- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
dud998 #14368 üzenetére
Én csak figyelem ami itt megy egy ideje, és mosolygok. Emlékeztet arra az időre, amikor havonta 2-3 főzelék romot pakoltam fel a Sony-aimra, és mindegyikkel volt valami gebasz.
Meglett a P9, hiba nélkül használtam a Nugát megjelenéséig. Kijött a Nugát, OTA frissítettem, tehát nem szűz telepítés volt, megmaradt mindenem, és gond nélkül használom. Mindenre. Fényképezek, BT-n zenét hallgatok a kocsi fejegységével, netet osztok meg wifin, használtam már az NFC-t is, jó a Wifi, jó a hálózat, jó az üzemidő, nincs random app crash, stb...
És figyelem itt a kínlódást.... Minden elismerésem Cunaja mesteré, de nem értem hogy a gyári rendszerrel mi a baj némely usernek... -
válasz
dud998 #13251 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nincs... és szerintem nem is lesz.
Egyébként szerintem felesleges. Mobilnézetben használva akár Chrome, akár a mobilnet takarékosabb Opera Mini alól tökéletesen működik ez a fórum is. Mindegyiknél kirakható a kezdőképernyőre a fórum belépő oldala a , ott pedig a jelszó elmenthető és ekkor már kb. app'szerű a feeling.
Szerintem sokan használják ehhez hasonlóan.
- - - -
Értesítésfüggőknek (bár ez már betegség lenne) beállítható, hogy a hozzászólásról küldjön email-t és ahhoz párosítható külön emailcím vagy az adott címen egy szűrő... Az emailcímhez meg rendelhető már értesítés a telefonon... -
malna88
tag
válasz
dud998 #13209 üzenetére
Nem akarom elkiabálni de lehet megvan a megoldás.... Újraindítás
Reggel újraindítottam, ma melóban pedig megálltam és pihentettem a drágát az asztalon, minden kilőve rajta mint ahogy este is volt. A fogyasztás olyan gyönyörű vízszintes vonalat rajzolt azokra az időszakokra, míg sikerült nem hozzányúlni pár órára. 53%-on vagyok, 2,5 óra SOT,. Amúgy normális, hogy két android rendszer van felsorolva a fogyasztók közt, mindkettő durván 1 órát futott és egyikbe ha belépsz kiírja alatta, hogy Verzió 7.0.
Kíváncsi vagyok mi lesz amúgy majd este, ha más nem akkor minden reggel újra indítom, most már tuti nem megyek vissza 6-os droidra -
malna88
tag
válasz
dud998 #13194 üzenetére
Szia!
Wipe és FR a recovery-ből biztos hogy van. HR az lényegében miben más mint az FR?
Amúgy nekem egy hetes sem volt a 383 mikor elkezdte ezt csinálni. Telepítés után anno csináltam mindent, FR, Wipe és új készülékkén állítottam be. Valamint csak a jegyzeteket mentettem a Huawei backup-al. Ezekszerint akkor ha a 383-ast szeretném használni hetente lesz majd egy újra telepítésem? Elég sokunknál előjött ez a probléma, gondolom nincs rá garancia hogy HR/FR+Wipe után ne jönne elő többet. -
k-adi
nagyúr
válasz
dud998 #12928 üzenetére
Köszi, bár csak köv. hónapban veszem meg, de a döntés már megszületett
Én is gondolkoztam rajta egy pár pillanatig, hogy vajon lehet-e és megérné-e kicsit besötétíteni a hátlapját valahogy de gondolom úgyis lekopna 2-3 hónap után.... én meg ismerve magamat, úgyse csinálnám meg újra a festést.....
-
törölt tag
válasz
dud998 #12933 üzenetére
Azom is volt, a melóban kottáztam rá a bociboci tarkát csengőhangnak
Nagy Ericsson majd SonyEricsson fan voltam sokáig. Lehet össze is gyűjtöm már, mien telóim voltak életemben, csak nehéz lesz visszaemlékezni mindre, 2-3 havonta cserélgettem, nem sok ért meg nálam 1 évet
De érdekes, esküszöm, a régi telóimra jobban emlékszem, mint az utóbbi 10 év telóira
De az első olyan mobilra tisztán emlékszem ami fotózásban nagyon ott volt, máig a retrók közt etalon, a SonyEricsson K800. Még mindig vannak itt a gépen vele készült képek
-
törölt tag
válasz
dud998 #12930 üzenetére
Jaja igen, erre is házilag mókolták a T18 szoftját
Így lett rajta az azokban az időkben futurisztikusnak számító hanghívás is
Szerintem már simán 100 teló fölött járok kb 1995 óta, az első telóm egy Nokia 2110 famintás előlappal. Hogy mekkora májer voltam velle annó, a csajok nedvesedtek mikor előhúztam
...már mint a telót
-
k-adi
nagyúr
válasz
dud998 #12880 üzenetére
Végül én is a kék mellett döntöttem. Mondjuk azért örültem volna ha kicsit sötétebb kék, de sajnos a Honor már lenyúlta a sötétkék árnyalatot, plusz gondolom a fémes beütés miatt is inkább a világoskék mellett döntöttek a hüvelyesek.
A piros azért meredek lenne pasiként
az arany meg szimplán "felvágós" (nemtudom hogyan fogalmazzam finoman
) nekem már, a fehér és szürke pedig túl uncsi.
Kár, hogy valamilyen szép zöld nincs belőle. (p9)
Azért bizonytalanított el a kék szín, mert a legtöbb reklámban a kéket csajokkal reklámozzák + kicsit színtévesztő is vagyok és én kicsit lilásnak látom
-
C. Vieri
tag
válasz
dud998 #12788 üzenetére
Mondjuk ez inkább csak arra volt jó, hogy jól felidegesítsen, főleg, miután megtaláltam, hogy 72 óráig nem lehet bejelentkezni.
Mindenesetre csináltam most egy másik acc-ot, ha ilyen szitu lenne, azzal belépek, míg a rendeset használni tudom.
Ja, Huawei Backup nagyon király, pendrive-ról egy az egyben visszaállított mindent olyanra, mint előtte volt, nem kellett belakással szuttyogni.
-
C. Vieri
tag
válasz
dud998 #12777 üzenetére
Én szerencsére csináltam egy mentést Huawei Backuppal, elvileg azt vissza tudom rántani a telóra.
De na, néha ilyeneket nem csípem.
Valahogy csak sikerül visszaügyeskednem B378-at, most épp csinálja a rollback-et (neked is 5%-on szuttyogott percekig? nekem el nem mozdul még). -
C. Vieri
tag
válasz
dud998 #12775 üzenetére
Gondolom B182 előtt kell a rollback rom is. Úgy kellett ez most nekem, mint üveges tótnak a hanyatt esés. (eltűnt egy pár app is)
A update_data_full_hw_eu frissítése feltűnően gyorsan végigszaladt amúgy.Nem tűnt el nálad a témázás így B182-vel? (sokaknál csinálja)
Szerk: Kihámoztam, hogy a full_hw_eu fájl volt a hibás, azért csinálja ezt nekünk. Vigyázzon ezzel mindenki, valszeg L19-é más, mint L09-é?!
-
Septum15
aktív tag
válasz
dud998 #12758 üzenetére
Pontosan nekem is ugyanez volt.
TWRP mentést mindig csinálni kell ilyen esetek miatt.
Nekem csak az segített.
Ha szeretnéd feltudom tölteni megára az enyémet, mert közbe rájöttem, hogy nem a backuppal volt baj, hanem velem(2 szer egymás után akartam flashelni az OEMinfót, és az adott errort).
TWRP Restore után csak újra fel kell rakni a romokat.
Azt nézd meg, hogy neked a tárcsázóba működik a *#*#2846579#*#* ?
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert nekem nem ment -
-
Cunaja
addikt
-
dajdaj
tag
válasz
dud998 #12609 üzenetére
A feleségem körömreszelőjét lenyultam, azzal reszeltem az sd kártyát egészen addig amíg a simmel együtt éppen csak 1,08 mm lett. Az sd tetején tahát ahol kihuzod ott vastagabb, vigyázni kell a reszekléskor, mert van két alkatrész a "pukli" alatt. Sokat kell probálgatni a sim tálcába mennyi a kiállás, ja és a ragasztó sem mindegy. A legvékonyabb kétoldalúval ragasztottam a simet az sd-re, nem jó az üvegszálas kétoldalú, pedig annak jobb minőségünek tünt a ragasztó anyaga. Egy sd kártyát is széjjel reszeltem (már rossz volt, és kíváncsi voltam milyen mélységben helyezkednek el benne a dolgok)... Végül csak jó lett
-
malna88
tag
válasz
dud998 #12523 üzenetére
Szia!
Én player pro-t használok. Egész szépen szól, a beépített zenelejátszóhoz képest pláne. Van hangszínszabályzó és lehet variálni a gombok kiosztását zene váltásra meg amire jól esik.
A Rollback margójára:
Több próbálkozás után végül hagytam, hogy a 136-ról magának tegyen fel mindent ota-n, 182-ig (a 136os telepítése után nyomtam csak FR-t és WipeCache-t) A kijelző idő ezt meg is hálálta, ugyanazon mostoha akku gyilkos körülmények között 50%-nál 3,5 óránál járok. Eddig a hetes droidon ezt majdnem csutkára merítve tudtam hozni. Akkor a max 4-5 óra volt ha csak wifin, csak lájtos progikat futtatva, keveset kamerázva használtam.
Ja és semmi takarékos mód, semmi ROG. -
Fürkész
tag
válasz
dud998 #11777 üzenetére
Én majd 1 hónapig használtam 6-ossal, mielőtt frissítettem. Még a boltban kapott egy Huawei "okostokot", aminél nagyon tetszett, hogy mikor a spotify zeneáruházból hallgatok zenét, akkor ott is tudom, a tok kinyitása nélkül lapozni a számokat, sőt a lemezborítót is mutatta az ablakban. Ez a 7-esre váltással eltűnt , hiába volt bekapcsolva. így mindig nyitogathattam a tokot számléptetésnél. Hamar meg is utáltam a 7-est
Illetve azt még nézd, nézzétek meg, hogy az időjárás működik-e dual módban, vagyis ha nem vagyok otthon, akkor két hőfokot kellene mutatnia, az otthonit, és ahol épp vagyok. Ez sem akart működni már a 7-esen, mert bárhol voltam akkor is azt mutatta, hogy otthon vagyok. 6-oson meg jó volt még. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
laci1892
őstag
válasz
dud998 #11303 üzenetére
Nagyon sok telefonom volt az utóbbi 1-1,5 évben. Gyakorlatilag mind a 3 " nagy " platform csúcs készülékeit használtam -sőt volt Blackberrym is -minimum 2-3 hónapig használtam mindet. Ezzel együtt idáig ezzel vagyok megelégedve a legjobban. Nem valószínű hogy mostanában fogom le cserélni : DD A
Családi fényképezőgép ( nem dslr) teljes mértékben el vesztette a relevanciáját ez a telefon mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest