Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• donnie.d

aktív tag

válasz borcsella #305 üzenetére

Szia
    Nekem volt (van eltéve) P40 Pro-m, s előfizetés hosszabbítása miatt vásároltam P50 Pro-t.
    5G valóban nem mindenhol van. A fővárosban kevés helyen tapasztaltam, hogy nem lenne, de én bevallom nem nagyon szerettem, mert a P40 Pro-n, ha bekapcsoltam, akkor szerintem ha ráütöttem volna egy tojást simán megsült volna olyan forró volt. Így inkább maradtam a 4G mellett, s szerintem mire ezt kukázzák, addigra a P50 Pro már rég elavult lesz, s már sokadik flagship lesz elérhető a piacon.
    Az appgallery-ből valóban több alkalmazás nem tölthető le, de vannak megbízható áruházak ez mellett. Én például az aptoide-ot és az Aurora-t használom. Mindkettő megbízható, hivatalos áruházak, amelyek használhatóak anélkül, hogy vírust kapnál be, vagy esetleg nem kívánt szoftver települne a telefonodra. Nekem még egyikkel sem volt problémám, bár tény, hogy nekem kicsit zavaró, hogy ezekre az áruházakba sokkal előbb érkeznek meg a hivatalos frissítések, s annak ellenére, hogy nincs agyontelepítve mindenféle sz*rral a telefonom mégis mindennapra jut pár frissíthető alkalmazás. De eddig nekem semmiféle rendszerhibát nem okozott egyik sem.

Úgy tudom az Erste netbank elérhető, igaz én OTP-s vagyok az az alkalmazás már nem, bár nekem megfelelő úgy is, hogy böngészőből lépek be. A Youtube és a gmail, valamint a Chrome GMS nélkül nem elérhető tudtommal, de van egy Gspace alkalmazás, amelyet, ha megnyitsz, akkor oda telepíthetőek, s hibátlanul működnek.
    Már fentebb is írtam, hogy hogy a P50 Pro teszt alapján eléggé le lett húzva, de az én használatomban azt érzem, hogy ok nélkül. Valóban hiányzik belőle az 5G és nincs hatalmas előre lépés, de valahogy úgy érzem, hogy jobb, mint a P40 Pro. Bár tény, ha sok alkalmazás fut egyszerre, s még tokban is tartod (nekem van egy plusz a kijelző védelme miatt, ami olyan, mint egy textil szemüvegtok), akkor zsebben hajlamos melegedni. De ahogy olvastam ez több más márkájú telefonnál is így van. Ellenben van gyorstöltés (és vezetéknélküli) töltés opció. Ha lemerülne 0% akkor akár egy órán belül simán 100%-ra fel tudod tölteni. Ha nem telepíted tele mindenféle sz*rral, és megfelelően használod, tehát nem futnak háttérben feleslegesen alkalmazások, s nincs egész nap bekapcsolva a WiFi, mobilnet, Bluetooth, akkor simán kibír egy napot a telefon, vagy akár többet.

Új hozzászólás Aktív témák