- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
migabi24 #8953 üzenetére
Én laggról nem beszéltem. Viszont hogy a 4gb rambol maradt kb 700 szabadon. Hogy hiába csúcs hardware egy hívást csak samsungosan nagyon lassan tudsz megtenni. Meg maga az egész touchwiz ami itt már más nevet kapott de ugyan olyan szörnyű. Ha emuit tudtam volna heggeszteni az s7edge-re akkor még mindig meglenne
-
pepetech
őstag
válasz
trobi28 #8942 üzenetére
S7,S7edge valljuk be hogy még mindig egy optimalizálatlan fostalicska. Én edgéről váltottam P9-re de megérte mondjuk inkább s7edge előtt kellett volna p8-on maradni így megmaradt volna az ember pénze... De szerintem egy P8lite is jobban van optimalizálva mint bármelyik samsung
-
pepetech
őstag
válasz
AngeloDivina #8813 üzenetére
P9 lite-ban is van optikai képstabilizátor. Csak a sima p9-ben nincs.
-
pepetech
őstag
-
pepetech
őstag
válasz
migabi24 #8599 üzenetére
Na akkor ide kell írjak
. Miután eladtam a p8-am vettem s7 edge telót kerek 1 hónapig volt nálam a rendszere még mindig nagyon samsung hiába a csillió processzor meg ram amíg nem tudnak optimalizálni... Sikeresen túl adtam rajta és megvásároltam a P9-et háát gyerekek
. Lehet azt mondjátok nem éri meg az árát de napi használatban igen is felülmúlja. Az aksi nagyon acélos lett a kamera előtt emelem kalapom. A proci/ram kombó olyanokat művel hogy eldobom az agyam. Azért valjuk be nem kis frissítés a P9 azért csak 45%-al gyorsabb a p8-tól. Véknyabb és a kijelzőjét is élvezet tapicskolni. Szóval aki teheti nyugodtan válthat P9-re tényleg csak ajánlani tudom. Nem mondom azt, hogy a p8 rossz de a p9 jobb
. Viszont samsung s7/edge az felejtős.
-
pepetech
őstag
válasz
csipszikutya #8578 üzenetére
Ezzel nincs semmi baj. Igaz már p9-em van de p8-on és most is megvan a jelenség hogy utazás közben néhol nincs vagy csak gyenge a térerő ilyenkor a telefon olyan szinten próbálkozik felcsatlakozni egy hálózatra hogy lemerül pikk pakk. Volt 1 hónapig samsung s7 edge telóm és olyan helyen dolgoztam németországon belül ahol nem volt semmi térerő. 12-kor kikapcsolt a telefon
.
-
pepetech
őstag
Na megjött a spigen tok. Már tudom miért ekkora a spigen üvegfólia
tökéletesen passzol a tok széléhez így maxx 1mm marad csak védtelen de azt megkarcolni lehetetlen a tok annyira védi
-
pepetech
őstag
válasz
sarszegi14 #8365 üzenetére
P9-re már vagy 2 hete kiszivárgott a v7beta de nem nagy dolog szerintem a v6 sokkal jobb p9-en p8 meg úgy jó 5.1-el ahogy van én a p8-on utáltam a v6-ot.
-
pepetech
őstag
válasz
adamsauvage #8170 üzenetére
Ez vicces... A 3 éves asus padfone 2 26660-et csinál nekem per pill.
-
pepetech
őstag
válasz
adamsauvage #7873 üzenetére
V6 alatt lehet témázni ha frissíted gondolom megoldható. Emui 4.1 lehet hogy kell hozzá.
-
pepetech
őstag
Gyerekek. Majd ha megyek haza Magyarországra viszem haza a tokjaimat licitre bocsáltom őket
van 3 db szilikon tokom amit oda adok kemény 300 ft- ért. Van egy kemény műanyag tokom panda mintás ez is 300 magyat pengő. Illetve van egy fém keretes de a hátlapja eredeti bőr tokom az 2500 ft (20euro volt) illetve van egy eredeti ablakos flip tokom is azt 3000 ft-ért adom. Ha valakit érdekel a pakk 5000-ért oda adom. De még odébb lesz a haza utam 1 - 1,5 hónap kb
-
pepetech
őstag
válasz
no more #5664 üzenetére
M7 jó telefon de érrzhetően jobb a p8. Viszont füles nélkül elvérzik az M7 mellett az biztos. Nem mindegy hogy előlapon 2 hangszóró vagy az alján 1. Viszont az audio chipje nagyon jó. Megfelelő fülessel jól szól. Pl ha jól emlékszem M7 már beats fülest kapott na az jobb lesz mint a gyári. Bár én vettem anno 8000-ért egy kickers fülest azzal nagyon jó a minőssége. Minden másra meg ott a Mastercard...
-
pepetech
őstag
válasz
madhat911 #5641 üzenetére
Én nem raktam alapmeretezetnek az sd-t hanem felraktam egy alkalmazást utána helyeztem sd-re az adatait persze maga az app marad a telon ilyenkor. De pl ami sok helyet evett az a here maps illetve a google play music volt de mind a kettoben be lehetett allitani hogy sd-re rakja a megvasarolt zeneket illetve a letoltott terkepeket. Sot ha alapmeretezett az sd akkor lasabb is a telefon ahogy eszrevettem. 4.3 óta nincs rendes android én is tudom. De nem olyab rossz ez a huawei ahoz kepest. Az alkalmazásokat meg tarts életben így nem lő ki semmit sőt van külön menü az értesítéseknek egy app-hoz 3 értesítés állítható értesitési sáv, értesitési szallag nameg zárképernyő. Ha nexuxsról jösz akkor először frissíts play áruházba minden google alkalmazást ne tilta le semmit mert bezavarhat és szedd le a google asszisztens-t ez nexus launcher ha leszedted belépsz a beállítások/Alkalmazások/alapméretezett programok bal leg alul. És ott a launchert kiválasztod. 1-2alkalommal az elején előfordulhat hogy bekavar az emui de miután belakod már jó lesz én 6hónapig nyuztam asus zen ui launcherrel (apkmirror.com-ról lehet leszedni [nem warez]) és bajom nem volt. Egyébként ha nexus párti vagy akkor még ne menj 6.0-ra maradj a jó öreg b200-on. Azon bajom nem volt. De rgyébként minden telefont meg kell szokni
. De ha tényleg nem tudod megszokni vedd fel a kapcsolatot a webshoppal hogy elállnál a szerződéstől.
-
pepetech
őstag
Érdekes nekem mindenhol ott volt. Szerintem maga az emui téma választja hogy van e vagy sem. Mivel én azzal soha nem bajlódtam hanem azonnal launchert váltottam így mindig megvolt. (Egyébként csak eladtam, 70-be vitték el úgy hogy megvolt a kamera melleti üveg repedve.) Ha valaki érdekel gyári flippes ablakos tok akkor ha legközelebb jövök magyarországra hazahozom
. Sőt lefotózom mindet hátha érdekel valakit a felhozatal.
-
pepetech
őstag
Nem vágom. P8-nál nem hiányzott a root illetve most az s7 edge sem egy olyan kategória amit rootolgatni kéne. Minden alkalmazást amit használok megveszem. Az a 300-500 ft nem sok de van 2000 ft-os alkalmazásom is. De hozzáteszem évek óta nem látom értelmét a rootnak. Sokan törölgetik a gyári google dolgokat. Könyörgöm a google csináltava rendszert
. Ha letöröl az ember 5 olyat amit alapbol sem használ nem lesz gyorsabb a telefon akinek meg nem elég 16,32 Gb az vegyen laptopot
. Hallottam olyat hogy 300 alkalmazás van valakinek. Szerintem használ is vagy 20-at belőle
. Ez nem azva rendszer mint anno az SE X8-nál hogy harcoltunk a MB-okért
. De végülis egyén válogatja ha neked kell akkor hajrá. De kiváncsi volnék mire használod.
-
pepetech
őstag
mert munkás telefonnak használtam igaz karc nincs rajta de pl a hátlapon a kamera üvege eltört. így maxx 60-ért tudnám eladni 70-ért már lehet venni. így elrakom tartalék telefonnak bármikor jó lesz. sőtt amig nem függetlenítem az s7-et addig marad munkásnak 1-2 honapig. nameg jo lesz a fiamnak
-
pepetech
őstag
nos távozok köreitekből. jó telefon a p8 de csak lecseréltem. s7 edge lett az utódja. a méretekkel nem foglalkoztam de meglepödtem mikor láttam hogy az 5.5 colos samu csak egy picivel nagyobb a p8-tól. a p8 marad dobozában a szekrényben. hiába jó telefon kegyetlenül lement az ára a használt piacon.
-
pepetech
őstag
Nekem p8 asszonynak lite van. Kijelző halál p8 után. Aksi harmatgyenge. Illetve kevés a 2gb ram ahoz hogy folyamatosan pörgesd a telefont bár p8 után mondom hogy kevés. Én azt mondom mindenféleképp p8. A lite nagyon gyenge sajnos. Egyébként kamerába tud szépet fotózni az is.
De néha egy sima facebook alkalmazás is megöli a lájtot ugy hogy ki kell kapcsolni a telot
-
pepetech
őstag
válasz
Ferenczi Áko #5194 üzenetére
Kamera nem lényeg mivel nem szoktam fotózkodni ha fotózok is akkor elölapin fotozom magam az asszonynak amiz viberen vagy messengeren küldök el neki. Hátlapival ritkán fotózok munkahelyen hibákat (építőipar) de ritkán van rá szükség. Telefonálás az elsödleges illetve a multimédiás használat. Havi minimum 3gb mobilnetet lövök el (németországban) magyarországon volt olyan hogy 1 hét alatt 12 gb ment el
. Illetve ha este már mindenki alszik akkor nyomok egy két játékot. S7 szimpi viszont félek a véletlen érintésektöl.de ott a vizálloság. A mate 8 viszont nem vizállo de ezzel a hardverrel meg aksival egy kib@szott TANK
.
-
pepetech
őstag
Gyerekek úgy néz ki, hogy telefon csere előtt állok. Azért itt teszem fel a kérdésem hogy tiszta képet kapjak hogy ti mire lépnétek tovább p8 után. Szóval a két kiválasztott samsung galaxy s7 edge vagy huawei mate 8. Méret annyire nem necces volt note4-em ami helyel közzel akkora mint a mate 8. Ti mit választanátok?
-
pepetech
őstag
válasz
rejtettlampa #4968 üzenetére
Dungeon hunter 5 elindul de olyan lassan tölt hogy csak na. A note 4 laggos szar volt de a játékok szépen futottak rajta.
-
pepetech
őstag
Gyermekeim az összefoglalót már annyiszor elolvastam de nem találtam benne a visszaállás menetét. Ha én nem láttam akkor sajnálom de egyébként
1. Mobil nézetbe nincs összefoglaló...
2. Ha ennyire ráértek és tudjátok is mint a kolléga is simán belinkelte.
3. Zorall pihenj már egy kicsit mindig olvasom a fórumot és te mindenkibe rögtön beleharapsz. Erre vársz.
Vicces vagy -
pepetech
őstag
Valaki mondja már meg nekem, hogy hogyan tudok b200-ra visszatérni b317-röl? A b196-at letöltöttem de a 3 gombos nem indítja.
-
pepetech
őstag
válasz
rejtettlampa #4559 üzenetére
Pacsi a zacsidra !
-
pepetech
őstag
Segítsetek kérlek! Merre van v6 alatt a védett alkalmazások menü? Sehol sem találom és pl telefon bekapcsolás után ha nem nyitom meg a vibert akkor addig nem jön egy üzi se
. Szóval valahogy be kellene tennem védetbe de sehol semmi még a kereső sem segít rajtam
-
pepetech
őstag
válasz
rejtettlampa #4481 üzenetére
2 év ilyet használok és baja nincs
igaz én 1500-ért vettem telefonos boltban de nagyon jól bírja.
-
pepetech
őstag
-
pepetech
őstag
6.0 észrevétel! Google playről vásárolt al umok a google zenelejátszóján sokkal szebben szólnak. Szerintem finomítottak rajta. Mondjuk eddig sem volt rossz a jbl fejhallgató minősége.
A smart tokos kinézettel foglalkozott valaki? Vagy mindenki ipaky tokkal nyomul nekem van csak gyári ablakos tokom?
-
pepetech
őstag
válasz
boogiemano #4357 üzenetére
Apkmirror.com-on nézz szét én innen szedtem le az asus launchert ami play szerint nem kompabilitis mégis szuperál rajta. Hátha van sony app is rajta. Most utazom épp így a 100 mega romingomat nem lövöm el miatta de nézz szét hátha
. (Pl asus zenelejátszója meg a samungé fennt van emlékeim szerint)
-
pepetech
őstag
Itt a videó: [link]
Most csináltam, hogy lássázok mi a bajom. Egyébként eddig csal pozitív dolgokkal találkoztam 6.0-a alatt ez sem zavar mert szebb mint volt de ha pl én rakhatok be másik képet akkor módosítanám
-
pepetech
őstag
Valaki aki használ gyári ablakos smart zokoz? Marshallow alatt nem tudom hogy lehet a kis ablak kinézetét változtatni.
-
pepetech
őstag
válasz
Cassio1987 #3904 üzenetére
Itt szrintem nem az a lényeg hogy szinkronizál minden órában hanem, hogy mit. Az is közrejátszik, hogy munkáról munkára játok egy nap akár több helyen is megfordulok és itt németben rengeteg a hegyes vidék akár az is meríthet hogy keresi a hálózatot a telefon.
-
pepetech
őstag
válasz
migabi24 #3900 üzenetére
Napközben nem nyomkodom mivel épitöiparban dolgozom de igen szoktam telefonálgatni. De rengeteg facebook, viber illetve email üzenet jön 3 email cimet szinkronizál. A fényerö mindig maxxon van hogy mindig lássam a kijelzőt. Nem gyengusz ez. Note 4 is így birta nálam meg a sony z1 compact is ezek is hiresek a nagy aku időröl de az én felhasználási módom mellet így merülnek. De van olyan hogy 20:00-ra már 20%-on vagyok.
-
pepetech
őstag
válasz
Cassio1987 #3898 üzenetére
44%-on vagyok 1óra 30percel. Bár abba. Az idöben kap rendesen. Egyébként nem mérvadó mivel nekem akkor is szinkronizál ha nem megy a képernyő. Így van hogy jobban és kevésbé merül. 1napnál többet nem bír de azt az egy napot acélosan bírja.
-
pepetech
őstag
Szerintetek milyen áron mozog egy telekomban vásárolt DE független készülék? Aminek a hátlapjánál a kamera mellet az üveg megrecsent. 1 vékony törés van rajta.
-
pepetech
őstag
válasz
rejtettlampa #3676 üzenetére
Az vicces hogy a leírásban ott van, hogy nem lite kell neki de képes a lite verzióról feltölteni fotót
-
-
pepetech
őstag
Nos sokan nem töltenek fel ide privát fotót tájat meg akar a f@szom fotózni
itt a publikus google drive mappám ide töltöttem fel pár fotót amit ma készítettem. Mindrn beállítás gyári egyedül a fókusz miatt böktem a kijelzőre fotózás előtt.
Tessék: [link]
-
pepetech
őstag
válasz
Roland861010 #3035 üzenetére
Folyamatos mobil net mellet úgy vagyok hogy legrosszabb esetben is 15%-on van a telefonom mire ágyba kerülök ez olyan 9óra körül van. Wifi nincs mivel 5,2gb mobilnetem van. Most vagyok ugy hogy fotozgatok netezgetek illetve kajálások közt játszok egy kicsit és most vagyok 70%-on 14:00 van per pill. Szóval 6 óra alatt 30%-ot merült. Viszont ha este nem töltöm de 100%-on hagyom akkor reggelre képes akár 10%-ot is merülni. Mondjuk ez nem is baj mert a litiumos aksiknak 80-90%-on a legjobb. De egyébként minden este töltöm úgy hogy egész este töltőn van. Fagyással nem találkoztam még. Én samsung note 4-ről váltottam és áldom a napot. Egyébként imádtam a note 4-et de egy fos volt a rendszere egy vagyonért. Köröket ver a p8 a note 4-re
. Egyedül grafikus téren gyengébb. Érezhetöbben többet töltenek a játékok de viszont nem akadnak mint a samsungon. Egy negatívumot tudok csak a huawei ellen hogy a hátlapon a kameránál lévő üveg reped. A semmitöl elreped. Nekem is elrepedt a zsebemben. Ugyan úgy mint az új huawei nexusokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest