- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valóban, így az ötös pakk kiegészült még egy pár játékkal:
Steel Storm: Burning Retribution
Braid
Cortex Command
Machinarium
Osmos
Revenge of the TitansMachinariumot épp most készültem megvenni Steamen, de szerencsére visszapillantottam a pár napja vásárolt humblibumbli pakkra, amiben meglepődve láttam, hogy ez a játék is elérhető.
-
bAtt001
addikt
na most meg hozzácsapták az előző pakkot is, már rendesen rosszul érzem magam hogy ennyi játékot kapok szinte ingyen
-
kexksz
addikt
"Humble Bonus: everyone who buys the bundle gets to play Minecraft for free until August 14th!"
Engem nem érint, mert jó ideje meg van MC, de másoknak jó lehetőség lehet kipróbálni.
-
Gergello
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #7 üzenetére
Ennyit vonnak le attól, aki a pénzt kapja: 2.9% + $0.30 USD
-
elithun
őstag
A Crayola Physics és a Cogs miatt mindenképpen érdemes beruházni a Bundle-re.
-
Thome
veterán
Na megvettem a pakkot 1 dolcsiért... Ha már azt írták az oldalon, ennyit megért...
Ilyen jót még nem játszottam állítom, ez a VVVVV baromijó játék, a hangok is alatta, nagyon durva, bőven megérte a pénzét ez a pakk!
-
kexksz
addikt
Ha ez megnyugtat csomó ismerősöm megvette, és senki nem adott érte egy centnél többet. Tudom szar ember vagyok, hogy keveset adok azért, ami többért is ugyanaz lenne. Köcsög vagyok, mert megveszem a játékot annyiért, amennyiért árulják. Sőt, ha egy hajléktalannak pénzt adok akkor is csak egy százast, nem 2500 forintot. Tudom, szemét egy alak vagyok.
Ez a hasonlat meg nonszensz. Okoztam bármi kárt? Nem. Okoztam haszont? Igen. Kevés hasznot okoztam? Igen. De hasznot? Igen. Jól jártak azzal, hogy én megvettem? Igen. Én jól jártam azzal, hogy megvettem? Igen. Megkárosítottam őket? Nem.
Akkor meg? -
-
Necroman_Mk2
őstag
Valahol olvastam erről egy kimutatást, hogy ilyen szabadon választott összeg esetén is levon a PayPal és tsai tranzakciónként minimum 20-30 centet - tehát az 1 cent nem annyira üzlet nekik, sőt, még meg is szívatod őket...
Persze ha notch és Garry megint dollárárverésbe kezd -
bAtt001
addikt
megvettem én is, a vvvvvv és a yet it moves elég jó játékok sőt még a crayon is a másik kettő nem az én világom
-
kexksz
addikt
Bár engem kifejezetten egy játék sem érdekelt, mégis megvettem, 1 cent nem pénz érte.
-
Necroman_Mk2
őstag
A CPD és a VVVVVV már megvan, mindkettő nagy kedvenc, de az And Yet It Moves miatt lehet beruházok erre a csomagra is.
-
h-yle
addikt
Megvéve. Nem mintha motiválnának a játékok, de az indie fejlesztőket és a Child's Playt mindig szívesen támogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi haladó szinten
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Steam Deck
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest