Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A reboot utáni első TR részt végigjátszottam, nem volt túl rossz, de épp elragadó se, a második részt meguntam egy órán belül, mert majdnem ugyan az a rendszer, de egyelőre kevesebb story és puritánabb látvány több időhúzással. A régieket nem ismerem.
A DOOM reboot első részét is meguntam egy órán belül, nem annyira nekem való a sok szörny.
Én igazából az olyasmiktől lettem játékfüggő, mint a Mass Effect, Dragon Age és hasonlók, szóval a nem túl keményvonalas, de még nem is túl "konzumerizált" butított RGP-k (nincs körökre osztva, de van manuális pause, van egy gazdag fő történeti szál, pár érdekes mellékessel, ilyemik). Na ez teljesen kihalt szerintem évekkel ezelőtt!
A lövöldékből a Half-Life 2 hatott meg utoljára, de ma már kicsit öreg vagyok hozzá, ~30 évesen az én petyhüdt életvitelemmel már nincs meg hozzá se az izgalom, se a reflexek, hogy igazán érdekes legyen.
Bár a DeadCore-t szerettem pár éve, rengeteget javított az eltunyult reflexeimen, hogy végigkínlódtam magam a story módon, és a problémamegoldó készségemen, mikor utána speedrun módban szórakoztam az alternatív utakkal, vagy hogy miként lehet kikerülni a challange részt "hack" szerűen. Javítja a 3D gondolkodást.Az AC-t már nagyon megutáltam a Black Flag-nél, de most valami HDR-es játékot kerestem. Aztán kiderült, hogy nem csak alig lesz itt 40fps, de valamit megint elrontott a Microsoft és a Win10 OS HDR-el felszaladt a fekete szint, szóval szarabbul néz ki HDR-ben, mint SDR-ban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest