Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tasker
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Tiszta gagyi ez a fórum.
Ne mondjátok már hogy ezeket a képeket telóval készítettétek! -
embe
nagyúr
válasz
#72755712 #7550 üzenetére
Huhh akkor én másról beszélek. Én a úgymond arra vagyok kíváncsi, mennyi a kijelző idő a legutóbbi töltés óta.
Jelenleg Poco-t használok, és szerintem ott mindig a legutolsó 24 órát mutatja a saját akkustatisztikája.. Tehát nem az összes töltés óta használt kijelző időt. -
embe
nagyúr
Simán megéri....még a bolondnak is. Vagy inkább csak annak.
-
embe
nagyúr
Amúgy az megoldható, hogy feltöltöm a Google fiókban lévő névjegyeimet, de utána szinkronizáljon azzal?
Vagyis ha rögzítek pl. egy telószámot a telefonba, akkor azt felszinkronizálja a google fiókba? Ugyanígy emaileket is esetleg.Tudom sokat kérdezek, de még nem szántam magam rá a teló vásárlásra.
Használt piacon vennék esetleg egy P40Pro-t, a kamerája miatt, hátha meg tudnánk barátkozni! -
embe
nagyúr
Igen az Osmandot túrázásra használom.
-
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
A P40-es család a banki alkalmazásokat mennyire kezeli jól?
Pl.ErsteGeorge és az Erste Mobile pay működik rajta? -
embe
nagyúr
válasz
#72445440 #6777 üzenetére
Szia!
Na ezek nekem is fontos appok.
Kacsintgatok a P40Pro felé - a kamera miatt. Csak nincs kedvem azt csinálni mint anno a Blackberry Z10-el. Arra is mókolni kellett az appokat.Egyébként maga a rendszer mennyire használható, jönnek rá frissítések? Nem engedte el a Huawei a telók "kezét"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- OLED TV topic
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Okos Otthon / Smart Home
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest