Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
off: németes voltam régen, egyik osztálytársam meg angolos és nagy kedvence volt középsuliban az "eiffel65 - blue"... megvolt neki vagy 200 változatban... a világ legutolsó dj-je ha csinált belőle egy kritikán aluli remix-et, az is kellett neki... mutogatta a nem túl magasröptű dalszövegfordítást is egyszer, amiben "szomorú kék corvette" mondat is szerepelt... nagyon megmaradt a fejemben... innen jutott eszembe ez a "szóvicc"
egyébként el lehetne felejteni szerintem az ilyen ledeket... válság van... lehetnének ledmentes green-edition-ök
volt régen anno aerocool phantom ventim... az 3 színben világított... úgy vettem h lövésem sem volt róla h ilyen világítós... csak duronra kellett, mert már idegesített a kb 5-6éves fop32 hangja... mellesleg 5000rpm fölött pörgő fop32 kb 40fokon tartotta a procit... a 2500-2600körül forgó halk(!) aerocool pedig 42körül
-
mephi666
nagyúr
"blue led fan" hm... szomorú, mert kék? mert én szomorú vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest