- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
AdrianS2K #131 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap vettem ilyen mérleget, de sehogy sem sikerült összepárosítanom a Huawei Egészség (Huawei Health) programmal, hiába mentem rá a Testsúly-ra, párosításnál mindig írta, hogy "engedélyezem hogy vmi kínai szerverhez kapcsolódjon a szükséges fájlok letöltéséhez?" (Huawei health wants to access servers in Mainland China to download files requiered for device pairing....) rányomtam hogy "engedélyez" de mindig ugyanaz jött be.. nem találta meg.. pedig klassz lenne, ha ott lehetne követni a dolgokat és nem kéne a gyári Huawei testzsír mérleg programot használni.
Természetesen van internetkapcsolat, azzal nincs probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei mérlege valami elképesztően szép, igen okos és még az ára is roppant kedvező. Bár egyes termékekkel ellentétben orvosi hitelesítéssel nem rendelkezik, viszonylag precíznek is tűnik. Pedig nagyon szerettük volna, ha téved.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S22+ telefon tokok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest