Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
válasz Wílson #20527 üzenetére
De pl volt nekem amit a P9 a ramban tartott, az S7 meg nem. Ha nem játszol sokat és ugrasz vissza messengerből a játékba majd vissza a messengerbe szerintem nem para. Spotifyt nem zárja be, és nem mókolok azzal, hogy védetté tegyem. (Így nem lövi ki az EMUI)
Ha takarékos módba rakom akkor viszont képes laggolni picit.
Akksi időt tekintve ha visszaolvasol Cunaja romjai jól teljesítenek, szóval ha egy kis plusz naftát ki akarsz csavarni az akksiból érdemes lehet majd utánajárni a témának.
Én szeretem nem véletlen vettem Honor 9 helyett ismét P9-et
Én gyári romon vagyok, a ZTE Bladem óta köszönöm de nem akarok romolni, elég volt ott. Gyári rom szerintem bőven jó és használható a mindennapokban. Arra készülj fel, hogy egy fél nap mire felfrissíted az aktuális romra
Ha hazaértem belinkelem én is a P9-es képeimet. A kamerájét jobban szeretem pl az S7-emnél, mivel nem élesít túl és ha konyítasz a fotózáshoz, szuper képeket lehet vele csinálni szerintem. (Az árnyékok mélyítésétől tekintsünk most el, azzal tisztában vagyok)
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Wílson #20527 üzenetére
Szia!
P9-et vettem, legyen elég ennyi!
Semmi bajom a telefonnal, még sosem csalódtam benne. A ramkezelés drasztikus, de ez miatt mindig van szabad ram.
Mondjuk, saját romon nyomom, ezért a gyári romról most nem tudok érdemben nyilatkozni.
A fényképek nem égnek ki, ha nyomva tartod a fókuszt és elhúzod a fényesebb rész felé. Tökéletes képeket lehet készíteni vele profi módban. Azért automatán se rossz, ha nem mozog a kezed. Állványról még jobbakat csinálhatsz.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
juuzer
addikt
válasz Wílson #20525 üzenetére
Szerintem nincs nagy kulonbseg kozottuk. A ket telefon par aprosagot leszamitva ugyanaz csak mas kialakitassal es branddel. Ha a P9 jobban tetszik akkor go for it
A Honor 8-ban 1 gigaval tobb ram van de mivel a Huaweiek es Honorok Ramkezelese botranyos igy szerintem nem fogod megerzni a kilonbseget. Plusz a P9-ben nincs infra.
Vamos a la playa.
-
PPatrik
aktív tag
válasz Wílson #20516 üzenetére
Havonta 1-2-szer van olyan, hogy kikapcsol, de általában csak hidegben és fényképezés közben (vaku nélkül), bár talán volt már melegben is. Eddig a legdurvább az volt, amikor 43%-al fotóztam kb 0 fok volt, de előtte a zsebemben volt, kabáton belül, szóval nem volt a telefon jég hideg. Kb a 3-adik kép készítésénél deglett meg, bekapcsolásnál még a töltő képernyő közben újra kikapcsolt. Hazajöttem vele, itthon nem hagytam neki sok időt melegedni, bár lehet közben a ruhámban visszamelegedett, és úgy már bekapcsolt, továbbra is 43%-al...
De egyik nap, bent 24 fokban láttam olyan mutatványt, hogy éjjel nem töltöttem fel, reggel ránéztem a telefonra, 13%. Megnyitottam az emaileimet, megnéztem 1-2őt, már 5%. Utána az 5-öt stabilan tartotta...Az eltörés úgy volt, hogy valahol várni kellett, unatkoztam, kitámasztottam a fejem a telefonnal és a fogam találkozott a képernyővel. Előbbi nyert.
(#20518) CJ4567:
Itt van egy jó adag kép, vállalhatóbb minőségben ( az eredetiket most nem érek rá megkeresni):
https://photos.app.goo.gl/Rbp7BFwaIW5YHe7V2Szerk: Telekomosra mi a legfrissebb rom? B367-en állok, még 6.0-ról jöttem egyből ide, de annak reményében, hogy B391 körüli lesz, a többiek már arról beszélgettek itt.
[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
válasz Wílson #20510 üzenetére
ez kicsit módosított a telón belül a többi meg ahogy lőttem,szerintem kimondottan jó a kamera van teljesen manuális mód is+Raw-ban is lehet
Nekem normál használattal zene böngészés chat 60-70%-on szokott lenni este-hétvégén a 2 nap biztos-viszont a kamera többet fogyaszt mint az átlag.Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
2007ath
aktív tag
válasz Wílson #20510 üzenetére
Az Edigitálnál vettem. Ragaszkodtam ahhoz, hogy hivatalos magyarországi viszonteladótól vegyem, ahol nem lehet kérdés a gyártói garancia. Korábban úgy tudtam, hogy ezek csak az Edigital, a MediaMarkt és a Speedshop. Most még egyszer utána néztem, és az alábbi link szerint van még néhány:
[link]Nekem semmi gondom a fényképezőjével.
Az üzemidő nagyban függ a használati szokásoktól. Lehet úgy is használni, hogy az üzemidő ne érje meg az 1 napot, de én már produkáltam 8 napot is. Ez utóbbi azért nem mérvadó, mert abban az időszakban szinte "buta" telefonként használtam, kevés képernyőidővel, átlagos telefonálási idő mellett. Üzemidő tekintetében összességében a jobbak között van, a versenytársakhoz viszonyítva. A fényképezés és a magas fényerőn használt kijelző azért szívja az akksit rendesen, de pl. amikor a linkelt fényképeket készítettem (aznap elég sokat), akkor is simán kibírta az 1 napot.
-
2007ath
aktív tag
válasz Wílson #20506 üzenetére
Én most a nyáron vettem a P9-emet. Ritkán (3-5 évente) szoktam a telefonjaimat cserélni, és igen alaposan tájékozódom a vásárlás előtt. Végül nálam is két jelöltre (P9, Honor 8) szűkült a kör. A P9 mellett döntöttem, két okból:
1./ a 3 év garancia (Honor 8-nál 2),
2./ nekem nem tetszik a Honor 8 csillogó-villogó, bazári megjelenése.A lényeg: tökéletesen elégedett vagyok vele, most is ezt venném.
A telefonok fotós képességeinek összehasonlításához segítséget ad az alábbi link:
[link]Az alábbi hozzászólásban találsz néhány fényképet, amit a saját P9-emmel készítettem szeptember végén:
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest