Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Friss AI funkciók várhatók a korábbi Samsung Galaxy S modellekre
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hramon94
tag
Sziasztok. 7.0-n hol tudom beállítani a mobil adat hónap kezdő napját? 6.0-n a leírásban szereplő rejtett menüben sikerült beállítani és tökéletesen működött de itt nem találtam ilyen beállítási lehetőséget.
-
hramon94
tag
Sziasztok. Más nem tapasztalt esetleg olyan problémát hogy a bluetooth hangszóróra kapcsolódva nem volt tiszta a hangzás? P8-al kristálytiszta volt a hangzás és laptoppal is. Főleg a mély hangoknál lehet hallani. Lehet egy equalizer alkalmazás segítene. Használ valaki ilyet?
-
hramon94
tag
Sziasztok. Bekapcsoltam az ujjlenyomatos feloldást és sehogy nem tudom vissza kapcsolni "Nincs" opcióra a képernyőzárat. Azt írja hogy Rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta. Mit csináljak hogy jó legyen?
-
hramon94
tag
Sziasztok, tudtok ajánlani ehhez a telefonhoz olyan aluminium tokot ami ütésálló és jól megvédi a telefont? Love Mei Defenderhez hasonlót keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.