- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardver1985
tag
microUSB eddig elég is volt olvasni
-
törölt tag
válasz
Cyrusgrissom #60 üzenetére
Tényleg basszus hogyan regisztrálta a huaweiID-t ha nem működik rajta az SMS?
-
válasz
tormazoli77 #54 üzenetére
Te aztán tudsz élni!
Érdekes, hogy előbb jut a kuka eszedbe mint, hogy besétálj oda ahol vetted, esetleg a szolgáltatónál megnézetnéd az operátorral. Amúgy ez 99% nem a telefon műszaki hibája. De megy a kukába... -
törölt tag
A szolgáltató sms központi száma jól van beállítva?
Furcsa mert etek annyira alapvető dolgok, a mostani sim kártyákon lévő adatok alapján, magától beszokták allítani magukat a készülékek.
Nem is tudom mikor voltak ilyen problémák utoljára.
Vmi nem lett elállítva a készüléken?
Milyen hibaüzenetet ír ki.
Nagyon kevés infót osztottál meg.
Telekom
[link]
Telenor
[link]
Vodafone
[link] -
dutrás
őstag
válasz
tormazoli77 #54 üzenetére
Ez lehet szolgáltatói hiba is. Másik telefonban próbáld ki a simet.
Ha ott küld sms-t akkor valóban lehet a készülék hibája.
Melyik szolgáltatónál vagy? -
tormazoli77
friss újonc
Sziasztok!
Megvettük ezt a csoda Huawei p40-et. 1 honapja semmi sms küldes es fogadas sem müködik. Amit a Huawei oldalon irnak mindent kiprobaltunk. Ki fogom dobni a kukaba, Valaki segitsen, Köszi
-
janeszgol
félisten
válasz
Cyrusgrissom #47 üzenetére
Most 85 ezer ft az edigitalban. Csak egy hajszál választ el attól, hogy azonnal megvegyem. De sajnos rossz oldalra kerültem a gazdasági válság farkára.
-
-
Azért mert nem a kirin processzorok kaptak tiltást hanem a huawei maga.Tök mindegy milyen processzorral adnak ki huawei telót az már nem kap gms-t.Volt egy dátum ami után már nem kapták meg a licencet és ez teljesen független volt a processzortól.Miből gondoltad hogy processzor függvénye a dolog?
-
Lac67
csendes tag
Ez a telefon miért lett HMS-es a Kirin 710-el, amikor annak már (még) van GMS engedélye?! A felső(bb) kategóriában is azért adnak ki régebbi chipset-tel telefont, mert annak van GMS licence. Például a Huawei Nova 5T a régebbi Kirin 980-al jött ki a GMS miatt, mert a Kirin 990-el csak HMS-es lehetne, engedélyek hiányában!
-
Johnny
senior tag
Ha Google nélküli telót vennék Iphone - és vége is a listának. Lehet gányolni de a vége úgyis az lesz hogy valami nekem kellő program nem fog futni vagy nem jól - mint anno a Windows Phone-al.
Ha már gányolnom kell legalább adnák olcsóbban. De még azt se, a konkurencia fölé árazunk. Ha már kínai teló ott a Xiomi a napi szintű szoftver frissítéseivel hogy csak egyetlen példát mondjak.
Ennek így egyszerűen nincs létjogosultsága Európában. -
soniq
tag
válasz
Cyrusgrissom #3 üzenetére
Playbol tolts le egy apk extractor-t,az keszit egy telepito apk-t,oda menti,ahova beallitod.
Azt at tudod kuldeni,de h telepul e a hms telon,azt nem tudom.
-
janeszgol
félisten
válasz
#88470784 #35 üzenetére
Hát igen. 49.990 forinton kellene nyitnia, előfizusan meg a legkisebbel is 10-20 ezer max, nem több. Akkor jó lenne. Éppen most hosszabbítok előfizut, és muteromnak hoznék ki valamit tökre olcsón. Hát van a Nokia 4.2, aminek a mérete tetszik igazán...aztán kb ennyi. Na meg hogy kapni fog droid 11-et. Aztán van a Honor 10 Lite, 25 ezerért, ami elmegy. Ide pont jó lenne ez a Lite-E.
Sem a Nokia 4.2-t, sem a Honor 10 Lite-ot nem venném meg szívesen, viszont ennyiért ezt a P40 Lite E-t igen. -
janeszgol
félisten
válasz
#88470784 #33 üzenetére
Csuklóból nem mondanám rossznak, de jónak sem. A kamera sajnos csak papíron jó, elnézve a tesztképeket javításra szorulnak. A videó viszont ebben a kategóriában jó, jobbat csinál, mint az A7 2018. A BT 5.0, de n-es wifi? Type-C? Az SoC ide elégséges.
Az Edigitalban 77 ezer ft. Kicsit drága, bár mivel igazából többet alig ad, mint egy P Smart Z, ami egy tízessel olcsóbb szintén ott. Abban a kamera gyengébb, de van ac wifi (wifi5), Type-C, illetve a kijelző is nagyobb felbontású (bár nekem a 269 ppi még megfelel, de kezd határeset lenni).Ez nem kapufa ennyiért, hanem bőven mellé ment.
-
Noukoum
veterán
válasz
twollah1976 #30 üzenetére
Cicákkal mindent ellehet adni
-
akaido
addikt
válasz
janeszgol #26 üzenetére
Nyalvánvalóan nehéz nemcsak újnak látszó-mondható bőrt lehúzni a rókáról, hanem valódi nóvumot is hozni, ezért nemcsak a "huvej" van nehéz helyzetben, hanem a többi gyártó is. Persze sajnálni nem fogom egyiket sem, mert ha van miből aprítani a "milkwéjbe", azaz ha -mint a jelen esetben is- van egy viszonylag nagy "merítési lehetőség" akkor azt már csak a saját budget miatt is kihasználják (kihasználnám én is). Aztán meg ha lenne mondjuk valami igazán nagy durranás várományos new technology pl. valódi 3D holografikus kivetítődő billentyűzet, és az -ha technikailag kivitelezhető is lenne- mekkora költségekkel lehetne rentábilisan gyártani, aztán meg majd méreg drágán eladni?, még annak tudatában is, hogy a népek esetleg még ennek tudatában is sorban állnának érte. Na meg ha az befut, akkor hová lépjenek tovább, lehet még följebb? Vagy előtték a puskinport oszt csapó?
Egy szónak is...a Rolling Stones szindrómát követik, ugyanis Mick Jagger nyilatkozta régen, "amíg az enyém a címlap, nem érdekel, mint írnak rólam a 68. oldalon". Azaz erről a telefonról is írnak nemcsak itthon, hanem mivel "új" modell, ezért mindenhol ahol forgalmazzák, így a Huawei név ismét a főoldalon szerepelhet, legalább egy kis ideig. A biznyissz szférák zenéje nagy úr. -
twollah1976
őstag
A cicas video engem megvett kilora.
Tobb cicas tesztvideot, kepet a mobilos kamera teszteknel.
-
dutrás
őstag
Hát ez nem lett valami fényes
P40 Lite ezerszer jobb ajánlat nem sokkal többért. -
akaido
addikt
Imádom a "h_vejt" , tényleg. Sok keleti "csajom" volt már: P6-tal kezdtem(vele nem szakítottam, megvan ma is), P8, Mate9, most Nova2-m van. A családban van még Y5II(na az egy rizs szemet sem ér), P20Lite is, szóval mindenféle általánosítás nélkül, de csekély rálátásom van a márkára.
Ennek a P40 pucerájnak csak abban az esetben látom a létjogosultságát, ha pl. valaki pont ennyire elborult elmével rendelkezik mint én, és az előbb említett Y5II-t szeretné sürgében leváltani, és elvakult márkahűséges. -
Postas99
senior tag
A cikkből ezt is belefaragnám:
"68 készülék Csak azokon még fent van a komplett Google-ökoszisztéma, ami olyan előny, mintha már a rajtvonalnál állva levágnánk a P40 lite E egyik lábát, aztán tessenek futni."
Ez most ütött.
Nem értem ennek mi értelme.. természetesen ott ahol az állam dotálja a kiadásokat ott végtelen mennyiségű pénzt lehet elszórni... Ne jöjjön seknki az hol mekkora árbevétele és nyeresége van a cégnek.. Ez pusztán pazarlás.. miért nem látunk olyan kimutatást amúgy ahol eladott darbszámok után nyereségességi értékek is fel vannak tüntetve?
-
-
jeni
félisten
Hajrá HMS!
Nem Google nélküli mobilokat kell kiadni,hanem HMS applikációkat nyomni ezerrel. -
Robitrix
senior tag
Mondjuk épeszű indok nincsen rá, hogy miért akarna valaki mondjuk egy 64 GB -os Huawei P40 Lite E-t venni ugyan azzal a procival ugyan azzal a kamerával és ugyan azzal 4 GB RAM-mal egy ugyan annyiba kerülő P30 Lite helyett, ami viszont 128 GB tárolóval van.... és még a Google playt is kezeli
-
-
forgonati
őstag
Mikor a micro USB-t megláttam már röhögtem. Azért 2020 tavaszán nemár hogy egy usb-c drágább legyen előállítani. Gáz ez, ártól függetlenül.
-
"nem látja az 5 GHz-es hálózatokat" - ez azért 2020 lassan második felében már ebben az árkategóriában is gáz
.
#15: ugyanarra a dizájnra megy a telók 99%-a
. Engem nem az átmérő, hanem az extrém törékeny kivitel zavar. Ja és nem is tudom, hány éve láttunk utoljára cserélhető akksis telefont...
-
magmakamra
csendes újonc
Szerintem ennek 50 ezer körül kellene a reális ára. Én leginkább azt nem értem, hogy ha kiadnak 68 telefont ugyanazzal a procival, hogyan nem merül fel, hogy legalább 1 vagy 2 modellt 6 zoll alatti kijelzővel adjanak ki.
-
Noukoum
veterán
Megnéztem árukeresőn a telefon 58-59e forint a legolcsóbb helyeken.
-
törölt tag
Azt nem ertem meg miert kell kiadni ennyi fele fajta modellt.
Pro plus, pro, sima, lite, lite e es ez csak egy szeria. Ott van meg a nova szeria is, gondolom ott is eljatszak, aztan kijon a honor is egy az egybe esek copyjaval.
Es ezt csinalja a Samsung, Xiaomi, Realme, Oppo meg a tarsaik.
Ezzel temerdek telefon gyartassal pont azt erik el hogy nem tudnak majd mit venni az emberek. Josag, boseg zavara. Teljesen osszezavarjak az embereket a cegek es feleslegesen penzt olnek az ilyen semmilyen telefonokba.
A foldnek sem jo ez a sok hulladek.
-
joey04
titán
Az ilyen herélt modellek sosem jók (kevés kivétel akad).
-
hangyász2
aktív tag
Ez a telefon totál értelmetlen. A Mate 20 Lite ugyanezzel a SOC--vel 50 volt Telekonál listaáron hónapokig. Gyorsabb töltéssel, Type C-vel, dual wifivel, fém-üveg, szebb kijelző stb. ugyanígy Android 10-zel áprilisi frissítéssel, GMS-szel. Ez nem ér 40-nél többet, de annyiért se ezt vennék.
BT 4.2 2020-ban, nincs ismeri Galileót. -
-
törölt tag
válasz
Cyrusgrissom #3 üzenetére
Van egy Apkupdater nevű progi amiben van kereső is.
Oda beírod a nevét annak amit keresel elvileg több forrásból is megkeresi. -
törölt tag
Amúgy az árukeresőn a vásárlói vélemények, visszajelzések egész jók a sima p40 lite-ról.
[link] -
Cyrusgrissom
kezdő
Udv, egy kerdesem lenne.
A sberbank mobilbank appot kellene ratennem egy p40 esre, de csak a googleplayen van fent, alternativ forras nincs.
Ha egy google licenszes telefonra rateszem, onnan at tudom huzni a telepitot a huaweire? Es ha igen, a telepitocsomagot hol talalom meg belso tarhelyen a googles telon?
Elore is koszi. -
törölt tag
"Nem magával a termékkel van bajom, hanem a létezésével. Mármint hogy minek van, minek dobják piacra, minek nevezik P40 lite E-nek és miért kerül ennyibe"
Most ez a szokás náluk, egyszerűen követhetetlen, annyi féle fajta telefont dobtak piacra már idén is... Amiknek a fele ráadásul ipari hulladék. -
törölt tag
Ahogy a cikk is írja, a p40 lite jobban megéri főleg hogy most akciózzák több helyen is.
80 ért már elvihető.
[link]Ennek akkor lesz értelme ha lemegy az ára 60 körül vagy olcsóbban akkor vinni fogják ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Kirin 710-es chipset köré épülő, középkategóriás Huawei és Honor modellek évek óta velünk vannak. De ezen nincs Google, szóval nehezen indokolható az ára.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ASUS routerek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest