- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
zsolt160 #891 üzenetére
No itt van a lényeg. Sajnos erre nem lehet progit telepíteni. Persze ettől még meg lehetne oldani a fizetést vele de az elég komoly együttműködést követelne meg a hazai bankok és a Huawei között... Meg az EU egyéb szerveivel...
A lényeg hogy van benne NFC csak épp semmire nem jó sajna -
pergabb
senior tag
válasz
zsolt160 #867 üzenetére
A telefonon ne jelenjen meg a telefon merese nem azt jelenti, hogy a telefon mereset offolj
Amugy ezt hol tudom kikapcsolni? Nekem ugye a telefon es ora is mer, aztan osszesiti az eredmenyt, legalabb is ezt irja a program. Gondolom azokra gondoltak, akik esetleg telefonnal mennek vhova ora nelkul, vagy forditva, hogy mindig meg legyen minden adat.
-
mycso
veterán
válasz
zsolt160 #854 üzenetére
No, ez egyre érdekesebb.
Nekem a telefonon van az ébresztő beállítva, viszont az óra is rezeg ébresztésnél. És ekkor az órán van lehetőség az ébresztés leállítására vagy 10 perc szundira.
Amióta megvettem, közrl 3 hónapja, azóta így használom, nagyon kényelmes.
Óra firm. : 1.0.6.32
Telefon: p20 pro -
Themes
aktív tag
válasz
zsolt160 #810 üzenetére
Többen közben tájékoztattak egy másik fórumon hogy úszás, zuhanyzás után ilyen ropogós a hangja, de 10-15 perc száradás után semmi baja, tökéletesen szól! Úgy is lett kB ennyi idő után már semmi baja nem volt! Gondoltam leírom hogy ha valaki így jár akkor ne ijedjen meg!
-
adamfriday
senior tag
válasz
zsolt160 #723 üzenetére
A stresszvizsgálathoz nem nyugalom kell, hanem hogy ne pl rohangálás közben mérjen, mert úgy nem mérvadó a pulzus, simán lefut a mérés séta közben is. A véroxigénszint méréshez meg gondolom a szenzornak kell teljes mozdulatlanság, hibára fut, ha mozogsz.
@bandigyerek: legújabb fw és health app kell hozzá, a vo2max más, az működik csak edzésnél
-
Macika66
őstag
válasz
zsolt160 #608 üzenetére
Az animálható háttér azt jelentené, hogy 2naponta tölteni kellene, mint a Samsungot.
Vagy lenne benne egy 7-800 mAh-s akku, ami meg akkorává változtatná az órát, mint egy Kospet kínai borzalom...
Én úgy gondolom, hogy egy hagyományos karóránál sem animálódik a háttér tizen-huszonévig, csak kibírható valahogy, hogy itt sem.
Nem érszem szükségét, hogy körülöttem minden tárgyamnak mozogjon valamije...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest