- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt160
aktív tag
Bocsáts meg, hogy csak most reagálok.
Szóval, igen ha így írod le teljesen másképpen hangzik. Tudom mi a füllel hívás, de mivel ez egy okos óra topik, így ne haragudj ha nem elsősorban a telefonra gondolok, illetve emlegetve volt az óra app-ja, de konkrétan nem írtad le, hogy a program miatt gondolod, hogy nem működik a telefon.
Igen, sokszor egy reset helyre szokta rakni a telefont, illetve a régi app felrakása amit meg is tettél, és mint írtad működik is jelenleg rendesen. -
Daemos
tag
Szia,
Nekem is A71 telo van meg Gt2 óra. Semmilyen anomaliat nem tapasztalok mint ami neked van.
Annyit szeretnék jelezni hogy a telefonba a "duplakoppos" feloldast kapcsold ki, mert nálam a korábban írt problémádhoz hasonlót produkált.
Szerintem ez nem az óra baja hanem a teló szoftvere....
Amit viszont én vettem észre hogy minden egyes hivásnál elsődlegesen az órát akarja mint forrás beállítani és míg át nem teszem telefonra addig else sotetul es a közelség érzékelő se működik. (Kezzel kell kapcsolgatnom) van egy olyan erzesem hogy ez is telo hiba lesz?Nem tudjátok hogy hol lehet beállítani hogy a hanghívast mindig telefon kezelje?
Telefon: Galaxy A71 Android 10
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest