- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Sikerült nekem is belecsöppentenem egy pici pasztát a foglalatba valahogy (zétszedtem a régi gépet, a jól bevált Noctua hűtő ment az új gépre; gondolom közben eshetett meg a baleset).
Viszont sikerült korrekt módon, biztonságosan eltávolítani egy új módszerrel. Első lépésben gyógyszertári tisztító alkoholba mártott ecsettel óvatosan feláztattam a pasztát. Igaz, az alkohol nem oldószere, de a fellazításra remekül alkalmas, csak ha negyon rászáradt, akor türelmesen, sokáig kell áztatni.
A második lépésben sűrített levegős sprével simán kifújtam a foglalatból a pasztát. -
oriic
HÁZIGAZDA
En anno fogkefet hasznaltam.
-
Dr. Romano
veterán
Én nemrég szerváltam használtan egy Phenom + alaplap komból. Az előzőt tulaj nagy észdzsoni mert mind a foglalaton mind a processzor lábai között kellemes mennyiségű ezüstpaszta terült el.
A CPU lábai közül bő sebbenzin + ecset kombó segítségével sikerült megszabaduljak a nem kívánt vezetőtől (sajnos ez a megoldás az országon nem segít).
Azóta is vígan teker... -
Ed3r_X_
nagyúr
Komolyan 25k? Azt hittem rosszul látok. Azt a lapot én 19-ért adtam el, postával. Ugyan arról beszélünk.
Előtte mondjuk 20k volt, miért ment fel?
-
-
rover45
őstag
féktisztító + kompresszor
-
De hogy kerult oda paszta? Mennyit szoktal rakenni? En vekonyan meg szoktam kenni a procko tetejet es kesz, nem is volt gond soha. Ha nem rez paszta nem akkora gond. Levegovel kifujatni esetleg?
-
Bird
addikt
A pasztád elektromosan nem vezető, ezért fölösleges aggódnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest