- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
-
Mobilarena
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Pár napos P9 lite telóm van nem 2017-es. Olyan problémám van, hogy minden működött rajta elejétől fogva de tegnap vettem észre, hogy ha hívást kapok nem tudom felvenni hiába ütögetem a zöld telefon ikont. Ma másodszor is belefutottam egyáltalán nem reagál. Már többször is újra indítottam. Ha tudnátok valami segítséget adni, hogy esetleg mit kéne állítanom vagy.....Ha én hívok valakit, vagy akármit csinálok minden rendben. Katasztrófa lenne szervizbe küldenem, a környezetemben eddig tapasztaltak alapján.
Köszönöm, ha tudtok adni valami jó tanácsot. Ja és okos telefonból abszolute kezdő vagyok ez az első.
Üdv, Imre.Ui: eszembe jutott egy nagyon lényeges: 3 napja üvegfóliát tettem rá és szilikon tokot alulra. Sajnos nem emlékszem rá, hogy azóta áll-e fenn ez a probléma.....:-(
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Canon EOS DSLR topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest