Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
Nemrég volt akcióban a HUAWEI -nél ( Shopmarkt) 5e Ft -ért .. első ilyen jellegű fülesem és az utolsó is
de ennyit ér.
-
fzoli86
tag
Nos, én is rendeltem korábban egy ilyet. Leírom a tapasztalatom, egy Meizu EP51-et váltana....
AM61 sokkal rosszabbul szól és basszus is fényévekre van az EP51-től. Viszont az AM61-ben álom futni, egyenletes a súlyelosztás és nem húzza le a kábelt az egyik irányba. Üzemidő jobb, de kényelmetlenebb a fülbe néhány óra után (egyéni adottság is lehet). AM61 sokkal diszkrétebben áll a fülben mint az EP51. AM61-nek erősebb a mágnese.AM61 kb.: $32
EP51 kb.: $20Erősségek:
AM61: sport, üzemidő, design
EP51: hangzás, kényelem -
sgeza
veterán
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hívásnál csak az egyik füles vagy mindkettő szól-e? Köszi.
-
Fryskitt
addikt
Azért itt kb 8300-ba fáj és ha nagyon erőlködöm, biztos lejjebb lehet vinni némi kuponozással. Szóval boltonként eltérő, de akár féláron is megy.
-
Juliuska
senior tag
válasz
beyruth82 #11 üzenetére
Köszi az objektív és pártatlan infót a Részedről
Pár hónappal ezelőtt én is ilyet szerettem volna venni, de inkább a Philips BT-je mellett döntöttem. Szépen szóló mély basszus, szélesebb átviteli tartomány és majdnem ilyen hosszú akku élettartam jellemzi. Amiben talán jobb lehetne, az pont a fülklipsz szésze, mert a Philips-nek konkrétan nincs ilyenje. Ki is lazul futása közben. -
Ste
addikt
Pár hónapja vettem, szinte csak edzések alatt használom, azonban szinte soha nem akar lemerülni. A hangzása a tipikus V karaktert követi, azonban a fülben jól rögzül, az akkuk hoz képest könnyű, nem zavaró a viselése.
Szerintem nagyon jó vétel 10k körül -
Jó pár hónapja hasznalom és alapjaban véve megeri az árát.13 ezerért vettem és az aksi nagyon sokáig bírja nálam igaz én kb 2 naponta 2 órát használom .Telefonhívásnál nagyon tisztán hallom a masik felet és ők is engem ebben is hibátlan.Viszont vájt fülűeknek zenehallgatásra nem ajánlom.Basszus az nagyon gyengusz rajta sok nap volt mire megszoktam hogy csak jelképesen szólaltatja meg a mély hangokat.Nálam soha nem szakadozik bármennyi réteg ruha valasztja el a telótól vagy bármilyen sok jel is zavarja.Soha egyetlen másodpercre sem szakadt meg a jel
-
Balage180
tag
Sulyra egyformak erzesre. Es nem huzzak a fulet. Telen ha salat vettem vagy futashoz ossze huzom annyira hogy feszuljon kicsit es akkor nem is lobognak. A folosleges drotot ilyenkor a polo ala dobom. +1 Olyan fulesemen ahol a vevo egyseg hatul volt a telefon meg elol a zsebembe volt hogy szakadozott a kapcsolat itt nincs ilyen gond.
-
Zsolto
őstag
Az EP51 sokkal olcsóbb, és nem hiszem, hogy rosszabbul szólna, ráadásul nagyon korrekt a körítése is.
13e Ft-ért már ott van a legkisebb JBL t110BT, annyi pénzért valahogy jobban bíznék benne, mert a vezetékes (és a sokkal komolyabb BT-s) modelljeikkel elégedett vagyok. -
Balage180
tag
December eleje óta használom. napi kb 1 óra zene hallgatással. talán 6X töltöttem mióta megvan.
Zenei szempontból legalább olyan jónak vélem mint az előtte használt S8 gyári fülest.
Telefonálásra csak zajmentes helyen használható mert a mikrofonja elég gyenge és nem hallanak engem...Volt már sok fülesem Plantronic BackBeat Go 2, Samsung Level U gyári fülesek: SGS2-SGS8 az összes hua P9-10, Mate10Pro ezek mellett ez a legjobb.
Negatív dolgot nem tudok mondani talán csak az usb ajtaja ami gyenge nem mindig marad a helyén és jó lett volna ha van ki-be kapcsoló gombja külön (billenős vagy húzós)
-
Bukoba
tag
Kínából 35 USD körül már rendelhető.
-
Micsurin
nagyúr
A bukós rész megfogott, van vele tapasztalat? Zárt sisakkal? (HJC IS-17, Scorpion EXO-k)
GPS-nek kéne, kabátban a zsebbek macerásak a kábellel, tanktáska meg nem az igazi a tank forma miatt, HBS750 lg-vel küzdök de rendszeresen kipereg.
-
Picco
addikt
valaki tudna ajanlani egy jo minosegu Aptx HD codeket tudo BT fulhallgatot?
-
D4ni
őstag
Nálam 10/8, mert nem esik ki a fülből, és szemüvegesek is simán hordhatják. Hívások közben is jól hallottak komoly háttérzaj mellett. Összehasonlítás képpen egy Xiaomi Bt sport earbudsal vetettem össze és a hangzáson kívül mindenben jobb volt a huawei. Azóta napi használatban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A sportfülhallgatók között még annak ellenére sem számít nehéznek, hogy 11 órás üzemideje messze átlagon felüli, miközben kimondottan kényelmes és egyáltalán nem árazták túl.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung S22+ telefon tokok
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest