- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- LG G8X - kettőn áll a vásár
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
djdawed #4886 üzenetére
Szerintem az akku idő amiért a legkevésbé kell aggódnod egy S6 után. Én ugyan most LG G4-ről váltottam, de a háztartásban van S6 is és nem gondolnám, hogy a G4 akku ideje számottevően rosszabb lenne az S6 idejénél.
Nekem a telefon munkára kell és használva is rendesen, rengeteg telefonálással, több postafiók 10-15 percenkénti szinkronizációjával, persze in private messenger, viber is ott kalandozik a háttérben. Az LG-t a hét 5 munkanapjából minimum 3x de gyakran 4x (péntek rövid munkanap nálunk
) délután töltőre kellett raknom, hogy hazaérjek vele és a buszon/metrón tudjak e-book-ot olvasni és zenét hallgatni, ne csak a másik ember bőrének a minőségét tudjam vizsgálni. A P9 pont ma egy hete van nálam szóval az akksija még nem állt be, de este 8-9 között ilyen húszon pár százalékkal érek vele haza úgy, hogy nincs töltve (nem is lenne még mivel, kellene vennem egy + gyors töltőt) és reggel 5:00-kor, amikor kelek, akkor veszem le a töltőről.
Ebből kiindulva szerintem minimum egy kategóriás ugrásnak fogod érezni az S6 után! Egyébként ha már kérdezted szép és gyors. Hardveresen és összeszerelésben nagyon ott van és ezt az S6 után is érezni fogod. Szoftveresen nekem vann vele pár problémám (ez még mindig nem tudom, hogy globális probléma vagy sem mert itt nem nagyon érkezett rá válasz a "régebbi" tulajoktól sem, a netet böngészve szerintem globális), de egyéb alternatív megoldásokkal, appokkal lassan az összes nyűgöm kezdem megoldani.
ateszapa748: Na ez speciel szerintem pont olyan mint az átlátszó Melkco Air vagy az Ozaki O!coat Crystal+
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest