- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
raider21
aktív tag
válasz
donnie.d #2867 üzenetére
Tavasz végén még szeptember környékére ígérték az EMUI 8.0.0 -át, ahhoz képest kb. 2 hete elkezdték kiadni OTA -án.
Gondolom részben egy tömeges teszt is volt ez az egész.
Ha jól tudom, akkor IMEI szám alapján, lépcsőzetesen jön ki a készülékekre a frissítés. Volt olyan Telenoros itt a fórumon aki már az elején jelezte, hogy megjött nála az Oreo. Na onnantól naponta 2-3x megnéztem, hogy megjött -e a frissítés, de eddig semmi nem történt.
Most a héten lehetett egy nagyobb kiadási hullám, mert Telekomnál, Telenornál, és a Vodafonos ismerőseimnél is kb. ugyan azon a napon, csak pár óra eltéréssel jött ki a P8/P9 Lite 2017 -re az EMUI 8.0.0!
Valószínűnek tartom, hogy az eltelt kb. 2 hét alatt a már frissült készülékektől nem mentek tömegével a komolynak ítélhető hibák visszajelzései a Huawei -nek. Aztán mos elkezdték kinyomni tömegesen az Oreót a felhasználóknak.
Nyugi, korábban nálam is 2-4 héttel később jöttek meg a kiadott frissítések a készülékemre, mint ahogy itt a fórumon megírták azokat. Viszont az EMUI 5.0.3 frissítést még kb. aznap megkaptam, mint ahogy itt hír volt róla. Az EMUI 8.0.0 frissítés viszont kb. 2 héttel később jött meg, mint a fórumozók első fecskéinek...!
Szerintem 1-2 héten belül nálad is meg fog jönni az az Oreo frissítés! Kitartás hozzá, átérzem az érzéseid...!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest