran kell? Tehát a felhasználási körből mennyit tesz ki az a tevékenység, amihez gép kell? Mert én eléggé meglepődtem, hogy mióta megvan a tablet, azóta volt olyan hét, hogyn em nyitottam ki a laptopot. Persze, azért nem ez az általános, de egyáltalán nem ritka az olyan nap, hogy nem is ülök a géphez. Jellemzően akkor kell, ha valamit szkennelek, vagy zenéket töltök fel a hordozhatgó lejátszóra, vagy GPS-re térképet, vagyis az olyan feladatok, amire nincs (még) szoftver a tablet-en. De egy egyszerű dokumentumot megírni, vagy kisebb táblázatot összeállítani sem nagy kunszt egy sima tableten billentyűzet nélkül.
És szerintem nemcsak felfelé vesz el a piacból (a rendes gépektől) hanem lefelé is az okostelefonokból, mivel ott is sok szolgáltatást ki tud váltani, és nem kell egy nagyondrága nagyonokos telefon, hanem elég egy jóval egyszerűbb, mert az extra funkciókat (e-mail, net, IM, SN) szintén inkább a tableten veszed igénybe.
Szóval valóban nem tudja (egyelőre) teljesen kiváltani a gépet, de eléggé le tudja redukálni például az egy családban lévő gépek mennyiségét. És az nem mindegy, hogy a napi felhasználásodban 20-40-60-80%-ot tud-e kiváltani.
Z.
-
DanielK
addikt
Így nincs nagy értelme...
-
gzbotii
nagyúr
en ertem, h tabletbol egyertelmuen az iPad2 a legjobb, meg en is latok benne fantaziat, de azert nem vennem meg, foleg ilyen aron...
de pl mindig magadal hordod? mert igy nyaron egy rovid nadrag + polo komboban hat taska nelkul necceses akinek nincs Fila taskaja (es nem is lesz) annak nincs hova tenni az iPad-et
de egy okos telo azert meg tuti elfer.
nem trollkodasnak szantam, csak reagaltam a hsz-re
-
rep3at
őstag
Az iPad2 azért nem fog rosszabbul fogyni szerintem
-
Tigerclaw
nagyúr
"...Nem hinném, hogy annyian éreznek igényt egy iPad-ra, mondjuk egy MacBook és iPhone mellett, mint amennyire pár elemző cég tippeli..."
Ha lenne MacBook-om és iPhone-om talán nem lenne igényem egy tabletre, de egyik sincs és ezzel tippem szerint így lehet az emberek nagy többsége.
A tablet csak egy lépcső a notebook és a telefon mellett, ahogy a notebook is csak egy lépcső a PC és a netbook között, vagy ahogy egy okostelefon is csak egy lépcső egy tablet és egy hagyományos mobil között. A PC is csak egy lépcső egy komoly munkaállomáshoz vagy szuperszámítógéphez képest. A lényeg az, hogy a saját igényhez kell választani a "lépcsőt".
Sok embernek túl nagy még egy notebook is, sőt valakinek még egy 10 inches tablet is nagy.
Másik oldalról nézve, egy telefonhoz elég bőven egy két inches kijelző, de minél nagyobb kijelzőt kap annál több dolgot lehet rajta kényelmesen elvégezni.Az elemzők "elemzéseire" nem igazán érdemes hallgatni, mert általában vagy valami magától értetődőt vezetnek elő olyan tálalással, mintha feltalálták a spanyol viaszt, vagy valaki érdekében irányítani akarják a piacot. Pont olyan mint az amerikai hitelminősítők besorolásai. Ha megfelelően sorolják be az országokat a spekulánsok sok pénzt kereshetnek.
-
leviske
veterán
(#49) sien: A Gartner éves "előrejelzéseire" utaltam, amikben először az okostelefonokat, utána a netbookokat, most meg a tableteket jósolják a PC kivégzőjének.
(#50): Az alapján árazok, hogy egy Apple iPad esetében kapok egy komplett ökoszisztémát, a hardver tulajdonságaihoz igazított alkalmazáskínálatot és VALÓS minőséget. Előbbieket az ANdroid csak komoly megszorításokkal tudná elérni, utóbbit meg eddig csak a Motorola Xoom formájában láttam, de azért meg megkérték egy olcsóbb Alienware gép árát.
(#51) Tigerclaw: Igen, áltralános célra tökéletes. De azért erősen kétlem, hogy sokan volnának, akik tökéletesen megvolnának vele úgy, hogy nincs mellette egy MacBook/notebook, vagy egy asztali rendszer.
Nem tartom IT lufinak sem, de azért lássuk be, hogy egy tablet elsősorban csak egy lépcső a notebookok és telefonok között. Nem hinném, hogy annyian éreznek igényt egy iPad-ra, mondjuk egy MacBook és iPhone mellett, mint amennyire pár elemző cég tippeli.
(#52) Cathfaern: Váljék egészségedre, én azért ilyen célra inkább egy MacBook & MacOS & Office4Mac mellett teszem le a voksom, ha szabad.
A továbbiakban is annyit tudok mondani, hogy igény kérdése. Egy szóval nem írtam, hogy lehetetlenség bármit is megcsinálni tableten.
-
Everman
addikt
Azért az optimalizáció az Amazonnak sem sikerült maradéktalanul: [link]
Az Android Android marad, akármilyen UI-t rakunk a tetejére. -
válasz
Cathfaern #52 üzenetére
Sőt, ha az ember szerez egy BT billentyűzetet, megveszi a Jump Desktop nevű RDP/VNC klienst, és van jó wifije, simán használhatja szinte teljes értékűen a desktopját iPaddel. Tegnap elég sokat kódoltam így a Qt SDK-val
Nem mondom hogy gazdaságos megoldás energiafelhasználás szempontjából, de nem is kerül annyiba, mint egy jó laptop.
-
Cathfaern
nagyúr
Word, Excel: Kell egy BT-s billentyűzet, amit ilyenkor elő lehet kapni.
Videó vágás: iPadra (meg iPhonera is) vannak használható videóvágó alkalmazások. Nyilván nem egy Adobe Premier, de családi felvételek megvágására tökéletesek.
CorelDraw / Photoshop: hasonlóan a videóvágáshoz, vannak ilyen szoftverek. Kép feljavítása, vágására, egy-két apróság kiretusálására tökéletesek.
(dolgozni meg ne otthon dolgozzan az illető, munkahelyén meg lesz rendes PC a feladatához szükséges programokkal) -
Tigerclaw
nagyúr
Nem tudom, én jól elvagyok a tabletemmel, de ez eleve nem arra készült, hogy leváltsa a PC-t. Ez egy fajta oldalági evolúciós továbblépés. Nagyon sok általános dolgot, amit a PC-n tenne az ember, meg lehet oldani ezen is, de vannak kompromisszumok is, ahogy pl. egy PC és egy notebook esetén is van. Ez még hordozhatóbb, de több a kompromisszum, és több dolgora nem képes, mint egy notebook esetén.
Ami nekem nagyon bejött és amiben nagyon übereli a PC-t az a gyorsaság, az hogy villámgyorsan indul, leáll, instant indulnak a programok, kicsi, könnyű, az érintőképernyő nagyon közvetlen és gyors kezelést tesz lehetővé. Nem zúg, nincsenek vírusok, víruskeresők, se tűzfal. Lehetne egyébként jobb is, de ez egy ipad, és az apple gazdasági érdekeit szem előtt tartva készült, nem azért hogy a felhasználó minél jobban ki legyen szolgálva.
Aki pedig azt hiszi, hogy a tablet csak valami rövid idejű hóbort, egy IT lufi, az nem tudja mit beszél és biztos, hogy nem használt még tabletet, vagy csak eleve túl drága neki, és alapból fikázza. Én alapból utálom az Applet, de az iPad egy nagyon nagy dobás volt tőlük.
A Kindle Fire egyébként az első, ami hasonlóan sikeres lehet, mert a tartalom áll a középpontban, nem a hardver. Persze ez azért van így, mert az Amazon egy tartalomáruház.
Ahogy a videon láttam a Fire-nek saját egyedi felülete lesz, eltakarva az androidot. Azt nem hiszem, hogy sok értelme lenne kicserélni egy saját verzióra, mert ebben a tabletben nem sok tárhely van, és ugye nem is bővíthető. 8GB és nem több.
-
sien
aktív tag
a kérdés hogy mi alapján árazzátok be így magatoknak. mi lenne jó. 50e ft? ne legyen minőségi anyagból? legyen szar kijelzője, ne legyenek rá programok és a cégnek ne legyen rajta nyeresége hogy motiválva legyen a fejlesztésre? vagy fussanak rajta reklámok? reklám képernyővédővel és időnként előugró reklámablakokkal? monitorozza a cég az internetezési szokásaidat hogy célzott ajánlatokat kaphass? most már ez az alternatíva is létezik, itt beszélgetünk róla.
-
sien
aktív tag
-
leviske
veterán
Az a felhasználó, aki csak netezget, és csak néha keveredik irodai alkalmazások közelébe, az vagy gyerek/tini, vagy nagymama/nagypapa.
Egy átlagos felnőtt életében egyáltalán nem lehetetlen elképzelni olyan élethelyzete, amiben meg kell írnia egy hosszabb Word dokumentumot, vagy videót vág, Excellel dolgozik, CorelDraw-t vagy Photoshopot használ. (Na jó, az utóbbiak inkább a designer/marketing/web és oktatási szférában jellemzők.)
Szóval én a továbbiakban is úgy vélem, hogy egy tablet ideális társa lehet egy notebooknak, még inkább egy asztali számítógépnek, de azért kiváltani a helyét csak olyan környezetben tudja, ahol kompromisszum kész embert talál, ennek az embernek a megtalálásához meg az aktuális árszabás tényleg magas.
-
Everman
addikt
"a tablet piac nem helyettesíti a PC-t. Tehát hiába ontja magából a baromságokat a Gartner"
Egy teljes értékű PC-t nem helyettesít, de ezt senki soha nem is állította.
Ami viszont igaz, az az, hogy az átlag felhasználó számára alkalmas arra, hogy kiváltsa a PC használatát (netezés, e-mail, chat, rövidebb doksik írása stb.).
Rengeteg ember vásárol PC-t és gyakorlatilag a böngészőn kívül szinte nem is használ mást rajta. Ezen felhasználókról szólnak a tanulmányok, nem azokról, akik dolgoznak a gépen (grafika, CAD-CAM stb.), vagy hardcore játékosok.
-
tween
őstag
-
leviske
veterán
Solten szerintem ugyanazt emelte ki, mint én: a tablet piac nem helyettesíti a PC-t. Tehát hiába ontja magából a baromságokat a Gartner.
Egyébként nem tudom, mi értelme volt felhoznod a 20 milliós eladásokat. Egy újdonságra bárki vevő. Majd, ha a fogyasztók megtapasztalták, hogy mi ez, akkor fog realizálódni a kereslet. Most még a tabletek újdonságnak számítanak.
Jelenleg a piacon egyedül az Apple termékpolitikájának érdemes hitelt adni, miután Ők irányítják a piacot, a többiek nagy része csak szolgamód követi. Márpedig az Apple a telefonja alá árazta be az iPad-ot. Szvsz nem szánnak hosszú távon nagyobb jelentőséget neki a piacon, mint az iPod-nak (ami ugyancsak piacvezető, de nincs rá általánosan igény).
MOD: Valahogy nehezemre esik elhinni, hogy a koreai/kínai/tajvani gyártók többségének fáj egyáltalán $200-ba egy tablet, még hogy annál még többe is...
-
sien
aktív tag
azért csak találtak 20 millió embert világszerte akik mégsem így gondolják.
egyébként a gyártási költség alatt árulják a gépet, és a rajta elköltött dollárokból akarnak keresni. érdekesen gondolkodtok, ha szerintetek ez összehasonlítható más hasonló termékkel a piacon, mert ennyire az anyacég áruházára épülő termék nincs. az elvárásotok pedig hogy mindenki adja olcsóbban a termékét mint amennyiért előállítja, kissé tréfás. vagy kicsit szomorú inkább.
-
Solten
őstag
"A piaci elemző szerint a multimédiás táblagépek nem alkalmasak a PC teljes leváltására, így a legtöbb gyártó 500 dollár feletti áron kínált portékája messze túlmutat azon, amennyit az átlagfelhasználók hajlandóak lennének kifizetni egy másodlagos eszközért."
Ennyi.
-
=Mentor=
őstag
Ha csak szimplán leverné az árakat, már az is elég lenne, de szerintem tutira óriási siker lesz
-
consono
nagyúr
MAgyar könyvek már most is vannak
Igaz, nem ez a jellemző: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Ddigital-text&field-keywords=magyar&x=0&y=0
-
DanielK
addikt
Szép és jó, de itthon még az App store-juk sem elérhető androidos telefonnal. Hackelgetni kell, hogy le tudjak tölteni. Ergo megveszed a tableteted és hazsnálhatatlan, mert nem elérhető itthonról az amazon store-ja. Kíváncsi leszek, hogy mikor lesznek magyar könyvek és magazinok az amazon store-ban. Szép és jó, de tartalom is kell egy tablet mögé...
-
leviske
veterán
"A piaci elemző szerint a multimédiás táblagépek nem alkalmasak a PC teljes leváltására"
Köszönöm.
Végre egy elemző cég, ami képes reálisan látni.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ugye eleve rájön a vám és a 20-25% Áfa, illetve állítólag a kinti árak olyan akciós árak, ami magában foglalja azt, hogy képernyővédőnek reklámok vannak beállítva. A régi Kindle-n írók képei és egyéb grafikák szerepeltek képernyővédőnek, kint pedig az akciós árú olvasókon usa beli reklámok lesznek. Ezért van az hogy a 79 dolláros ár itt már 99 euro.
Eddig KÖTELEZŐEN csak az amerikai amazon.com -ról rendelhettél Kindle olvasót és csak ott fizethettél elő újságokra, onnan vehettél könyveket, de most ha meg akarsz venni egy 79 dolcsis új Kindle olvasót, akkor ezt kapod üzenetet:
Kindle, Wi-Fi, 6" E Ink Display - includes Special Offers & Sponsored Screensavers cannot be shipped to the selected address. A non-US address was selected for this US-only Kindle. For the best wireless coverage and fastest shipping to Hungary, please visit the non-US Kindle page and choose the country in which this Kindle will be used.
Szóval ez egy US-only Kindle. Ha rákattintok a linkre, akkor még maradok az amazon.com -on, de már 109 dollár az ár. Sajnos a régi Kindle 3 modellek is már csak így érhetőek el. Ott a különbség 99 dodó helyett 139 egy wifis modellnél.
-
NoMagix
addikt
Tényleg nem látja más gyártó, hogy magasak az áraik?
Szimpatikus ez a rendszer, de sajnos nálunk kivitelezhetetlen ilyen árakon! -
Tigerclaw
nagyúr
Ha a hír igaz, egyelőre jogi akadályokba ütközik a Kindle Fire Európai forgalmazása. Állítólag a Silk böngésző felhő alapú működése sértheti az EU-s adatvédelmi törvényeket, mivel az Amazon amerikai cég és az ottani törvények szerint az amerikai hatóság ha indokoltnak tartja, bármikor kérhet hozzáférést minden amerikai cég adatbázisához az hazafias törvény alapján, akkor is ha az adatbázis pl. külföldön van és külföldi állampolgárok adatait tartalmazza.
Ha tényleg ez a probléma, remélhetőleg kaphatunk olyan verziót amin nincs Silk böngésző (Ami egyébként is meg fogja osztani az embereket, hiszen az böngésző folyamatosan elemzi és tárolja, hogy ki milyen oldalon járt. Állítólag ehhez engedélyt is kérnek, ami biztos az EULA-ban lesz)Az is lehet hogy az egész cloud téma gázos, mivel talán a Kindle Touch-ot se forgalmazhatják, pedig abban nem hiszem hogy silk lenne, csak egy egyszerűbb böngésző, viszont a touchoz is jár ingyenes cloud tárhely. Gondolom nem sok hozzáértő lehet a hatóságoknál és kevernek mindent.
-
debrejo
senior tag
Ez egy, az amcsi piacra és az ottani fogyasztóknak készített tábla aminek azon kívül hogy android alapokon nyugszik kábé köze nincs a mostani, piacon lévő droidos táblákhoz. Abban igaza van az idc-nek hogy a droidos táblák árait hiba az ipad árához lőni, abban viszont téved hogy e tábla alapjaiban rengeti meg a zöld robotot használó táblák gyártóit.
-
consono
nagyúr
-
rankesz
veterán
a Blackberry playbookok ara mar 300 usd-re csokkent, gondolom nem veletlenul...
-
(An)Dante
őstag
Android Market nincs, de van helyette Amazon Appstore. A kínálat kisebb, de a hulladék is kevesebb.
Plusz van zenebolt 17 millió dallal, könyvesbolt kétmillió ingyenes és egymilli megvásárolható könyvvel, magazin előfizetés és az Amazon Prime streaming mozi szolgáltatás.
-
Mi nem vagyunk amerikaiak és az android jó dolgait(pl flash) sikeresen kivették belőle
-
szp1
addikt
Az új könyvolvasók már kaphatók a német amazon-nál......reméljük egyszer, talán a távoli jövőben minket is elér ez a választék...beleértve a Fire tabletet is.
-
Ha ez a tartalomsztolgáltatás az évi 80 dodóért elérhető lesz nálunk is (tehát a US újságok, filmek, sorozatok angolul, de magyar területen wifin), akkor egyrészt tuti rendelnék egyet, másrészt biztos vagyok benne, hogy az USA-n kívül élő amerikaiak nagy része is egyből beruházna egyre - legalábbis az itt levők közül akivel beszéltem erről már nagyon várják.
-
pusszycat
nagyúr
Ez a tabletek mumusa mely irányt mutat a többi beképzelt tabletnek, hogy megtalálják végre a helyüket valahol a 200-300 dodo között szvsz.
Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje
-
"Ez egy kiherélt, Android alapú (a hétköznapi értelemben vett Androidhoz kb. nulla köze van) tartalomfogyasztásra kihegyezett eszköz az Amazon saját megoldásaival ami nem keverendő hasonszőrű társaival."
Nagyon jól megfogalmaztad
Ugyanez egyébként az iPAD is, ami ugyancsak tartalomfogyasztásra kihegyezett eszköz az Apple saját megoldásaival, és pontosan ez az az ok, ami miatt az Android tabletek nem olyan kelendőek, mivel a tartalomfogyasztás nem szerves része az eszköznek (néhány alkalmazás megvásárlása távol áll az Apple és az Amazon által célként kitűzött tartalomfogyasztástól)
-
tjb007
nagyúr
Te is (és még sokan mások) rossz oldalról közelíted meg. Ezt felesleges a többi Androidos tablethez hasonlítani mivel ez "nem az".
Ez egy kiherélt, Android alapú (a hétköznapi értelemben vett Androidhoz kb. nulla köze van) tartalomfogyasztásra kihegyezett eszköz az Amazon saját megoldásaival ami nem keverendő hasonszőrű társaival.(#13) Cyberpunk
Ehhez előbb át kell hidalni az "akadályokat"
-
Már a cikket olvasva is előre vártam az olyan hozzászólásokat, hogy android 2.1 majd kevés lesz - noha ennél a felhasználási módnál teljesen lényegtelen, milyen android van rajta, az számít, hogy mennyire optimalizálták.
Meg persze a GPS hiánya, noha elhanyagolható azok száma, akik navigálásra használna kegy tabletet.
Aztán a HDMI hiánya, , noha ott van benne az a szolgáltatás, hogy amint hazaérsz, a rendszer tudja, hol hagytad abba a filmet és onnan folytathatod az otthoni rendszereden és így tovább és így tovább.Ezt a tabletet az amerikai piacra optimalizálták, ahol 80 dolcsis éves díjért kapsz online elérhetőséget a különböző médiatartalmakhoz, ami egy remek ajánlat. Nem a magyar vagy eu piacot célozták meg, hanem az amerikait, amit nagyon telibe fog találni. Ha kint élnék és lenne egy tabletem, akkor is vennék egy ilyet.
-
bolondember
MODERÁTOR
valamelyik blogon olvastam, köbö így hangzott:
ezek után ki akar 5-600 dollárért venni egy 10"-os tálcát?Van benne igazság - ennyiért eléggé jó ajánlat... Pláne ha az öreg kontinensen is ennyi lesz (+szállítás)...
-
Ja és kikapcsolt flash-el lassab az ájped2-nél, de bekapcsoltal ugyanolyan gyors, heheh és folyamatos a scrollozás is, xoomon akadozoot ua az oldal és az előlapi (3mp) kamera szerintem még konferencia chatre is alkalmas.
-
Szar a 2.1-es android miatt és market sincs, Szerintem is aPlaybook a legjoob számomra 7 inch, két mag, jó hang, szép kijelző, jó üzemidő, normális csatlakozók(mhl-lel a flyeren az a baj, hogy hdmi estén tölteni is kell, hogy menjen) éllentétben a micro hdmi-vel. Tökéletes böngésző. (honeycombon még linket is alig tudtam kijelölni), jó multimedia(full hd videóban lejátszás megállítasa nélkül tökéletesen zoommol) Androidnál jó ha viszi a full hd-t
-
imisomogyi
aktív tag
Ez igen! Ez egy minőségi cucc, átgondolt üzletpolitikával. Látszik, hogy van benne munka.
UP!
-
zola8van8
tag
Kicsit máshogy majd kell majd közelíteni ehhez a tablethez amint a többihez. Majd a tesztek és a személyes akarat eldönti a sorsát.
-
Cyberpunk
félisten
Ez kell a piacnak kissé talán mérsékli az árakat. Nem 200k egy nyamvadt 32GB-is iPad2 ért vicc kategória.
-
szp1
addikt
válasz
solanthugor #1 üzenetére
Teljesen más alapon közelíti meg a bizniszt az Amazon mint a többi tabletes, persze hasonlít az apple üzleti modelljére de azzal ellentétben a pénzzel nem kitömött réteg felé fordul. Nem "presztizs" terméket akar, hanem a sűrű fillérrel keresne pénzt.
Sokkal rokonszenvesebb mint az alma. Remélem valamikor a magyar felhasználók is hozzáférhetnek......
Tetszik. -
solanthugor
aktív tag
Hát igen, számomra egyébként a Playbook jönne be ha tabletre volna szükségem a maga szintén 7 hüvelykével, de ezzel komoly konkurenciát állít a többi gyártónak.
Erre az új szerver alapú böngészőre azért kiváncsi volnék mit nyújt, bár a gyári webkites android is elég jól üzemel, vajon tud e jobbat nyújtani nála..Bár ahogy magam ismerem majd youtube-n nézem meg nem élőben!
-
Binczet
tag
Nincs benne gps, meg 3g, meg még hirtelen nem tudom, mi. Az android is csak 2.1-es, így a 200 dolláros ár nem is olyan olcsó szerintem. Mondjuk 2 magos procit ennyiért nem is igazán találunk.
-
Totheground
addikt
Számomra a 7-es kijelző (tabletnél) kicsit kicsi.
Viszont kíváncsi vagyok, hogy milyen folyamatokat fog elindítani a tablet piacon ez az árazás. Mert erre valamit reagálni kell a legtöbb gyártónak, az biztos. -
solanthugor
aktív tag
Best buy
Ennyiért ekkora tudás, jöhet idehaza is, lehet sikere! Android platform, 2 magos SoC, és a 7 hüvelyk is pont optimális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest