- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
Szerintem nagyban függ hol vagy.
Odahaza (ami megyeszékhely ráadásul) hiába kapcsoltam be az 5G-t, csak 4G volt. Vagy a munkahelyemen olyan jól volt megépítve, hogy akárhány telefon volt nálam például az öltözőben keresgélni kellett a jelet, vagy csak egy vonal volt.Lassabb a fel/le töltés, de nem annyira észrevehető. Szerintem az 5G nem ér annyit. Mondjuk én nem használok rajta youtube-ot és társait. Szóval max fényképet töltök fel, vagy videót küldök.
-
hockeyapu
senior tag
Nem próbáltam, hanem megrendeltem, elfogadták, azóta is ott van a fiókomon a megrendelés!
És mivel teljesítetlen rendelésem van, semmit nem tudok csinálni, amíg az él!
2005 óta él a szerződésem, az egyetlen megoldásnak azt ajánlották, hogy vegyek valamelyik családtag nevére új előfizetést, és majd, ha rendeződik összevonják!
Anyátok! -
donnie.d
aktív tag
Nekem P8 Lite, P9 Lite, Mate 20 Lite. Ekkor lett egy P30. Nehéz döntés volt, mert ekkor váltottam előfizetésre, és mivel kevés alkalmazást használok, ezért féltem rossz döntést hozok és nem fogom tudni kihozni. De a kamera pótólt mindenért. Két év után anyám örökölte meg, ekkor jött a P40 Pro, mert kamerában nagy előrelépés volt. A hűségidő lejárta hozta magával a P50 Pro-t. De ha bírja a strapát, akkor hűségidő lejártáig nem tervezek váltani. Nagyon szeretem a Huawei-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged