- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
Szóval első lépésed legyen az, hogy letöltöd ezt a programot QuickShortcutMaker miután feltelepítetted megnyitod és a keresés részbe beírod hogy képernyő zár. Ekkor a program leszűkiti a találatokat és ahol látod a képernyő zár feliratod arra ráklikkelsz ezután bejön az az oldal ahol megadhatod a nevét az ikonnak illetve ha töltesz le fotót az ikonnak akkor külön ikont is adhatsz neki. Ezután lent ráklikkelsz a creat gombra és kész is. Annyi hogy nekem pl asus zen ui launcher van a telefonom és az adatforgalmi részt nem tudom megcsinálni de a képernyőzár megy viszont az nekem volt is. De előfordulhat, hogy téma függő sok funkció.
-
pepetech
őstag
Valaki azt mondta, hogy nincs adathasználati fihyelmeztetés. Nos nekem 5gb-os netem van és most 2gb-nál jelzett. Illetve elöjött a menü is ahol be tudtam állítani. Szóval b200-nál is van ilyen menü.
-
pepetech
őstag
Amit te másoltál ott van benne hogy probálj meg downgradelni. Ha nem sikerül csak akkor van szervíz. Egyébként ezért hívják tesztnek mert még sok hiba van benne de ahogy elnézem itt az embereket mentetek a 6.0-ra mint gyöngytyúk a takonyra. Majd ha kijön a stabil akkor frissitek előtte baromság. Van nekik teszt üzemük teszteljenek ők
-
-
pepetech
őstag
Még van egy ötletem. Google play áruház. A saját aljalmazásaidba frissíts mindent. Illetve rákeresnék a google összes alkalmazására és manuálisan megnézném hogy frissültek e. Volt már olyan is nálam, hogy automata frissités mellet nem frissült pár dolog.
Nem olvastam az utolsó üzid szóvak ez volt a baj
-
pepetech
őstag
-
pepetech
őstag
válasz
zombinyul #2490 üzenetére
Volt másnak is sajnos ilyen lassú p8-asa. Igaz az vodafonos volt és ugy emlékszem hogy a voda rom egy hányás. Egyébként mindenféleképp szervíz. Egyébként egy kérdés. Ha memória kártyát kiveszitek a telefonból akkor is lassú? Találkoutam már olyannal, hogy a memóriakártya végett lassult be a telefon. Főleg huaweinél be lehet állítani az sd-t fő tárolónak így minden sd-re települ így ha lassu vagy ha hibás az sd kari lehet vele baj.
-
pepetech
őstag
Én olyan tartót vettem ami majdnem olyan mint egy ruhacsipesz
. Így tokkal tok nélkül rácsiptetem és kész is.
Ehez hasonlit:http://p1.vatera.hu/photos/dc/1a/01f7_4_big.jpg
A
Töltö meg minnál nagyobb annál jobb 1mha annyira tölti hogy navigáció plusz zene a teloról szól töltö benne és merül. Én most 2,4 mha-s töltöt vettem.
-
pepetech
őstag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy szeretném kiiktatni a kis nyilat a navigációs sávamról. Bekapcsolni egyszerü a touchplus menüben de kikapcsolni, hogy lehet?
-
pepetech
őstag
válasz
Ferenczi Áko #2302 üzenetére
Play áruház, keress rá erre "betűtípusok"
-
pepetech
őstag
válasz
.zSoLTi. #2248 üzenetére
É. Ha a fiam fotózom olyankor a hangerő gombot folyamatosan nyomva tartom akkor ellő jópár fotót valamelyik mindig jó . Mondjuk simán le tudom fotózni a 2 éves fiam
. De ha úgy van akkor egy teszt fotót lőj bent ahol nincs magánélet csak hogy lássuk.
Zolar-nak akartam írni
-
pepetech
őstag
Csinálj egy gyári beállítás visszaállítást . Ha pedig még nincs rajta friss rom akkor frissítsd de frissítés után is kell egy gyári beállítások visszaállítását csinálni. Szerintem utána meggyógyul. Egyébként hogy mutatkozik a kifagyás? A kijelzőn csak az alkalmazás látszik és semmit sem tudsz csinálni? Mert ha nem akkor nem fagy hanem csak nincs berakva az adott app a védett alkalmazások közé így amikor kikapcsolod a kijelzőt akkor bezárja a telefon az appokat.
-
pepetech
őstag
válasz
Pazolini #1919 üzenetére
Nem kötözködésből csak és kizárólag érdeklődés végett. Mi a jó isten van neked 9oldalon kipakolva widgetekből? Én ha maxx 3-az kirakok. De tényleg nem bántani akarlak de 9oldalnyi widget az durva. Mire el lapozol a 9. oldalra annyi energiából meg nyitod az alkalmazást
.
-
pepetech
őstag
Ezt a linket azoknak ajánlom akik azt hiszik kevés huawei készüléket adnak el
. Konkrétan a sony a top 10-be sincs benne a huawei meg a 3. legnagyobb gyártó
.
-
pepetech
őstag
Talán
-
pepetech
őstag
válasz
Skimaster #1572 üzenetére
Volt sonym,asusom,htcm,samsungom,nokiám, iphonom. Soha nem volt egynél sem hogy csak 1%-ot merült volna egy este alatt.álltalába 8 órát alszok ha 8 óra alatt 1%-ot merülne akkor munka után kb 95%-on lenne délutánra
. De ilyen nincs. Aki az ellenkezőjét állítja az hazudik vagy nem hasznalja a telefonját egyálltalán.
-
pepetech
őstag
Naszóval. Felraktam a tmobilos B196-os romot ezután 3gombossal felraktam a B170-et ezután rögtön frissült B200-ra van 2 kopp van kijelző kikapcs gomb illetve touchplus menü is. Szóval B200-ban nekem minden bent van.
Nem merül gyorsabban a fotó srm lett rosszabb.
-
pepetech
őstag
válasz
vorsoki #1517 üzenetére
Igaz nem mezőgazdaság hanem építő ipar. Jól bírja a port egyenlőre semmit nem vettem észre viszon z3c meló közben kényelmesebben elfér az ember zsebében. Nekem sikerült a zsebemben annyira megfeszíteni a p8-at hogyva hátlapján lévő üvegveltört. A kijelző nem repedt el de a kojelzőn lévő üvegfólia is repedt. Most úgy vagyok, hogy a hátlapján az üveg sérült csak. Minden másta ott a készülékbiztosítás
. Szóval por, eső nem rémiszt meg.
-
pepetech
őstag
Én is találkoztam ezzel a hibával. Már rengetegszer átírtam a komplett telefonkönyvemet minden telefonnál szarul jelent neg eddig a google álltal mentet számok. Itt azt vettem észre hogy ha elmentesz egy számot és beírod a nevet szarul rakja be a telefonba. Ha az adott névjegynek a bővebb szerkesztéséhez mész ott láthatod, hogy van külön kereszt illetve vezetéknév rublika is. De nem foglalkoztam vele. Azt a 70 névjegyet módosítottam ami rosszul jelent meg. Maxx 20 percembe került
.
Mint ahogy írtam ez nem egyedi rengeteg gyártónál szar a telefonkönyv. Mindig sz#pok vele egy fél órát telefoncsere esetén.
-
-
pepetech
őstag
válasz
ahoysnot84 #1463 üzenetére
B196 is 5.0.1
-
pepetech
őstag
Egyébként, azt hozzá kell tennem, hogy volt már rengeteg telefonom. Álltalában félévente cserélem. Arra rájöttem, hogy nem minden esetben jó a verzió frissítés. Nem a frissitésekre gondolok hanem 5-ről 6-ra lépni. Padfone 2 olyannyira rossz lett 4.1 után a 4.4.4-el hogy az kegyetlen. Samsung galaxy note 4 rosszabb lett a frissitéssel mint ahogy megvettem. És monden régi telefonomról elmondható ez nincs kivétel. Ezért van hogy maga a nexus készülékek is maximum 2 évig kapjak a frissitéseket. Utána kalap kabát. Iphone meg más tészta ott hivatalból ölik meg a régi vasakat a legújabb frissitésekkel, hogy vegyél újat. Egyik gyártó sem arra törekszik, hogy örökké használják az adott telefont.
Ezzel az egészel csak arra akartam rávilágítani, hogy ha téged csak a frissitések érdekelnek tényleg ne vedd meg. Vegyél nexust de ha nem izgat az uj rendszer akkor vedd meg. Hidd el 2 évig hű társad lesz. Nekem mondjuk tutira nem
.
-
pepetech
őstag
Profi munka
. Ha készen van akkor szólni kell egy moderátornak higy tegye be témaindító üzenetnek
. Mondjuk én anno padfone 2-nél külön blogot csináltam ennek és a témaindítóba csak a blogom linkje volt így bármikor tudtam szerkeszteni moderátor nélkül is. Nekem is volt már eszembe összeírni de nem volt soha időm rá. Nagy pacsi érte
-
pepetech
őstag
válasz
Black&White #1370 üzenetére
Oké de mi a színekről tárgyalunk épp
-
pepetech
őstag
-
pepetech
őstag
16 gb-os de van egy nagyon jó oldala a telefonnak. Be lehet állítani az sd kártyát elsődleges tárhelynek így minden az sd karira megy rá. Szóval 64 gb-os kártya és király is vagy
. Mondjuk nekem csak 16 gb-os van es a telot használom elsődlegesnek így csak a játékokat átpakoltam sd-re már az is majdnem 4gb így a telo maga nem telitődik meg
. Egyébként nekem a fekete szürke van és nagyon szép. A fehér nem boztos hogy az én világom lenne
-
pepetech
őstag
http://www.apkmirror.com/apk/zenui-asus-computer-inc/asus-launcher/
Itt a legujjabb asus launcher ha kellene valakinek
. Huawei p8-on tutkerályos nagyon
így nem hiányzik nagyon az asus telefon
-
pepetech
őstag
Az új rom teljesítmény módban nálam 46889-et produkált antutuban. Átlagos vár nem 50000 de ugyan olyan smoth minden
-
pepetech
őstag
Hogy tudom megnézni hogy független e ? Nem akarok este végignyálazni egy fórumot mobilról
-
pepetech
őstag
Nekem t-s a telo uj rommal es sehol a t-s bejelentkezes
-
pepetech
őstag
Egy nagyon buta kérdésem lenne. Nem merem felrakni a b196-os telekomos romot mert végülos nekem függetlent adtak. Na most a kérdés. Ügye egy rommal nem tudják bekapcsolni a simlockot ? Nem akarom függetleníteni utána a telót
-
pepetech
őstag
Szia. Nekem volt sony z1 compactom illetve nem s5 hanem Note 4. Nos a sony nem rossz víz meg por álló viszont a tárhely nem a legjobb 16 gb és 1 alkalmazást sem tudsz a memória kártyára tenni. Samsung ilyen téren már jobb volt viszont a touch wiz egy rakás fo$h sajnso én Note 4-ről váltottam. Itt bármit átrakhatsz mem karira. A rendszer nagyon stabil nagyon gyors. Gyorsabb mint bármi más amivel dolgom volt (na jó nem az asus padfone még mindig nyerő nálam). Nagxon beleszerettem a huaweibe. Sony kb 1 szinten van ezzel kisebb is víz és porálló. Da valahogy ez mégis elegánsabb. Jó kézbefogni. Ja és a rendszerr gyorsabb a sonyétól is hiába a snapdragon... Nyugodtan vágj bele a 3gb ramot élvezet használni
-
pepetech
őstag
válasz
kisember07 #1172 üzenetére
A sonyt is naponta töltöttem. Akinek kibir 2 napot akkor az nem hasznalja a telojat.
-
pepetech
őstag
válasz
kisember07 #1169 üzenetére
Nekem z1c volt. Hardverbe kamerában nem jobb inkább egy szinten van. Annyi a pro a sony javára hogy vízálló. Ennyi
. Nameg az hogy kicsi. Ez a kettő ami plusz a sony felé.
-
pepetech
őstag
válasz
Erick68 #1132 üzenetére
Nőnek huawei p8 fehérben. Soha nem lesz baja. Bár én teljesen feketét akartam de az nem volt szolgáltatónál csak ez a szürke vagy mittomén milyen. Nagyon megbízható. Ettől jobb csak asus padfone lehet. Sajnos többi gyártó egyedi frlülete sokszor megöli az élvezetet. Én asus new padfone infinityről váltottam note 4-re utána p8-ra. Igaz megbántam qz asust de a p8 is remek készülék. De ha nőnek kell akkor még ebbe az árba egy iphone 5s is belefér. Nem szeretem az apple termékeit de a csajoknak bejön
Az én feleségem a p8 lite fehér verzióját birtokolja de azzal is meg van elégedve úgy hogy ő is note 4-ről váltott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest