- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
2 gigával bőven van élet droidon. Itt szoftveres gond van, majd javítják. Vagy úgy érzékeli (nem jól), hogy tele a memória, vagy nem tartja meg a háttérfolyamatokat, vagy szimplán nem jól van beállítva.
Szerk.:
Chrome egyébként végtelen számú RAM -ot képes megenni. Azt is el tudom képzelni, hogy egy appra eső bizonyos RAM mennyiség után már kiüríti a háttértárból. -
batai15
félisten
Nekem ez előtt dooge y100 volt gyenge is volt , nem is a leggyorsabb,de 2giga ramos volt. Igaz full stock meg 720p ami miatt kevesebbet esznek az appok mint nagyobb felbontáson.
Folyamat 1.3gb rám volt szabad és vagy 10-15appot tudott magába tartani. Itt olyan 3-4 app és ennyi ,de nincs is 1.3 szabadon. Miui alatt (m3w) se volt jobb a multitasking mint itt igaz a mui eléggé éhes egy os.
Lg g2, szintén fhd , ott olyan 900-1.1gb volt szabad ,kicsit jobb volt a multitasking .p8lite ugye megint 720 p és ott legalábbis én nem olvastam ilyen gyengeséget.
Ezzel azt akarom mondani hogy lehet emui alatt ha 200 mega plussz lenne sokat számítana,sokat dobna rajta. Vagy eleve csak3gb kellett volna jönni,de azt gondolom pénzügyi okai vannak ennek. minden esetre remélem fognak rajta javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő