Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Renn
csendes tag
válasz
DonDragonka #1698 üzenetére
Ha Health-ből indítottam, az órán nem mutatott semmit, pl idő, tempó, kilométer, mint mondjuk a huawei band-en, hanem csak nagy piros betűkkel az aktuális pulzust. Még a pontos időt se tudtam megnézni..
Nekem ez nem tetszett.
-
Szpisti
addikt
válasz
DonDragonka #1698 üzenetére
Próbáld fémszíjjal... Tud ám zörögni... De az nem az óra hibája...
-
Macika66
őstag
válasz
DonDragonka #1694 üzenetére
- erősebb a rezgője mint a GT-nek, kicsit talán túl erős is, viszont lehet állítani két fokozatban.
A Watch GT-nek a rezgését csöndben 10 méterről lehet hallani. Ez az egy, ami miatt számomra jobban tetszik az Amazfit GTR.
- nagyobb az üveg és sajnos nem süllyesztett szerintem veszélyesebb karcolás ügyileg
Nekem is ez a félelmem van, ráadásul nem védhető üveggel... -
Renn
csendes tag
válasz
DonDragonka #1694 üzenetére
Szia!
Egy fontos kérdésem lenne, igazából ez tart vissza és a sima GT is ebben bukott meg nálam. Ha a telefonról indítasz bármilyen edzést, mondjuk valamelyik futást, akkor az órán most is kizárólag a pulzus jelenik meg? A GT még az időt se mutatta ilyenkor, teljesen haszontalan volt olyankor.
Edzés közben át lehet váltani a lejátszóra?
-
hematoma1
aktív tag
válasz
DonDragonka #1421 üzenetére
Köszi.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
DonDragonka #1303 üzenetére
Futáshoz, de pláne úszáshoz.....
-
Macika66
őstag
válasz
DonDragonka #1069 üzenetére
Nyugodj meg, nem az elkövetkező 8-10 évben lesz ez...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
DonDragonka #1069 üzenetére
Szerintem ülj rá nyugodtan telefonálás közben. Simán elbír.
-
Macika66
őstag
válasz
DonDragonka #997 üzenetére
Full szilikon a szíj. Aligha hiszem, hogy tudna zörögni...
De kipróbálom szíj nélkül, lecsupaszítva...
-
Macika66
őstag
válasz
DonDragonka #984 üzenetére
Köszi. Akkor garis csere lesz belőle...
-
hyperst74
csendes tag
válasz
DonDragonka #449 üzenetére
Ha bövitenéd
akk van egy világóskék,1 zöld és egy lélegző fekete-szürke
-
juuzer
addikt
válasz
DonDragonka #871 üzenetére
Hát nekem ez először a reggeli standupoknál tűnt fel a cégnél. Lengettem a karomat és léptem rohadt sokat.
Amikor munkatársam mellett ültem akkor egy ilyen tornalabdán rugóztam és úgy értem el a 10 000 lépést. És ott ki is akadtam.
Vagy túl sokat várok el? Egyébként volt Fitbit Flex-em és az is ezen a ponton vérzett el. Nálam a kevesebb több. Ezt a lépsszámlálást egy 500 forintos lépésszámláló is tudja.
Amúgy kelj fel és lengesd a karod és úgy sztem menni fog a repró
Egyébként nekem a bal csuklómon van és egy Samsung Galaxy Note 9-cel használom.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
DonDragonka #858 üzenetére
Ennél még én is többet léptem ma....
-
Szpisti
addikt
válasz
DonDragonka #642 üzenetére
...és ha jól olvasom, magyar nyelv is lesz...
-
babosmiki
addikt
válasz
Hoppá, és vajon AOD?
-
sharp4
őstag
válasz
Várjuk...
-
imiadmin
őstag
válasz
DonDragonka #634 üzenetére
Ez nálam nem jogi kérdés... a saját munkám könnyítem meg vele, ha gyorsan tudok reagalni!
Alapvetően az SMS mellett az operátor hív, ha beüt a ménykű, de vannak olyan monitorok, amik incidens előjelzők és nem azonnali beavatkozást igényelnek... ezekre is szeretnék felébredni - azaz eddig fel is ébredtem- most viszont nem szól alvás alatt..Jó lett volna ez a funkciót választhatóként bevezetni...
-
imiadmin
őstag
válasz
DonDragonka #628 üzenetére
Normál esetben én sem olvasnám az üzeneteket este, de ha készenlétes vagyok, fel kéne ébredjek, ha riasztás jön SMS-ben...
Ha nem akarom, hogy felébresszen, ott a DoNotDistrub... -
Bushhun
csendes újonc
válasz
DonDragonka #516 üzenetére
Nekem a kistesó van (Honor watch magic) amibe az akkumulátor bőven fele akkora mint a GT-ben de így is 6-7napot bír. Heti 1 óra úszás és kb fél óra futás gps-el+ értesítések (viber nem mert az naponta több száz összejönne) és folyamatos pulzusmérés 7/24órában - csak fürdésre veszem le kb 10percre.
Ami viszont nagyon merít nálam az a kézlendítésre bekapcsolódó kijelző... olyan érzékeny hogy akár vezetés közben a kormány forgatásra is állandóan felébred... Ezért kikapcsoltam így sajnos csak gombnyomásra működik a kijelző amit amúgy hamar megszoktam így nem zavaró. -
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Én a minimalist használom. Csütörtökön töltöttem, most 75%. Bár azért ez inkább függ az értesítések, ébresztések számától szerintem, mint a óralaptól. És a folyamatos pulzusfigyelés is ki van kapcsolva.
-
Szpisti
addikt
válasz
Simple Tech, mióta csak megvan.
-
sharp4
őstag
válasz
Én az Outdoors-t használom.
-
Yeet
lelkes újonc
válasz
DonDragonka #449 üzenetére
Szia! Szép kollekció, a fekete bőr szíj hol szerezhető be?
-
imiadmin
őstag
válasz
DonDragonka #311 üzenetére
Igen, be van kapcsolva (folyamatos BT, pulzusmérés és alvás diag)... Bár az utóbbi 1-2 este (de csak estére) kikapcsoltam a csuklómozdulatos képernyő felébresztést, mert sokszor alszom úgy, hogy a fejemnél van a kezem, és ha fordulok, zavar a fény... Persze ez csak az elalvási szakaszban zavaró, mert azt vettem észre, hogy ha éjszaka pár óra alvás után megébredek és fordulok egyet, attól az óra nem kapcsol be, hiába kalimpálok. Valószínűleg okosan tudja, hogy alvás van...
Nekem is 2 SIM-em van (mate20pro), de olyan 50-60 üzenetnél nincs több naponta... (SMS, Viber, Messenger)
A fészbúk és a gmail nincs riasztásra rakva az órán. A céges email sem...Most voltam a gyerekkel szánkózni, így bekapcsoltam a walking trackelést:1,5km 33perc, 38m szintkülönbség... Ez most levitte 29%-ra...
Amúgy nekem is úgy tűnik, hogy normál használat mellett 10%/nap az, amivel számolni lehet... De hát az is több, mint a többi eddigi általam ismert okosóra üzemideje!
Nekem ez teljesen megfelel! -
válasz
DonDragonka #258 üzenetére
Itt pl ahogy görget és lapoz az elég darabosnak tűnik, de lehet változott azóta dolog. Amit írsz igazából az pont az egyik erőssége, mert gyakorlatilag így árban fele egy S Watchnak. A másik, amit írtam az az üzemidő, szinte hozza egy band2 idejét, ami nagyon kimagasló. A harmadig meg abszolút szubjektív dolog, de a design nekem jobban bejön, mint a Samsungnál. A kihangosítós rész kétség kívül egy olyan dolog, hogy az első két hétben poén, utána alkalmanként jól jöhet - sokszor váltott céges autóban ülök pl, ahol macera feltanítani mindig a telefont, ha éppen előttem valaki kitörölte a BT kapcsolatot.
PeterPH: A pulzust esetleg mérte az úszás aktivitás alatt? Pont ez a videó alatt olvastam, hogy - a Huawei Mobile HU válasza szerint -, hogy úszás közben nem megy a pulzus mérés, bár a videóban is mondtak pár pontatlanságot, lehet ezt se tudták pontosan. (Illetve itt írták, hogy dolgoznak az AODon is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ahhoz képest, milyen jó AMOLED kijelzőt kapott, a gyönyörű Watch GT aktivitáskövetésen túl nem sokat tud. Azt viszont elég jól, és rendkívül kitartóan.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 8 45MM
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest