- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
1 éven belül volt LG Watch R-em, Amazfit Pace-m, Amazfit Stratosom, Amaitfit Verge-m, most legutóbb meg egy Samsung Galaxy Watch-om volt (ill. az utolsóü kettő meég meg is van), pár napja van meg a Huawei Watch GT (fekete) azt hiszem, számomra magasan ennek az órának a legjobbak a szolgáltatásai és most, hogy lett AOD is, most lett tökéletes!
Nagyon örülök, hogy végre megtaláltam.
-
imiadmin
őstag
válasz soundman1 #950 üzenetére
Én is nagy kérdésekkel mentem neki az első AOD-s estének... Hogy fog ez világítani egész éjszaka...???
Aztán azt vettem észre, hogy (filmnézés közben), amikor nyugton voltam, hogy eltűnt a kijelző!
Az advanced-ben van egy sleep timer, ami most 10 perc-re van állítva. Tehát ha 10 percig nem érzékel aktivitást, az óra azt gondolja, hogy alszol és lekapcsolja az AOD-t is...Tökjó megoldás!!!
Én nagyon boldog vagyok!
-
soundman1
senior tag
válasz imiadmin #952 üzenetére
Örülök örömödnek!👍
Igen, gyárilag AOD-vel kellett volna kijönnie.A Screen on-ra gondoltál? Ott van csak 10 perc, a Sleep-nél 10 sec(!) van.
Megnézem levéve, hogy regál 10 sec és 5 min beállítással.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Tompie
őstag
Tudom, hogy a neve sokat mondó, de pontosan funkcionalitásában, pontos működésben mit takar a Sleep és Screen on?
Köszönöm -
Maffia91
aktív tag
Szerintem nagyon frankó ez a digitális AOD
[kép]Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
soundman1
senior tag
válasz Maffia91 #955 üzenetére
Auto-ra rakva is lekapcsolt.
8 és 18 óra között 70 ről 58 %-ra ment le a töltöttség, tehát nálam duplázódott a merülés a kézlendítéseshez képest.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Maffia91
aktív tag
Most kikapcsoltam az órát, de nagyjából fejből leírom:
Lehúzod fentről - Setting - Display - Advanced - ott a legalsó - és ki tudod választani h manualis vagy digitális legyen, illetve hogy piros, fehér vagy zöld szín.Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
AtiSnatch
aktív tag
Vasárnap állítottam be az AOD-t 68%-on volt az óra, most 49%. Gyorsabban merül, de nem vészes.
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
soundman1
senior tag
Igényt hol lehet a Huaweinek megküldeni? Jó lenne, ha be lehetne kapcsolni - nem a gombbal, ha már okosóra - az érintőkijelző érintésével az órát a karlendítés kikapcsolása esetén, úgy, ahogy az AOD-nál.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
MeSKA
aktív tag
Gyári szíj megvásárolható valahol? Vagy csak utángyártott van? Nekem szilikon zöld van, de jó lenne egy barna bőr is.
-
IamTheDog
tag
Sziasztok,
gyári szíjból van hosszabb, mint a dobozban található nagyobbik, vagy azt felejtsem el?
Köszi
-
DonDragonka
őstag
Kb ez most a kollekcióm [link]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Macika66
őstag
Szerencse, hogy szabvány 22 mm-es szíj jó hozzá, így bármilyet rá lehet tenni.
-
Macika66
őstag
Kérdezném, hogy másnál is messziről hallhatóan zörög a karon hordott Watch GT, ha értesítés érkezik rá?
Eddig sem az Amazfit óráim, sem a Samsung Watch 46mm-em vibramotorja nem zörgött ennyire, sőt, semennyire sem.
Ha másnál nem zörög, akkor csere lesz gariban...
[ Szerkesztve ]
-
hyperst74
csendes tag
válasz DonDragonka #449 üzenetére
Ha bövitenéd akk van egy világóskék,1 zöld és egy lélegző fekete-szürke
-
thomasa
senior tag
Legutóbbi frissítés óra folyamatosan leválik a BT, és nem jönnek át az értesítések. Másnál?
-
Macika66
őstag
válasz DonDragonka #984 üzenetére
Köszi. Akkor garis csere lesz belőle...
-
Ixion77
addikt
válasz Macika66 #982 üzenetére
Nekem is zörög. Szerintem mindenkinél, csak van aki ezt zörgésnek értelmezi, van aki rezgésnek. Nálam egyértelműen hallható, tehát észrevehető akkor is ha nincs rajtam az óra. Ergo én zörgésnek értelmezem. Ha rajtam van, akkor érzem is, tehát rezgés is.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Macika66
őstag
A probléma, hogy zeneművész vagyok, és próbán (de főleg koncerten) nagyon kínos, ha halk résznél elkezd zörögni.
Az eddigi óráim mind teljesen csendben tették a dolgukat, csak érzeni lehetett a vibrálást, nem hallani...
Viszont MINDEN MÁSBAN ez a legjobb órám, toronymagasan.
Még a Samsung Watch 46-nál is jobban tetszik NEKEM, az én igényeimhez...[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
Zörgés szíj nélkül is van?
Mert szerintem nem az óra zörög hanem a szíj vasalat...
Nekem nagyon nem gyári van, nem is zörög az óra,se szíjjal se anélkül...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
MeSKA
aktív tag
Király ez az új AOD funkció, hozzá szoktam már nagyon. Ha nem kell a kijelző, két ujjal ki lehet kapcsolni. Üzem időben nem tudok nyilatkozni, nincs meg olyan régen, de egy nap alatt 5%-ot merült Bt kapcsolat nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Manjaro Linux
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest