Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: Ilyen élőben a Galaxy A36 és A56
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
2 éve megcsináltam a google hacket, azóta nem kellett hozzányulnom, minden priman működött, egészen a tegnapi napig, amikor is lefrissitettem a google szolgáltatásokat félálomban... Lehetséges visszacsinálni valahogy egyszerűen vagy full 0ról kéne a telefont újrahúzni?
Nagyon rossz igy, most járok hűségidő váltásnál, gondolkodom is új telefonon, pedig nagyon megszerettem ezt a kis készüléket, de egy teljes újratelepitéssel nem szeretnék már szenvedni.
Köszi! -
ClydeBeka2
őstag
Hozzám is megjött a frissítés. Vodafone.
-
ClydeBeka2
őstag
-
ClydeBeka2
őstag
Na utolsó hozzászólásom egyelőre. Sikerült megcsinálnom. A klónozott Messenger nem tetszett neki, APKPure-ból felrakva tökéletesen működik!
Amúgy elsőre jó kis gépnek tűnik, kis kihívással
Eddig elég átlagfelhasználónak számítottam telefon téren, és bár nem sokban lesz eltérés, azért az ilyen kiskapuk megtalálása számomra nem lesz könnyű. Messengeren kívűl viszont eddig szinte minden működött, de a puding próbája az evés, szóval majd úgyis használat közben derül ki mi nincs/mi van
Esetleg azt meg tudnátok mondani (tuti amatőr kérdés), hogy az értesítéseknél nincs az a kis felvillanó lámpajelzés?
-
ClydeBeka2
őstag
Valamint most próbáltam, és a Messengerben a telefonálás/webcam se működik?
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
Tegnap beszereztem a Vodánál egy új készüléket. Átklónoztam a régi P10 lite-ról szinte mindent, majdnem minden működik is.Elsőre olyan gyors kérdésem lenne, hogy az értesítéseknél ha rákattintok a Messengerre nem dobja fel. Ez másnál is hiba, vagy esetleg telepítsem újra az alkalmazást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NBA és kosárlabda topic
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Windows XP
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest