-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
gabor9991 #18452 üzenetére
"Az én telefonomon ezt meg lehet csinálni, és nem hiányzik a 2G hálózat, szinte mindenütt elérhető a voda 3G."
Na ha a te készülékeden működik akkor minden ok nem?
Akkor még egyszer: Elsődleges 4G, másodlagos 3G, harmadlagos 2G. A fejlettebb technológiát próbálja elérni a készülék, ez ilyen. Én úgy szoktam csinálni, ha netezek, akkor bekapcs 4G, ha nem kell a net, akkor csak 2G, mert ha a másik kettőnek (4G, 3G) nincs erős jele, akkor minek szívja az akkut, feleslegesen ne nyűglődjön.
Arra tudok még gondolni, hogy a 4G nem elég erős ezért bele-bele kóstol a 3G-be és a 3G-4G között ingadozik, ilyen előfordulhat. Ez sima böngészésnél nem biztos, hogy észlelhető.
Próbáljátok a 3 közül a középső beállítási lehetőséggel. -
szemesi69
addikt
válasz
gabor9991 #18442 üzenetére
Nem jól csinálod. A zippet csomagold ki, van benne két fájl ami a képen látszik, update app, Meta.info. a telefon gyökerébe hozz létre egy dload mappát, vagy ha van sd kártyád arra is jó. A dload mappába tedd bele a két fájlt, kapcsold ki a telefont, majd három gombbal indítsd el/ hangerő fel-le+bekapcsoló gombot egyszerre tartsd nyomva/, magától elfog indulni a telepítés. Zip fálból nem fogja látni, ezért nem sikerült.
-
szemesi69
addikt
válasz
gabor9991 #18438 üzenetére
Ha jól tudom, személyesen voltál ott, akkor 3 nap, ha rendeléssel jött akkor 14 nap. Csere utalványosnál nem tudom hogy van. 100 százalékosan nem tudom. Az én véleményem szerint a 6-s droid jobb, de ettől függetlenül egy új készülék nem tud otán frissíteni az elég gond. A garanciád 2 év kell, hogy legyen mivel újat kaptál mégha csereutalványos is.
-
szemesi69
addikt
válasz
gabor9991 #18436 üzenetére
A képek szerint jól csináltad. Próbáld esetleg úgy, hogy belépsz recoverybe, ott wipe chache, majd wipe data factory reset, majd reboot system now. Ezzel vissza áll gyári állapotba, majd újra menj rá a frissítés keresésre, és próbáld újra. Előtte adat mentés, névjegyek, képek, videók ha van. Mindenképp full rom legyen kiválasztva, ha sikerül a frissités, akkor utána is legyen gyári vissza állítás. Azt nem mondtad, honnan származik a telefon, ha használtan vettétek, kitudja nem mókoltak-e rajta valamit.
Zsocy155 javaslata is jó, de ha nem csináltál még olyant, akkor óvatosan, előbb olvass utána, hogyan zajlik a folyamat.
-
Zsocy155
őstag
válasz
gabor9991 #18433 üzenetére
Szia!
Ha OTA-n jönne akkor fel kellene menni, de egy exTelemax-os ismerősöm mondta, hogy az OTA frissítés is fektetett már meg telefonokat.
Én letölteném a teljes szoftvert és 3 gombossal tenném fel, majd FR.
Viszont ha hibátlan a telefon akkor maradhat az 5.0. Hatalmas változásokat nem hoz a 6-os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest