Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeSKA
aktív tag
Nekem még mindig nem sikerült párosítani az iPhone-al az órát. Egyszerűen nem találok semmi infót, mi lehet a baj. Androidról megy rendesen a GT (jelenleg egy régi robotos telóval van összehozva). Viszont a Honor Band 4 működik hiba nélkül az iPhone-on. Próbáltam alaphelyzetbe állítani, jött 2 frissítés az órára gondoltam ez megoldja. De nem. Várok még egy iOS egészség app frissítésre aztán nincs több ötlet. Nektek esetleg?
-
MeSKA
aktív tag
válasz
fornettisuti #2683 üzenetére
Sajnos ez sem segít
-
MeSKA
aktív tag
Sziasztok! Erre mi a megoldás? Iphonnal nem tudom összehozni! Az órát már alap értelmezettbe állítottam.
-
MeSKA
aktív tag
Sziasztok! IOS-en nem lehet számlapot váltani? Eddig Huawei telefonom volt, cserélnem kellett. Hogy lehet ekkora különbség?!
-
MeSKA
aktív tag
válasz
legenda007 #1062 üzenetére
Az órán? Nem.
-
MeSKA
aktív tag
válasz
caveman1 #1031 üzenetére
Neten annyit találtam anno, hogy túrázáshoz és futáshoz elmegy a GPS mintavétel, de biciklin necces ha sok irány váltás van. Amúgy ha nem stabil a GPS pl erdőben érdemes telefonnal összehozni, használja inkább a telefonét, de nekem nem vesztette el még eddig a jelet.
Tl-x: nekem is aktív a funkció, én is szeretem és megfigyeltem, hogy tényleg mozog a számlap a beégés ellen, kb mint a videón. Én nem félek egyébként ettől, nekem csak akkor megy ez a funkció, ha tudom, hogy időre kell mennem és akkor gyakran nézem az órát. Amúgy lezárom a képernyőt illetve ő maga is kikapcsol bizonyos idő után tétlenség esetén. -
MeSKA
aktív tag
válasz
caveman1 #1027 üzenetére
-Csak kinézetben van különbség (oldalsó gombok recések, picit más színű fém), szoftver ugyan az. És természetesen a szíj dizájnja is más.
-Google fitbe nincs szinkron.
-Bejövő hívás esetén szám és név is megjelenik
-Fagyásrol nem hallottam, üzem időben ettől jobbat nem nagyon találsz ebben az árban. -
MeSKA
aktív tag
Király ez az új AOD funkció, hozzá szoktam már nagyon. Ha nem kell a kijelző, két ujjal ki lehet kapcsolni. Üzem időben nem tudok nyilatkozni, nincs meg olyan régen, de egy nap alatt 5%-ot merült Bt kapcsolat nélkül.
-
MeSKA
aktív tag
Gyári szíj megvásárolható valahol? Vagy csak utángyártott van? Nekem szilikon zöld van, de jó lenne egy barna bőr is.
-
MeSKA
aktív tag
Tegnap lettem boldog tulaja egy ilyen órának... Lenne néhány kérdésem!
-Lesz magyar nyelv?
-Bővíthető az óra számlapja
-Az oldalsó két gombot csak benyomni lehet, vagy tekerni is? (Úgy értem van funkciója?)
-Magyar használati utasítást hol tudom letölteni?
-A Display/Advance/Screen on menü alatt mit lehet beállítani?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ahhoz képest, milyen jó AMOLED kijelzőt kapott, a gyönyörű Watch GT aktivitáskövetésen túl nem sokat tud. Azt viszont elég jól, és rendkívül kitartóan.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple Watch Series 8 45MM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest