- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeSKA
aktív tag
Király ez az új AOD funkció, hozzá szoktam már nagyon. Ha nem kell a kijelző, két ujjal ki lehet kapcsolni. Üzem időben nem tudok nyilatkozni, nincs meg olyan régen, de egy nap alatt 5%-ot merült Bt kapcsolat nélkül.
-
DonDragonka
őstag
Zörgés szíj nélkül is van?
Mert szerintem nem az óra zörög hanem a szíj vasalat...
Nekem nagyon nem gyári van, nem is zörög az óra,se szíjjal se anélkül... -
Macika66
őstag
A probléma, hogy zeneművész vagyok, és próbán (de főleg koncerten) nagyon kínos, ha halk résznél elkezd zörögni.
Az eddigi óráim mind teljesen csendben tették a dolgukat, csak érzeni lehetett a vibrálást, nem hallani...
Viszont MINDEN MÁSBAN ez a legjobb órám, toronymagasan.
Még a Samsung Watch 46-nál is jobban tetszik NEKEM, az én igényeimhez... -
-
Macika66
őstag
válasz
DonDragonka #984 üzenetére
Köszi. Akkor garis csere lesz belőle...
-
thomasa
senior tag
Legutóbbi frissítés óra folyamatosan leválik a BT, és nem jönnek át az értesítések. Másnál?
-
hyperst74
csendes tag
válasz
DonDragonka #449 üzenetére
Ha bövitenéd
akk van egy világóskék,1 zöld és egy lélegző fekete-szürke
-
Macika66
őstag
Kérdezném, hogy másnál is messziről hallhatóan zörög a karon hordott Watch GT, ha értesítés érkezik rá?
Eddig sem az Amazfit óráim, sem a Samsung Watch 46mm-em vibramotorja nem zörgött ennyire, sőt, semennyire sem.
Ha másnál nem zörög, akkor csere lesz gariban...
-
Macika66
őstag
Szerencse, hogy szabvány 22 mm-es szíj jó hozzá, így bármilyet rá lehet tenni.
-
DonDragonka
őstag
Kb ez most a kollekcióm [link]
-
IamTheDog
tag
Sziasztok,
gyári szíjból van hosszabb, mint a dobozban található nagyobbik, vagy azt felejtsem el?
Köszi
-
MeSKA
aktív tag
Gyári szíj megvásárolható valahol? Vagy csak utángyártott van? Nekem szilikon zöld van, de jó lenne egy barna bőr is.
-
soundman1
senior tag
Igényt hol lehet a Huaweinek megküldeni? Jó lenne, ha be lehetne kapcsolni - nem a gombbal, ha már okosóra - az érintőkijelző érintésével az órát a karlendítés kikapcsolása esetén, úgy, ahogy az AOD-nál.
-
AtiSnatch
aktív tag
Vasárnap állítottam be az AOD-t 68%-on volt az óra, most 49%. Gyorsabban merül, de nem vészes.
-
Maffia91
aktív tag
Szerintem nagyon frankó ez a digitális AOD
[kép] -
Tompie
őstag
Tudom, hogy a neve sokat mondó, de pontosan funkcionalitásában, pontos működésben mit takar a Sleep és Screen on?
Köszönöm -
imiadmin
őstag
válasz
soundman1 #950 üzenetére
Én is nagy kérdésekkel mentem neki az első AOD-s estének... Hogy fog ez világítani egész éjszaka...???
Aztán azt vettem észre, hogy (filmnézés közben), amikor nyugton voltam, hogy eltűnt a kijelző!
Az advanced-ben van egy sleep timer, ami most 10 perc-re van állítva. Tehát ha 10 percig nem érzékel aktivitást, az óra azt gondolja, hogy alszol és lekapcsolja az AOD-t is...Tökjó megoldás!!!
Én nagyon boldog vagyok!
-
Macika66
őstag
1 éven belül volt LG Watch R-em, Amazfit Pace-m, Amazfit Stratosom, Amaitfit Verge-m, most legutóbb meg egy Samsung Galaxy Watch-om volt (ill. az utolsóü kettő meég meg is van), pár napja van meg a Huawei Watch GT (fekete) azt hiszem, számomra magasan ennek az órának a legjobbak a szolgáltatásai és most, hogy lett AOD is, most lett tökéletes!
Nagyon örülök, hogy végre megtaláltam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ahhoz képest, milyen jó AMOLED kijelzőt kapott, a gyönyörű Watch GT aktivitáskövetésen túl nem sokat tud. Azt viszont elég jól, és rendkívül kitartóan.
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Samsung Galaxy Watch4
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest