Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• shrek1988

csendes tag

Üdv mindenkinek !

Nemrég vettem egy ilyen készüléket és találtam a szoftverben egy hibát amiről eddig még nem esett szó a fórumon, szóval gondoltam megkérdezném, hogy mindenkinél jelen van-e a dolog vagy csak nálam.

A telefonon szeretnék bizonyos app-oknak hozzáférést engedélyezni az értesítésekhez, eleve a beállításokban nincs ilyen menüpont (angolul "Notification access"), de ezt orvosolni lehet Notification Listener Settings nevű programmal ami kvázi utat mutat (semmi mást nem csinál) , viszont itt hiába pipálom be bármelyik programot, egy képernyőzárás után elfelejti a beállítást, ha nem teszek képernyőzárat akkor nem, illetve ha play-ről felteszek valami 3-ik féltől származót akkor sincs gond, de azért jó lenne az eredetit használni, illetve ha tényleg mindenkinél jelen van a hiba akkor jó lenne ha javítanák egy frissítéssel ezt is.

Egyébként ilyen hozzáférésre lenne szüksége tudtommal pl: az Airdroidnak, a Pushbullet- nek vagy más neves programoknak is, én Mi Fit- el szeretném normálisan használni.

Új hozzászólás Aktív témák