Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A reboot utáni első TR részt végigjátszottam, nem volt túl rossz, de épp elragadó se, a második részt meguntam egy órán belül, mert majdnem ugyan az a rendszer, de egyelőre kevesebb story és puritánabb látvány több időhúzással. A régieket nem ismerem.
A DOOM reboot első részét is meguntam egy órán belül, nem annyira nekem való a sok szörny.
Én igazából az olyasmiktől lettem játékfüggő, mint a Mass Effect, Dragon Age és hasonlók, szóval a nem túl keményvonalas, de még nem is túl "konzumerizált" butított RGP-k (nincs körökre osztva, de van manuális pause, van egy gazdag fő történeti szál, pár érdekes mellékessel, ilyemik). Na ez teljesen kihalt szerintem évekkel ezelőtt!
A lövöldékből a Half-Life 2 hatott meg utoljára, de ma már kicsit öreg vagyok hozzá, ~30 évesen az én petyhüdt életvitelemmel már nincs meg hozzá se az izgalom, se a reflexek, hogy igazán érdekes legyen.
Bár a DeadCore-t szerettem pár éve, rengeteget javított az eltunyult reflexeimen, hogy végigkínlódtam magam a story módon, és a problémamegoldó készségemen, mikor utána speedrun módban szórakoztam az alternatív utakkal, vagy hogy miként lehet kikerülni a challange részt "hack" szerűen. Javítja a 3D gondolkodást.Az AC-t már nagyon megutáltam a Black Flag-nél, de most valami HDR-es játékot kerestem. Aztán kiderült, hogy nem csak alig lesz itt 40fps, de valamit megint elrontott a Microsoft és a Win10 OS HDR-el felszaladt a fekete szint, szóval szarabbul néz ki HDR-ben, mint SDR-ban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Yettel topik
- Mobil flották
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest