Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
janos666
üzenetére
látod-látod, játszanál a doom-mal, ott meglenne a 120 fps :d ott mondjuk nézelődni esetleg két mészárlás közt van idő ( :
ilyen ac szerű játékból vmelyik tr-t néztem meg, az elég korrektül ment boxon 4k-n és tényleg cééép' volt, de anno a tomb raider 4-gyel már kijátszottam magam, annak volt feelingje, ennél az újnál már semmit nem érzékeltem belőleszerk:
nem lehet betonozott szék, a kiskutya nehezebben tudna rám mászni mitfahrernek ((( : ha rám mászik akkor legalább nem morog miközben épp forzát tolok és nem őkirálylányosságával' foglalkozom, notebookra is simán rámászik ha megunja a sok melót v fórumozást :d most épp alszik ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest