- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs5757
csendes tag
válasz misimagaki #4915 üzenetére
A banki app csak értesítést küld, hogy üzenet érkezett. Amíg nem lépek be ujjlenyomattal addig nem tudom mi van az üzenetben. Security feature de nem lehet kikapcsolni "biztonsági okokból". Azóta beletörődtem a dologba.
-
szabolcs5757
csendes tag
Köszi szépen nektek a választ! Reméltem, hogy nem kell eladnom az órát a váltás miatt
-
szabolcs5757
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem cserélni a telefonomat. Egy Huawei P30-at váltana Samsung S23+. Van valakinek tapasztalata, hogyan működik együtt a Samsung az órával? Azt tudom, hogy a kameravezérlés ugrik. Az értesítési funkció lenne a legfontosabb. -
szabolcs5757
csendes tag
Sziasztok!
Meg lehet oldani valahogyan, hogy az óra jelezze a Google Pay vásárlásokat mint értesítést? A Google Walletet hiába adom hozzá az értesítés küldő alkalmazásokhoz, nem működik a dolog, ugyanis magát az értesítést a Google szolgáltatói szolgáltatás küldi. Van erre megoldás? -
szabolcs5757
csendes tag
válasz dualcore #3104 üzenetére
Szia!
Nekem anno egy jobb csuklón hordott honor band 4 okozott napi rendszerességgel 1-2x nagyon éles fájdalmat a kézfejemben. Akkor még nem gyanakodtam rá, de miután átmenetileg hanyagoltam a hordását elmúlt teljesen a fájdalom. Probaként 1-2 hónap múlva ismét felvettem és 1 héten belül ismét jelentkezett a fájdalom. Most kb 1 hónapja van GT2-m, amit a bal csuklómon hordok és 1-2x már előfordult ugyanolyan jellegű fájdalom a bal kézfejemen, ahol korábban sosem volt. Interneten rekeresve külföldi fórumokon találtam pár hasonló esetleírást, úgyhogy lehet összefüggés.
A honor band 4-et hordtam alváshoz is, a GT2-t nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- OpenMediaVault
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Apple Watch 8 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 85%/p3979