-
Mobilarena
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
donnie.d #905 üzenetére
Az üveghez nem mellékeltek törlőt és ragasztós papírokat? A papírokkal pont a szöszöket lehet letapicskolni. Én nem szoktam használni, mert sosem lett szöszös.
Leszedéshez egy vékonyabb kartonpapírt szoktam használni. Végig kell tolni az üvegfólia alatt.
Egyszer már megírtam, bár lehet, hogy nem ide -
mizoli
addikt
Srácok, szemmel látható változásokat majd az új EMUI verziótól várjatok,
ne ezektől a B106 > B130 vagy akármi frissítésektől.
-
mizoli
addikt
http://opengapps.org
Ezt szoktam használni. -
mizoli
addikt
válasz
Daneee14 #790 üzenetére
Beállítások - Mobiladat - Hálózati alkalmazások - (itt be lehet kapcsolni az adatmegtakarítót, ha kell. Nálam be van.) - Rendszeralkalmazások fül: itt lehet kapcsolgatni a rendszer mobiladat hozzáférését.
Fent a Hálózati alkalmazások lenyitható - Fejlett hálózat kezelés - Rendszeralkalmazások fül: Háttéradat és Roaming adat kapcsolható.Ez a P10Lite EMUI 5.1-en van így, de nem hinném, hogy a P9Lite nagyon eltér.
-
mizoli
addikt
válasz
Occon adom #781 üzenetére
Nézd meg előre az útvonalat, jegyezd meg, vagy írd fel. Csak ott kapcsold be, ahol szükséges, pl. ismeretlen nagyvárosban odatalálni valamihez. Autópályán, országúton leginkább felesleges. És máris nem kell folyamatosan tölteni, így kíméled.
De használhatsz erre a célra gyártott navigátort is -
mizoli
addikt
válasz
ontheground #722 üzenetére
Ezt írtad:
"Illetve kifejezetten azt kérte a teló, hogy egy már korábban a telefonhoz rendelt fiókkal jelentkezzek be, de nem volt korábban a telefonon használt google fiók... "
Leginkább ebből gondoltam, hogy nem új a telefon. Lehet, hogy mégis volt már rajta beállított Google fiók. Valaki csókos már állítgatta, aztán valamiért visszavitte, a szolgáltató meg eladta újként.Nekem MediaMarkt-os P10Lite-om van, én bontottam fel a gyári csomagot. Ha már bontott, nem lehet újra leragasztani típusú.
-
mizoli
addikt
válasz
ontheground #719 üzenetére
Hogy micsoda?
Ez biztosan új készülék?A fejlesztői beállítások bekapcsolása, illetve amit ott beállítasz nem jár(hat) garancia vesztéssel, de nem ismerem a szolgáltatók gyakorlatát.
A magam részéről szolgáltatótól soha, semmi ok miatt nem veszek telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Mini-ITX
- Óra topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest