Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre én is gondoltam, de már így is annyi mérést végeztem, hogy őszintén a pokolba kívántam az egészet.
A teljes tesztet 96 mérés eredményeinek alapján írtam. Persze ennél jóval többet végeztem el, mivel volt, hogy nem rögzítettem, próbálkoztam, újramértem. A legtöbb játéknál nem volt beépített benchmark ezért ott kézzel kellett végigmenni, ugyanazon a szakaszon minimum hat alkalommal. Ahol volt beépített benchmark ott "csak" ülni kellett előtte és indítani, leállítani az afterburner mérést. És persze ez után még mindent táblázatba foglalni grafikonokat készíteni. Agyrém....
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest