Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stevenstyle

senior tag

válasz djdawed #4886 üzenetére

Szerintem az akku idő amiért a legkevésbé kell aggódnod egy S6 után. Én ugyan most LG G4-ről váltottam, de a háztartásban van S6 is és nem gondolnám, hogy a G4 akku ideje számottevően rosszabb lenne az S6 idejénél.

Nekem a telefon munkára kell és használva is rendesen, rengeteg telefonálással, több postafiók 10-15 percenkénti szinkronizációjával, persze in private messenger, viber is ott kalandozik a háttérben. Az LG-t a hét 5 munkanapjából minimum 3x de gyakran 4x (péntek rövid munkanap nálunk :D ) délután töltőre kellett raknom, hogy hazaérjek vele és a buszon/metrón tudjak e-book-ot olvasni és zenét hallgatni, ne csak a másik ember bőrének a minőségét tudjam vizsgálni. A P9 pont ma egy hete van nálam szóval az akksija még nem állt be, de este 8-9 között ilyen húszon pár százalékkal érek vele haza úgy, hogy nincs töltve (nem is lenne még mivel, kellene vennem egy + gyors töltőt) és reggel 5:00-kor, amikor kelek, akkor veszem le a töltőről.

Ebből kiindulva szerintem minimum egy kategóriás ugrásnak fogod érezni az S6 után! Egyébként ha már kérdezted szép és gyors. Hardveresen és összeszerelésben nagyon ott van és ezt az S6 után is érezni fogod. Szoftveresen nekem vann vele pár problémám (ez még mindig nem tudom, hogy globális probléma vagy sem mert itt nem nagyon érkezett rá válasz a "régebbi" tulajoktól sem, a netet böngészve szerintem globális), de egyéb alternatív megoldásokkal, appokkal lassan az összes nyűgöm kezdem megoldani.

ateszapa748: Na ez speciel szerintem pont olyan mint az átlátszó Melkco Air vagy az Ozaki O!coat Crystal+

• MK VII

veterán

válasz djdawed #4886 üzenetére

Üdv.
    Itt nem kell aggódnod. 4-5 órás SOT-okat lehet elérni ezzel a telefonnal. Én konkrétan másfél kétnaponta töltöm. P9 plusba meg amoled an elvileg jobban is bírja. Bár a kijelző fényereje messze elarad a sima P9-től.

Új hozzászólás Aktív témák