- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
hockeyapu
senior tag
válasz
hunhool1979 #344 üzenetére
Még mindig nem !
Öt hónapja szerepel a számlámon a teló úgy, hogy meg sem kaptam !
Vannak levonások összevissza, de akkor sem fedezi a többletköltségeket, és nem tudok másikat sem rendelni ! Agyrém !
Azt javasolják sokan tegyek feljelentést a fogyasztóvédelemnél, mert azt nem szeretik ! Ja, csak idő és pénz ! És időközben felment az ára a telóknak rendesen! -
F86
csendes újonc
Ezt írja ki :java.security.cert.certpathvalidatorexception trust anchor for certification path not found
-
F86
csendes újonc
Srácok nektek működik George? Ma frissítettem és azóta nem tudok belépni
-
bozoki
csendes tag
Aki a gyari foliat hasznalja annak nem kezdodott el feljonni, buborekozodni 2 honap hasznalat utan?
-
hunhool1979
tag
Sziasztok.
Tegnap megjött a teló(plusz az óra) és eddig teljesen patent minden. Egy kérdés. Használ valaki K&H mobilbankot? Megoldhato a használata alkalmazásom keresztül, vagy felejtős?
Köszi a választ. -
O.CS
aktív tag
Sziasztok!
Eza a telefon vízálló?
Sztereó hagszóró van benne? -
kp78
addikt
Milyen szépen beesett a P50Pro ára >> [link]
Mi a túrót árulhatnak ezek? -
donnie.d
aktív tag
A lassításról nem tudok információt mondani, lévén a videó funkciót kevésszer használom. Ellenben én hűségidő hosszabbítás miatt cseréltem a P40 Pro-t P50 Pro-ra még az év elején, s eddig nem bántam meg.
Egyelőre (és remélem hosszú időre így is marad) nincsenek technikai problémáim a telefonnal. Elődjéhez mérten ez is tud melegedni, ámbár tény, hogy én tokban (és ezen felül egy szemüvegtokban is) tartom, így szellőzés zsebben annyira nem megoldott, valamint elég vastag Armor tokot vettem hozzá.
Szerintem a tesztek egy része korrekt, viszont én úgy vettem észre, hogy azért jóval jobb képeket és videókat tud csinálni, mint ahogyan azt leírták különböző oldalakon. Nem jobb kétszer, mint az elődje, de szerintem simán túlszárnyalja egy 50%-al. Nincs 5G tény, de mondjuk én az előd esetében nem igazán használtam. Hiába gyors internet, kapcsolódás, ha az ország jelentős részén így is csak 4G-t tudok használni, továbbá a P40 Pro esetében volt olyan (na akkor hagytam fel az 5G használatával), amikor szó szerint olyan forró lett a telefon, hogy tojást lehetett volna a hátoldalán sütni. Most elég korrekt áron lehet hozzájutni a P50 Pro-hoz (több infó volt, hogy vodafone-nál pl. folyamatos készlethiány van), nekem kifejezetten tetszik. Mintha fényerőben is többet tudna nyújtani. Használat kérdése, hogy mennyire merül, de ha nem fut húsz alkalmazás egyben, és nem fotózól egész nap, valamint nincs bekapcsolva a net folyamatosan egy nap bőven megvan, akár kettő is. Bár nálam rossz szokás, hogy nap végén felteszem töltőre még akkor is, ha mondjuk 70-80%-os töltöttség van. Ellenben volt olyan, hogy elég jól megdolgoztattam (Gspace, facebook, messenger, fotózás, folyamatos net) és reggel 10-től majdnem éjfélig kibírta, bár akkor már 20%-on volt. Viszont a gyorstöltést egy áldásnak vélem, mert kb. 35 perc alatt 20%-ról 95%-ra töltött fel. Hosszútávon mennyire jó a gyorstöltés még nem tudom, de bízom benne idővel nem fog kiderülni, hogy ez a funkció nyírja az akksit. -
zezso86
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes egy P40Pro-t lecserelni P50Pro-ra?
Milyen szempontokat erdemes figyelembe venni? A P50 Pro képes a videózásnal 720@7680fps extralassitasra?Köszönöm mindenkinek előre is a segítséget!
-
rdt89
addikt
Egy kérdés a tulajokhoz.
A 13mp-es ultraszéles kamera videó és kép alkotása terén, mennyivel gyengébb a fő egységhez mérten?
-
F86
csendes újonc
Nekem nincs gond vele
-
borcsella
csendes tag
Ez nem telefon probléma, sajnos más készüléknél is ugyanezt tapasztaltam, hogy a képek sötétek. Ez Facebook hiba szerintem!
-
donnie.d
aktív tag
Természetesen kétszer is.
De akadt olyan is, hogy hírfolyamban megjelenik ismerősök képei, de amikor meg akarom nézni a többi képét, s rámegyek a profil oldalára, s ott pedig belépek a fényképek menüre akkor megjelennek az albumok, s azon belül a képek is, de ha rányomok valamelyik, hogy nagyobb méretre váltson, akkor csak sötét kijelző fogad. Ugyanez van a csoportoknál is.
Biztos nem a telefonnal van a probléma, mert például a Facebook Lite-nál működik a helymeghatározás, s az általam említett problémák egyike sincs jelen. -
donnie.d
aktív tag
Én most változtattam, hogy ezt leírtad. Előtte töröltem a gmail fiókot, és az alkalmazások menüben megkerestem a blue mail-t, s töröltem a gyorsítótárat, majd újra hozzáadtam a fiókot. Elfogadta, működik rendesen.
Én javarészt alapbeállításon használom a telefont, lehet nálad valami át van állítva, vagy be van állítva, ami zavarhatja a szinkronizációt.Mondjuk nekem mostanában a facebook nyekereg. Nem lehet megnézni más képeit, ha rámegyek a profiljára, s csak sötét képernyő fogad (a lite verzió tökéletes), s a helymeghatározást se tudja. Nem tudom mi lehet. Gondolkodok végleg átváltok lite változatra.
-
kp78
addikt
Akinek már van P50Pro, milyen email klienst használ?
Blue Mail, Spark, Aqua Mail?
Megtenné vki, h a Blue Mailt (App Gallery-ből tölthető) megpróbálja beállítani egy gmail-es címmel?
P40 Pro-n több embernek is elszáll a Blue Mail, ha gmail-es címet akar felvenni. -
hunhool1979
tag
Másfél hét és én is csatlakozom
alig várom
-
bozoki
csendes tag
Valaszolok en, hiszen hasznalom az elso nap ota.
Igen, pont az csinalja, Google fiokodhoz hozza is ad egy telefon fajtat, nekem azt hiszem p30st adott, vagy valami hasonlot, most meg nem mondom.
Eleinte en azt hittem a Gmail nem megy, de be lehet allitani annak is a szinkronizalast. Youtube gondolom megy, de en Vancedet hasznalok AppGallerybol, a terkep is megy. Nem bonyolult, en letoltottem es hasznaltam. Tokeletesen mukodik -
BaDaBoo
csendes tag
-
BaDaBoo
csendes tag
Szia!
Én tökéletesen megvagyok Google nélkül, de hát tudod, ízlések és pofonok.
Youtube-t én böngészőből érem el, ugyanez a helyzet a bank szolgáltatással is. Eleinte furcsa volt, de hamar meg lehett szokni.
Játszani abszolút nem játszok, így arról nem tudok érdemben nyilatkozni.
Egy UA fülest használok már évek óta, eddig minden telefonommal tökéletesen működött, ahogy a P50 Pro-val is.
-
tonyi
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem valószínű. De van valakinek Kirin CPU-s P50 Pro-ja?
Tradingshenzen.com oldalon láttam. Van aki rendelt már innen? -
bozoki
csendes tag
2 hete használom már a P50 Prot, ezelőtt nekem egy P20 Prom volt a kettőt nyilván nem lehet összehasonlítani, de én nagyon úgy gondoltam hogy megleszek a GMS nélkül. Első pár napban legszívesebben sírva fakadtam volna, valahogy semmi se jött össze a Google nélkül. Napokkal utána, amikor elkezdtem fotózni, megtaláltam a Gspacet egyre inkább kezdett megtetszeni. Aki eddig előszeretettel használta az OTP alkalmazását annak annyira nem ajánlom mert a böngészős internetbank borzasztó. A Simple alkalmazás leváltható a Curveal ami AppGalleryben is elérhető. Youtube helyett a Youtube Vanced még mindig elérhető szintén AppGalleryben. Akkumulátor nekem megfelelő, pedig én rengeteget nyomom az elejétől kezdve. Én ajánlom a telefont, első egy-két nap lehet nehéz lesz, de minden alkalmazásra meglehet találni a megfelelő helyettesítést.
Valaki tudja milyen fólia van rajta gyári szinten?
Illetve, ha valaki szeretne kérdezni pmben írhat nyugodtan
-
donnie.d
aktív tag
válasz
borcsella #305 üzenetére
Szia
Nekem volt (van eltéve) P40 Pro-m, s előfizetés hosszabbítása miatt vásároltam P50 Pro-t.
5G valóban nem mindenhol van. A fővárosban kevés helyen tapasztaltam, hogy nem lenne, de én bevallom nem nagyon szerettem, mert a P40 Pro-n, ha bekapcsoltam, akkor szerintem ha ráütöttem volna egy tojást simán megsült volna olyan forró volt. Így inkább maradtam a 4G mellett, s szerintem mire ezt kukázzák, addigra a P50 Pro már rég elavult lesz, s már sokadik flagship lesz elérhető a piacon.
Az appgallery-ből valóban több alkalmazás nem tölthető le, de vannak megbízható áruházak ez mellett. Én például az aptoide-ot és az Aurora-t használom. Mindkettő megbízható, hivatalos áruházak, amelyek használhatóak anélkül, hogy vírust kapnál be, vagy esetleg nem kívánt szoftver települne a telefonodra. Nekem még egyikkel sem volt problémám, bár tény, hogy nekem kicsit zavaró, hogy ezekre az áruházakba sokkal előbb érkeznek meg a hivatalos frissítések, s annak ellenére, hogy nincs agyontelepítve mindenféle sz*rral a telefonom mégis mindennapra jut pár frissíthető alkalmazás. De eddig nekem semmiféle rendszerhibát nem okozott egyik sem.Úgy tudom az Erste netbank elérhető, igaz én OTP-s vagyok az az alkalmazás már nem, bár nekem megfelelő úgy is, hogy böngészőből lépek be. A Youtube és a gmail, valamint a Chrome GMS nélkül nem elérhető tudtommal, de van egy Gspace alkalmazás, amelyet, ha megnyitsz, akkor oda telepíthetőek, s hibátlanul működnek.
Már fentebb is írtam, hogy hogy a P50 Pro teszt alapján eléggé le lett húzva, de az én használatomban azt érzem, hogy ok nélkül. Valóban hiányzik belőle az 5G és nincs hatalmas előre lépés, de valahogy úgy érzem, hogy jobb, mint a P40 Pro. Bár tény, ha sok alkalmazás fut egyszerre, s még tokban is tartod (nekem van egy plusz a kijelző védelme miatt, ami olyan, mint egy textil szemüvegtok), akkor zsebben hajlamos melegedni. De ahogy olvastam ez több más márkájú telefonnál is így van. Ellenben van gyorstöltés (és vezetéknélküli) töltés opció. Ha lemerülne 0% akkor akár egy órán belül simán 100%-ra fel tudod tölteni. Ha nem telepíted tele mindenféle sz*rral, és megfelelően használod, tehát nem futnak háttérben feleslegesen alkalmazások, s nincs egész nap bekapcsolva a WiFi, mobilnet, Bluetooth, akkor simán kibír egy napot a telefon, vagy akár többet. -
borcsella
csendes tag
Sziasztok!
P50 pro vásárlás előtt állok s nem szeretném mókolni!
Írtátok hogy majdnem minden rajta van. Én, amit használok: Facebook, instagram, messenger, YouTube, gmail, viber, whatsapp, erste netbank s alapvető alkalmazások.
Érdeklődni szeretnék, hogy ezek letölthetőek az Appgallery-ből? Csak mert valahol azt olvastam, hogy pl a messenger nincs ott fenn.
Előre is köszönöm a választ! -
cinikis
tag
Szia, én még Mate 20pro-n vagyok és pont a kamera miatt váltanék, de idáig nem volt alternatíva.
Agyaltam a P40pro-n de időközben megjött a P50pro és hamár.
Szóval ma megnéztem boltban és a P50 mellett szól a sztereó is.
Igaz nincs 5g,de állítólag nagyon ritka is🙄, a google miatt aggódom, bár a boltban ment s youtube/letöltés is és ahogy olvasgatok lassan minden.
Esetleg tapasztalatod van játékokban belépésről,lassított felvételről (boltban nem volt az igazi, de az lehet fények/beállítás gond is).
Van valami jelszótároló, vagy hogy lépegetünk be régi alkalmazásokba?
Huawei am61 bluetooth füles használok a Mate 20 pro--n, tapasztalat fülessel?
Előre is köszi. ✌️ -
BaDaBoo
csendes tag
Szervusz!
Mate 40 Pro-ról váltottam P50 Pro-ra. Tökéletesen elégedett voltam a Mate 40 Pro-val, csak hajtott a kíváncsiság a kamera miatt, így lett végül P50 Pro-m.
Végigjártam a lépcsőket, P20 Pro, Mate 20 Pro, P30 Pro, Mate 20x, P40 Pro, Mate 40 Pro és végül P50 Pro, szóval szükség esetén azokról is tudok nyilatkozni.
Ami hiányzik a P50 Pro-ból a Mate40 Prohoz képest az például az, hogy az allways on display az csak akkor kapcsolt be a Mate40 Pro-nál, hogyha rápillantottam a kijelzőre, egyébként sötét volt. Apróság, de nekem tetszett. A P50 Pro ezt nem tudja, csak azt, hogy érintésre ébreszti fel a kijelzőt, vagy épp folymatosan megy.Mivel nagy tenyerem van, ezért nekem a Mate40 Pro is teljesen konfortos volt, a P50 Pro "kellemesen kicsinek" tűnt utána az első pár napban. Kamerában olyan egetverő különbséget nem vettem észre a két telefon között, talán annyit, hogy sötétebb körülmények között gyorsabban és magabiztosabban cselekszik a P50 Pro.
Mivel gyakorlatilag minimális ráfizetéssel jutottam a P50 Pro-hoz, ezért nem bántam meg, de 50-100 ezer forinttal többet nem ér szvsz, de aztán tudod hogy van, ízlések és pofonok...
Eszembe jutott még valami, a 120 Hz-es kijelző észrevehetően kellemesebb a szemnek. Ha jól tudom a Mate 40 Pro csak 90 Hz-et tud. De ez tényleg csak apróság.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5G helyett öt kamera, Kirin helyett Snapdragon chip, Google helyett EMUI 12. Mire elég?
- Nintendo Switch
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest