- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Fürkész #25799 üzenetére
hello!
a gyártónak 1 év de gyakorlati okokból 2 és fél év-re tervezik.
van ami már 1 hónapon belül elromlik de van ami csak 2 év után lesz hibás.
a P9 túl jól sikerült és a P10 a nyomába se ért az eladásokat tekintve.
ez itt a gond.
nem minden az aksi,a többi alkatrészek is fáradnak.
kikapcsolás előtt nem volt túlmelegedés? -
válasz
Fürkész #18529 üzenetére
Nem pont ez volt a kérdés, de korábban voltak akik a BT hatótávra panaszkodtak.
Napi szinten használom egy Jabra drive kihangosítóval.... szépen csont nélkül működik az L19-esem... igaz 6-os droid alatt.
A hatótávja túl jó...Van, hogy elfelejtem leválasztani és pl. a kocsitól eltávolodva, vagy már bent egy épületben az autó átmegy Knight Rider-be...
és beszél én meg a telefonon nem hallok semmit, meg engem sem hallanak.
Szóval jó a BT hatótávja is. -
Cunaja
addikt
válasz
Fürkész #18529 üzenetére
Jelentem, folyamatosan így használom. Szól a zene, alatta a 3 betűs navigáció is beszél közben, ha jön a hívás kijelzi a rádió kijelzőén pontosan. Ha hívást szeretnék indítani, kikeresem a kezelőszervekkel a nevet és megnyomom, ilyenkor a telefonszámot is mutatja rendesen a név mellé. Egyszóval tökéletesen megy.
Ha az számít, csak a Google és vállalati számok vannak a névjegyzéknél engedélyezve.
Csendben jegyezném meg, hogy a telefonom prototípus állítólag, MK VII kolléga szerint.
Ha nem menne rajta valami, megtaposnám. -
Septum15
aktív tag
válasz
Fürkész #11787 üzenetére
Én voltam az.
Én is vártam volna SMS, e-mailt, de nem kaptam.
Egyedül akkor kaptam (szombaton, feladás napjától számítva az 4. Nap) amikor már újra a postánál volt. Ha izgulsz hogy hol lehet, akkor a posta.hu -n kövesd le a csomagot.
E-mailt valószínűleg akkor kaphatsz csak, ha árajánlatot készítenek, ha garanciás akkor nem fogsz kapni. -
Cunaja
addikt
válasz
Fürkész #11486 üzenetére
Figyelj!
Fastboot módban rádugod a gépre és fastboot devices-t beírod. Ha látja a telefonod sorozatszáma után ki kell írnia, hogy fastboot.
Na most kell gyorsnak lenned.
Fastboot reboot ez újraindítja a telefont, de ahogy lenyomod az entert már nyomjad is a hangerő fel + hangerő le gombokat egyszerre, amíg szürke nem lesz a kijelző. Természetesen a memóriakártyán a dload mappában legyen ott a rom. -
-
Cunaja
addikt
válasz
Fürkész #11437 üzenetére
Amikor újraindul és eltűnik a kép egy pillanatra, akkor kell okoskodni. Volt BL nyitva? Gyári állapotú a telefon?
Most mennem kell, itt elég sok telefon megjavult már, szerintem tudnak segíteni. Remélem farkaskoma is jön hamarosan.Ha teljesen gyári, akkor szerviz ha nem bírsz vele, és csak annyit kell mondani, hogy roolback rom és B182 után nem indul.
-
Cunaja
addikt
válasz
Fürkész #11433 üzenetére
Na mindegy, látom nem érted!
Sajnos most nincs időm itt lenni, hogy segítsek.Figyelj, leírom a hibád okát, de nehéz mert még mindig nem tudom milyen romon voltál, és mit raktál fel? Ez most tök mindegy.
Elkövettél egy végzetes hibát, az Android 7.0 köztes( roolback ) romját ráküldted az Android 6.0-ra, ami tilos.Azzal ne foglalkozz légyszi, hogy mit telepítettél eddig, mert semmit nem ér.
1. Próbáld már ki, hogy újrainduláskor csak a hangerő fel gombot nyomod, és észre fogod venni, hogy a recoverybe lép.
2. Az Android 6.0 Full romot rakd fel, de nem írtad azt sem, hogy milyen telód van.
Az EVA-L09C432B136 az FULL rom.
Az EVA-L19C432B182 nem teljesen full rom, mert néhány dolog hiányzik belőle, azért nem megy a téma.
Egyszóval megint a full romot kell felrakni 3 gombossal, és nem azzal foglalkozni, hogy már megcsináltad. -
-
Cunaja
addikt
válasz
Fürkész #11423 üzenetére
Direkt várjam meg, hogy rágyere a hibádra, vagy írjam meg a megoldást?
Ma nincs időm ébresztgetni, ezért várom, hogy mit rontottál el? Tudod-e?
Ez így nem ér, hogy helyette mondod meg, hogy mit rontott el.
Szerk:
Milyen romon voltál utoljára? Na abból leszeded a full romot és felrakod. eRecoveryn keresztül kiborod kapcsolni a telefont. Hangerő fel és power, de a powert engedd el egyből. -
the_pimp
senior tag
válasz
Fürkész #11410 üzenetére
Na hát ez jó semmit mondó válasz.
6.0 alatt egy internet speed meter appot használtam, most is 7.0 alatt, de most nem jelzi ki részletesen, hogy melyik app mennyit használt. Csak néhányat.
Na de a lényeg, ott látod Notification barban, hogy az adott keretből, amit beállítasz(a megfelelő forduló nappal együtt), látod mennyit használtál el. -
C. Vieri
tag
válasz
Fürkész #11223 üzenetére
B378 nekem is kicsit felemás eddig. Az feltűnő, hogy csökkent a kijelzőidő nekem is B182 után, mint sokan másoknak, Messenger nekem is összevissza jelez, és volt egy elég érdekes újraindulása magától, amit azóta nem csinált és csak egyszer volt, de akkor se tetszik. Az meg szubjektív, de azért nálam számít, hogy szerintem elegánsabb volt az egész rendszer korábban (főleg a dock, értesítések, stb., ez a fehér értesítés valahogy elüt az egésztől. Felugró ablakok pl. engedélykérésnél kifejezetten rusnyák lettek.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest