- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dns120
újonc
válasz
che 1990 #2388 üzenetére
16Gb -8Gb egyértelmű hogy jobb.
Kamera számomra nem egyértelmű pedig itt vizsgáltam a képeket.
Hangzás igen, jobb a P ahogy írtam korábban
Anyaghasználat érzésre jobb csak, a nem szétszedhető kivitel miatt. Amúgy ugyanaz. Szemből egyezik, oldalról van egy festett ezüst rész és alatta egy műanyag lap. Ha a honor is fix hátlapot kapott volna nem mocorogna használat közben és lehetne trendi fémszínű oldala amin dróttal bökdösős foglalatok vannak.Valaki meg tudja mondani hogy a P8 Lite miért DUPLA ledes villanós?
Én akárhogy vizsgálom csak egyet látok benne aminek fénye a legócskább Samsungéval sem vetekszik. Valahogy nem értem miért nem lehet egy épkézláb 5Ft-os diódát belerakni. Galaxy Xcover kettesem ehhez képest egy gyárcsarnokreflektor volt
-
kort01
aktív tag
válasz
che 1990 #1833 üzenetére
Huawei G6-hoz és G620S-hez képest én is valamelyest gyengébbnek érzékelem, Galaxy S4 minihez képest pedig sokkal erősebbnek. Ezeken kívül volt még jó néhány telefonom, amelyekkel kb. egy szinten van. Még a Galaxy S5-höz képest sem láttam nagy eltérést. Eddig én még nem érzékeltem az általad írt drasztikus gyengeséget. Milyen rom van rajta?
-
che 1990
tag
válasz
che 1990 #1832 üzenetére
(Kifutottam a szerk. Időből...)
Mèg annyi, hogy a cèges Samsung tablet, egy Sony M2 ès egy őskori Galaxy S advance is vígan használja a wifit...csak az èn p8 lite-om szenved
Látja, hogy van wifi, kapcsolódik is, de mivel túl gyengènek látja a jelet, lekapcsol a wifi hálózatról.
Online rendeltem, szóval nem aggódok (14 napos elállási jog), de bosszantó, hogy nem tudom, hogy merjek-e újra ilyen típust venni :/Az otthoni wifit használtam vele, de akkor már feltűnt, hogy gyengèbben fogja a jelet, mint párom g2 minije.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest