- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Örülök ennek a kommentnek, mert megerősített benne, hogy még mindig nem éri meg a Mate 40 pro-t leváltanom.. Huawei vonalon is nézelődtem, (volt már P30 Pro, P40 Pro) és gondoltam kipróbálnék egy P50 Pro-t, de le is tettem róla.. (egyébként még az S22 ultra ami kb egy szinten van vele, csak még mindig drága nekem)
-
bozoki
csendes tag
Valaszolok en, hiszen hasznalom az elso nap ota.
Igen, pont az csinalja, Google fiokodhoz hozza is ad egy telefon fajtat, nekem azt hiszem p30st adott, vagy valami hasonlot, most meg nem mondom.
Eleinte en azt hittem a Gmail nem megy, de be lehet allitani annak is a szinkronizalast. Youtube gondolom megy, de en Vancedet hasznalok AppGallerybol, a terkep is megy. Nem bonyolult, en letoltottem es hasznaltam. Tokeletesen mukodik -
cinikis
tag
Szia, én még Mate 20pro-n vagyok és pont a kamera miatt váltanék, de idáig nem volt alternatíva.
Agyaltam a P40pro-n de időközben megjött a P50pro és hamár.
Szóval ma megnéztem boltban és a P50 mellett szól a sztereó is.
Igaz nincs 5g,de állítólag nagyon ritka is🙄, a google miatt aggódom, bár a boltban ment s youtube/letöltés is és ahogy olvasgatok lassan minden.
Esetleg tapasztalatod van játékokban belépésről,lassított felvételről (boltban nem volt az igazi, de az lehet fények/beállítás gond is).
Van valami jelszótároló, vagy hogy lépegetünk be régi alkalmazásokba?
Huawei am61 bluetooth füles használok a Mate 20 pro--n, tapasztalat fülessel?
Előre is köszi. ✌️ -
donnie.d
aktív tag
Több helyen árulják.
Én az emagtól rendeltem (tudom sok a negatív tapasztalat vele kapcsolatban), és itt Budapesten easybox-ba kértem a kiszállítást: [link]
Ezt a fajta tokot használtam az összes Huawei telefonomhoz (P8 Lite, P9 Lite (2017), Mate 20 Lite, P30, P40 Pro), igaz utóbbi kettő nem esett ki sose a kezemből, de a többi túlélte az esést.
Igaz egy szemüvegtartó textil "zácskban" tartom őket pluszban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest