- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mimcsi
újonc
válasz
tucsok8510 #9886 üzenetére
Köszi.
-
Mimcsi
újonc
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most kaptam egy ilyen kis szépséget céges telefonként. Volna pár kérdésem, mivel még nem volt ennyire "okos" telefonom (nem vagyok már 20 éves)
A telefonon belül hol lehet beállítani hogy kiírja a mobilszámomat ha hívok valakit és ne "magánszám"-ként jelenjen meg?
Zenét hogy tudok a legegyszerűbben letölteni rá?
Vírusirtót vagy valami hasonló te/ti használtok?Elkezdtem olvasni a fórumot, de még a "szakszavakat" nem mindig értem, és így megkérdezni gyorsabb, és engem leginkább "csak" az alapvető funkciók érdekelnek, amint a kérdéseimből kiderül.
Minden hasznos tudnivalót szívesen fogadok és ha valamit még nem tudok jövök kérdezni. (biztos lesz még ilyen
)
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest