Új hozzászólás Aktív témák

• raider21

aktív tag

válasz donnie.d #2867 üzenetére

Tavasz végén még szeptember környékére ígérték az EMUI 8.0.0 -át, ahhoz képest kb. 2 hete elkezdték kiadni OTA -án. :) Gondolom részben egy tömeges teszt is volt ez az egész. :P ;) :)

Ha jól tudom, akkor IMEI szám alapján, lépcsőzetesen jön ki a készülékekre a frissítés. Volt olyan Telenoros itt a fórumon aki már az elején jelezte, hogy megjött nála az Oreo. Na onnantól naponta 2-3x megnéztem, hogy megjött -e a frissítés, de eddig semmi nem történt. :P :(

Most a héten lehetett egy nagyobb kiadási hullám, mert Telekomnál, Telenornál, és a Vodafonos ismerőseimnél is kb. ugyan azon a napon, csak pár óra eltéréssel jött ki a P8/P9 Lite 2017 -re az EMUI 8.0.0! :)

Valószínűnek tartom, hogy az eltelt kb. 2 hét alatt a már frissült készülékektől nem mentek tömegével a komolynak ítélhető hibák visszajelzései a Huawei -nek. Aztán mos elkezdték kinyomni tömegesen az Oreót a felhasználóknak.

Nyugi, korábban nálam is 2-4 héttel később jöttek meg a kiadott frissítések a készülékemre, mint ahogy itt a fórumon megírták azokat. Viszont az EMUI 5.0.3 frissítést még kb. aznap megkaptam, mint ahogy itt hír volt róla. Az EMUI 8.0.0 frissítés viszont kb. 2 héttel később jött meg, mint a fórumozók első fecskéinek...!

Szerintem 1-2 héten belül nálad is meg fog jönni az az Oreo frissítés! Kitartás hozzá, átérzem az érzéseid...! :) ;) :P :) :D

Új hozzászólás Aktív témák