-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brainticket
aktív tag
lehet erősen fogalmaztam, persze kinek mi tetszik, nekem sokkal jobban tetszett a htc kinézete úgy általában, közelebb áll a stock androidhoz, nekem az EMUI kinézete bazári, rondák az ikonok, nem tetszik a "legutóbb használt app" nézet, stb
bár nekem a legnagyobb problémám a kijelző érzéketlensége volt, vagy hogy lag-olt én nem tudom, ez mintha jobb lenne valamiért azóta, vagy csak megszoktam
de hogy jót is írjak a dual sim és hálózat kezelése a telefonnak úgy általában fényévekkel jobb mint a htc-n volt. -
rafis83
tag
Ez a kifejezés nem idevaló szerintem, nagyon is rendben van a szoftver és a telefon is (gondolom te is kicsit iróniával írtad ezt a kérdést, válaszolva ezzel az előzményre).
Ha nem tetszik a kinézet, akkor azt át lehet szabni. Persze aki nem akar megismerni egy másik rendszert, az maradjon annál amit eddig kedvelt. Persze itt is van pár hozzászólás, akiknek egyértelműen bejön ez a rendszer az alma után, ők valószínűleg nem kamuból írták le a tapasztalataikat. -
SonyNex7
senior tag
Pontosan erről van szó,,hátsó ujjlenyomat miatt nehézkes,és ahogy írtam napi 3-4 be-ki szállás során is 1 hete hibátlan összekapcsolódik míg az 6s-t nekem kellett minden 2. alkalommal kézzel összekapcsolni.
Misi111: mondjuk az iphone 3-4%-ot merült éjszaka addig nálam ez 8%-ot úgyhogy mindent bekapcsolva hagytam.
De ott van az ultratakarékos mód ,meg le lehet sok mindent tiltani,beállítani.Pont ezért írtam az akkura hogy nekem nem számít az hogy egy telefon 5-10%-al merül többet.
Semmi jelentősége.
Erős közepet hozza a napi használatot nem ez dönti el egy másik telefonnal szemben hogy a 30%-on áll nap végére vagy 20%-ra.
Szerintem abszolút semmi jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Quadro FX 570 eladó
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest