Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

válasz hallerlaller #53 üzenetére

Pár hét most is lesz az ICS - Nexus S párosnál. Gondolom azért, hogy aki nem tud várni, az vegyen Galaxy Nexust. De ennek ellenére így is a leghamarabb kapja majd meg a Nexus S, ahogy a One is hamar megkapta.

(#54) Edenyke
    Az ilyenek miatt érdemelné meg a Samsung, hogy hátbavágják egy szeneslapáttal... :DDD (Akkor az LG-ről már ne is beszéljünk, ott nem is törekednek a bugmentes szoftver létrehozására, mintha ez teljesen természetes dolog lenne.) Biztos, hogy "supercurio" kapott ott állást? Én úgy hallottam, hogy valami Cyanogenmodos arc. Na mindegy, ezen nem veszünk össze. :D
    Egyébként sajnos nagyon is igaz, amit írsz lejjebb. Ez az általános hülye hozzáállás. Tényleg bicskanyitogató... De az esetleg nem érné meg a gyártónak, hogy nem ad ki 8969897 modellt egy negyedévben, hanem a régebbieket támogatja rendesen? Vagy akkor nem vennék annyian, mert az már legalább negyed éves modell? Nem hiszem én azt el. Ilyen szempontból nagyon példás, amit a SE csinál (illetve Sony). Egy hardver köré építeni egy teljes termékvonalat, amit aztán lehet optimalizálni, meg támogatni rendesen. Remélem jól lenyomják a többit, megérdemlik. Illetve a Következő Nexus gyártását is megérdemelnék (tudom, majd esetlegesen a Motorola).

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák