- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
csipszikutya #19454 üzenetére
Igen, mert valami be van ragadva, többet is tud mutatni a program, nem bonyolult, proces, ébresztések, ilyeneket nézz. Kell kis hozzáértés, magadtól is belejössz, én is magam tanultam meg használni, szóval mélyedj bele, megfogod azt is találni, az androidon belül mi van beragadva. Sokszor ajánlottam már másoknak is, de nem tudták használni, értelmezni, pedig szerintem nem bonyolult, ráadásul magyar nyelvű
-
szemesi69
addikt
válasz
csipszikutya #19451 üzenetére
Szia! Tedd fel ezt, hagyd egy pár órát futni, aztán nézd át, látni fogod mi a nagy fogyasztó.
-
ANDROID???
addikt
válasz
csipszikutya #19451 üzenetére
Keresd meg melyik prog húzza a készüléket.
Olyat keress amit te tuti nem használtál. -
ZolkoW
őstag
válasz
csipszikutya #18719 üzenetére
nem régóta van P10 lite-om, szóval nem ismerem még őket, de régen a Sonym szevizmenüből meg tudta mondani, mennyit tud még az akkuja. (talán itt is van ilyen) Ha viszont rossz a csatlakozó, vagy tényleg hibás az akkud, akkor azt nem biztos, hogy kimutatja...vagy csak olyan formában, hogy extra alacsony kapacitást mér. csak tippelek. Mondjuk egy rosszul érintkező csatlakozó simán csinálhat ilyet.
-
ZolkoW
őstag
válasz
csipszikutya #18717 üzenetére
az akkut kétlem, hogy bármilyen esetben is kiírná, mint fogyasztót.. nekem akksi-betegségnek tűnik amit írsz.
-
Zsocy155
őstag
válasz
csipszikutya #18700 üzenetére
Szia!
Valószínűleg a Factory reset-re gondolsz. Sok esetben az a megoldás.(már megint lassú voltam.
-
ANDROID???
addikt
válasz
csipszikutya #18700 üzenetére
Akkor mehet a "titkos" Factory Reset, utána figyeld mi lesz, ha ugyanúgy túlzóan fogy a töltöttség, akkor mehet szervizbe.
Mellesleg ez P8 Lite -
ANDROID???
addikt
válasz
csipszikutya #18698 üzenetére
Min az az RR?
ÖsszefoglalóAz ott leírtakban találsz megoldást, ha azzal nem javul a helyzet kérdezz újra
-
ANDROID???
addikt
válasz
csipszikutya #17500 üzenetére
Amennyiben a készülék szolgáltatótól vásárolt origi volt és azóta nem lett rajta semmi piszkálva a BL zárva lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest