- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz hallerlaller #53 üzenetére
Pár hét most is lesz az ICS - Nexus S párosnál. Gondolom azért, hogy aki nem tud várni, az vegyen Galaxy Nexust. De ennek ellenére így is a leghamarabb kapja majd meg a Nexus S, ahogy a One is hamar megkapta.
(#54) Edenyke
Az ilyenek miatt érdemelné meg a Samsung, hogy hátbavágják egy szeneslapáttal... (Akkor az LG-ről már ne is beszéljünk, ott nem is törekednek a bugmentes szoftver létrehozására, mintha ez teljesen természetes dolog lenne.) Biztos, hogy "supercurio" kapott ott állást? Én úgy hallottam, hogy valami Cyanogenmodos arc. Na mindegy, ezen nem veszünk össze.
Egyébként sajnos nagyon is igaz, amit írsz lejjebb. Ez az általános hülye hozzáállás. Tényleg bicskanyitogató... De az esetleg nem érné meg a gyártónak, hogy nem ad ki 8969897 modellt egy negyedévben, hanem a régebbieket támogatja rendesen? Vagy akkor nem vennék annyian, mert az már legalább negyed éves modell? Nem hiszem én azt el. Ilyen szempontból nagyon példás, amit a SE csinál (illetve Sony). Egy hardver köré építeni egy teljes termékvonalat, amit aztán lehet optimalizálni, meg támogatni rendesen. Remélem jól lenyomják a többit, megérdemlik. Illetve a Következő Nexus gyártását is megérdemelnék (tudom, majd esetlegesen a Motorola).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...